Komentari na vest

Geret Bejl ponovo okrenuo leđa Realu, u Madridu više niko nije iznenađen njegovim postupcima

D

Deki013

pre oko 2 godine

Imao je dogovoren transfer u Kinu za mnogo mnogo veću platu od ove u Realu. Da manje trenira, trči , a zarađuje više. Povredi se Asensio poslednje nedelje prelaznog roka i falio bi im igrač u rotaciji i Real ne pristane da pusti Bejla.
G

Goleee

pre oko 2 godine

mislic jovic ima 10.000.000 bruto, a 5.000.000 neto
p

plavac

pre oko 2 godine

denver,konji,srbija.tim redosledom
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Pa dobro, ništa čudno, njegova odluka. Ti si sad veći Srbin od njega, šta? Ko smo mi da bilo kome sudimo? Ima svoje razloge momak, nije naša stvar. Možemo biti smoreni zbog toga, ali ne i da ga prozivamo.
G

Gostaaaa

pre oko 2 godine

Ko ovog vise uzima za ozb u real haha
G

Gost686tfj77

pre oko 2 godine

Bejl je kraljčina💪💪💪
M

Mecava

pre oko 2 godine

Ma razmaženi klempavko, sve su to razmažene picajzle koje treba dobro prebiti. Tolike pare uzimaju ne znaju šta će sa njima i onda ne žele da uče jezik ili da se trude na treningu
P

Puerto Rico

pre oko 2 godine

Kad se sjetim kako je u finalu s klupe ušao i odvalio Liverpul od ku*ca, ili šta je Interu u Milanu napravio u LŠ sa Spursima. Igračina!
O

Okrene se kolo..

pre oko 2 godine

Igračina i po,često nepravedno potcijenjen ali klub je sa tim pristupom osvojio gomilu trofeja(4 LŠ u protekloj deceniji).Nije u redu ovo što radi,mogao bi imati malo poštovanja jer ga suvim zlatom plaćaju.A nije mu niko rekao da ne znači da ako je bio uspješan igrač da mora biti uspješan zauvijek.
2

283939393949

pre oko 2 godine

Ово је чист пример зашто ми није јасно када неко почне да напада Луку Јовића како је пропао итд. Реал је био константно добра екипа, али су успели да освоје оно што су освојили тек након довођења Бејла, једноставно лик је убица, али и играч који тражи подршку свих у клубу и уз Роналда сигурно најбитнији играч у овом веку, без да оспорим Модрића и Бензему. Реал нема поштовање, отерали су Касиљаса, Рамоса, Пепеа, а уништили су играче попут Робена, Снајдера, Робиња, Игуаина... Просто не дају шансу играчима, а након тога су ти играчи били легенде својих клубова и имали велике статусе у фудбалу. Искрено се надам да ће Јовић направити паметан потез . прећи у неки Ајакс, Дортмунд, па чак и Бајерн који се помиње као замена Левандовском, ма колико код се људи смејали на то... Спортски поздрав од једног Гробара.
J

Jovic prima

pre oko 2 godine

oko 10 000 000 netto godisnje a i ima ugovor,ko ce to sve da plati za njega,! ? 2 godine tavori, ne zalaze se,na terenu izgleda smesno,a samopouzdanje mu je sigurno na nivou,ne seca se kada je dao gol.
M

Ma jel

pre oko 2 godine

Robinjo se unistio sam, imao je dovoljno sansi, zbog svoje glave nije napravio to sto je trebalo, Roben i Snajder su vrhunac karijere dostigli nakon Reala, gde su takodje igrali ali jednostavno nesto nije leglo tu, Iguain doveden kao klinac, u Realu je i postao igrac, igrao i masio kao i uvek kad je bitno bilo. Ramos nije hteo da spusti prohteve, zato je i otisao, da je toliko voleo Real ostao bi, Pepe mator otisao, Kasiljas je jedini tu koji nije ispostovan koliko je trebalo, Sto se Bejla tice, sta god i koliko god uspeha doneo, ovo sto radi je sramno i za osudu.
F

Florentino

pre oko 2 godine

Sta ti pricas druze sta lupaaaas mili brate? Unistili karijere Iguaina Snajdera Robena Robinja???? Iguain kidao u Real godinama prodali ga jer je zelio samo Benzemu poslije Reala Napoli Juve Celsi? Snajder kidao, prodat u Inter osvojio triplu krunu? Roben prodat Celsi Bajern u Bajern najbolje desno krilo godinama??? Robinjo nek je zdravo on sad ni ne zna dje zivi a ne fudbal majstor je bio ali u glavu.... Sta pricas sta lupas? Sto vas Real toliko boli? Real prodaje svakog ko vise nije na top nivou i ko vise ne moze da im pruzi potreban kvalitet. Ramos otisao i poceo da redja povrede Raul 48 godina imao kad su ga prodali Kasiljas poceo da kiksa, godinu ipo dana ga trpjeli i cekali....
M

Maree787

pre oko 2 godine

Koliko Real ima.da rastereti budzet njegovim odlaskom to je nestvarno, najplaceniji je u timu.... Okej, Mbape ce da ima jos vise ali bar znas sta placas....
k

koliko ti imas

pre oko 2 godine

godina dete???Ono sto je bejl doneo realu a to je dva direktno resena finala lige sampiona to mbape nece da celu karijeru ostane u madridu.
c

cik da neko

pre oko 2 godine

kaze nesto protiv menadjera,covek mu je sredio 15 000 000 netto godisnje,ne igra,jos se sprda s njima i ne mogu da ga otpuste...