Rafa Benitez (©Reuters)
Rafa Benitez (©Reuters)

Glas navijača: Rafa Benitez nije poželjan na Gudisonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 08:48

Osvanule poruke ispred stadiona

Rafa Benitez sve je bliži preuzimanju Evertona. Vlasnik kluba Farhad Moširi zakazao je sastanak sa Špancem na kojem bi trebalo da se preciziraju detalji, postigne dogovor i popuni upražnjena klupa posle odlaska Karla Ančelotija u Real Madrid.

Postao je Rafa Benitez prvi favorit nakon što su stali pregovori sa Nunom Espiritom Santom, a potencijalnom dolasku španskog stratega ne raduju se svi na Gudisonu.

Izabrane vesti

Ne mogu pristalice Evertona da pređu preko toga što je Rafa Benitez šest godina sedeo na klupi Liverpula. Španac nije dobrodošao na Gudison ako pitate one najradikalnije navijače Karamela. Kako je Everton sve bliže postizanju saradnje, a Rafa Benitez promociji, navijači žele da stave jasno do znanja čelnim ljudima kluba i Špancu šta misle o njegovom dolasku.

Okačili su navijači transparente ispred stadiona, a samo jedna u nizu poruka kojom izražavaju nezadovoljstvo glasi: “Rafo, odj.bi”.

Navijači u Engleskoj su imali veliki uticaj kada su odmetnici pokušaju da formiraju Superligu Evrope, usprotivili su se i poslali jasnu poruku čelnim ljudima klubova šta misle o tom potezu. Sada su samo Evertonovi na velikom ispitu. Ili će dobiti ovu bitku, ili će iz vikenda u vikend, a nekada i češće, na klupi voljenog kluba gledati čoveka koji je gradskom rivalu Liverpulu doneo četiri trofeja.

Uživao je Rafa Benitez veliku popularnost kod Liverpulovih navijača od kultnog finala u Istanbulu i osvajanja Lige šampiona, ali Španac očigledno ne vidi problem da sedne na klupu Karamela. Percepcija navijača Evertona i Rafe Beniteza poprilično se razlikuje.



tagovi

EvertonRafa BenitezRafel Benitez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara