Komentari na vest

Gasperini: Drsko je pretiti Realu, ali još možemo do četvrtfinala

g

gost133

pre oko 3 godine

Real odkad je otisao Ronaldo jedna potpuno druga momcad. Po meni je Atalanta sutra favorit a i dobro je da su im iskljucili igraca u prvoj utakmici jer sad imaju motiv vise.
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Sve najbolje za Gasperinija i fudbal koji prezentuje na starom kontinentu i mislim da trenutno za dva koplja igra bolji fudbal i u jacoj je formi od Reala koji se odrzava u ligi sampiona samo zahvaljujuci naklonosti sudija i renomeu kluba koji marketinski promovise ovo takmicenje u svjetu!!!
g

goran_gogi

pre oko 3 godine

Ma tako je. Bravo za komentar! Znate li vi nesto drugo pisati ili samo napadati Real zbog sudija? Sudije su pogurale Real protiv Atalante? Prijatelju, ne lupaj. Nisu uradili nista ni 11 na 11 a kad su ostali bez igraca (potpuno opravdano, ja ne znam od kada faul u situaciji kada faulirate igraca koji je u 100% sansi, nije crveni). Mozda ne bi bio za vas takav start za crveni da je na stetu Reala. Kao sto nije bio ni penal za Real protiv Atletika , kao sto su i svi penali u ovoj sezoni protiv Reala opravdani, a za Real je svaki sumnjiv. Bla, bla, bla... Najavljivali ste kako ce Real da primi petardu u Bergamu a Atalanta nije ni zapretila golu. Pisete samo da biste nesto pisali i napali Real.