Osvoji Porše Makan
Osvoji Porše Makan

Gladijator, dan 8: Jedan tiket zlata vredan! S potpisom Petra Rankova

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 09:43

Milan B. osmi je pobednik velikog Mozzartovog takmičenja

Ima nas da bismo danima glavu lupali i sve uzalud. A ima i onih koji učine da sportsko klađenje izgleda kao najprostiji način da stigneš do novca i usput se malo zabaviš. Baš takav je bio tiket Milana B, osmog šampiona Gladijator takmičenja u kome se Mozzartovi borci nadmeću za nagradni fond od 60.000.000 dinara i Porše Makan.

Toliko je dobar bio Milanov tiket da nije ni morao da igra preostala dva, iako u obračun za dnevne nagrade učestvuju tri tiketa uplaćena istog dana. Milan je stao na jednom, zlata vrednom. Sa uplatom od skromnih 100 dinara, ali i pogođenom kvotom 5.255,77 za isto toliko poena u gladijatorskoj arena kladioca.

Izabrane vesti

Nije naravno moglo bez drame, iks na susretu TSC-a i Radničkog iz Niša stigao je tek kada je Petar Ratkov pogodio za konačnih 1:1 u 94. minutu!

Šta da vam kažemo, život je borba. Nekad i malo stresa dobro dođe da vas prokrvi. Posebno ako nakon istog usledi blažena spoznaja da ste upravo zaradili 562.292 dinara i pride 300.000 freebeta na osnovu dnevne pobede u Gladijatoru.

Pridruži se, vredne nagrade su tu svakog dana.



tagovi

gladijator

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara