Komentari na vest

Gori crveni alarm u Hrvatskoj: Ugrožen odlazak na EURO, pitaju se Velšani! Vilson dva puta izigrao Vidu

2

24.232

pre 7 meseci

Kako Turska onda vec nije na EP... ako ima vec 16 bodova, koliko i drugo dvoje moze max da ima do kraja? Jer Turci imaju u tom krugu vise bodova uzeti u direktnim duelima svakako, ako se to gleda kad se pravi krug od 3 tima sa istim brojem bodova...
R

Ris

pre 7 meseci

Presječe me naslov! Učini mi se na prvu da piše: "GORI CRVRENI ALARM U HUMSKOJ"!
b

balkanforever

pre 7 meseci

Ako komšiji crkne krava onda za našu i nema veze.
M

Muta iz Humske 1

pre 7 meseci

Samo kada kod nas ne gori...!?
m

ma da bre to

pre 7 meseci

ovo je posledica dve stvari, a to je izbacivanje zdravka mamica iz dinama koji je ne znam kako, ali izgleda imao caroban stapic ne samo za dinamo, vec i za stvaranje igraca...covek je imao nos i to je to, a da ne govorim o pregovarackim sposobnostima. pa njima sad dinamo gubi od balkania wtf?! a druga stvar je sto bi rekao dobri josif tatic...mooooras da slusas velsane, njega englez je*e vekovima...divni ljudiii...kako smooo piiiliiiiiiiii xD
V

ViscaBarca

pre 7 meseci

Duci, ti li si? ;) Jedan od jačih komentara.
A

Astoria

pre 7 meseci

Plasiraće se Hrvati dalje sa pola gasa. Igraće koliko im je dovoljno da prođu dalje u ovoj grupi. Jesu ovo možda 2 kiksa, ali oni su dugo igrali dobro u kontinuitetu. Imaju dosta skinutih skalpova velikih selekcijia, mi samo Portugal. Ono što su oni u fudbalu, mi smo u košarci. Imaju izgrađen sistem i bolje trenere. U ta 2 sporta smo dijametralno suprotni, prosto neverovatno. Nama treba kompletno resetovanje FSS, fudbalskih (ne)radnika, trenerske škole, fudbalske filosofije, discipline, selekcija svih uzrasta...problemi se ne rešavaju izgradnjom stadiona i sređivanjem trave, reflektora, drenaže...to jesu biti tehnički elementi, baza na koju dolazi nadgradnja u smislu svega gore pobrojanog. Jedino gde primećujem pravi napredak to je srpski ženski fudbal.
-

-45-

pre 7 meseci

Kako kuco moja sa pola gasa ,pa ne zavisi od njih nista ima i taj Wales sve mu j !
T

Treneri

pre 7 meseci

Koji hrvatski fudbalski trener je osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope / Kup UEFA, titule sa klubom u Engleskoj, Italiji, Španiji? Naši treneri u košarci se ne mogu porediti sa njihovim u fudbalu, nemoj da ponižavamo naše.
d

dr. hyypia

pre 7 meseci

Nama treba u fss NEMANJA VIDIC, a ne dzajic i nedimovic. I dokle god igraju u reprezentaciji saudijci i menadzerski igraci nema od nas nista. Fudbal u saudijskoj arabiji je neozbiljan.. .. Igraci odatle nisu od neke koristi, posebno milinkovic savic.
S

Srbija 1999

pre 7 meseci

Ne zavisi od njih ni sa obe pobede.
R

Raspadate se

pre 7 meseci

Smejali ste se nama. A u nasem slucaju ipak sve zavisi od nas samih, a kod vas vise nista ne zavisi od kockastih. TAKO JE BREEE GLEDACETE NAS NA EVROPSKOM PRVENSTVU!
D

Dejani

pre 7 meseci

Ko kaže da su nam se smijali? Gdje to piše da i ja vidim?
a

aooooooj

pre 7 meseci

greote...nije tebi dobro...da komsiji crkne krava jel? a ovo sto si napisao da nas gledaju na evropskom? kao prvo...mi smo daleko od evropslog...maltene isto koliko su daleko i oni. a kao drugo,jel mislis da nas gledaju kao sto smo mi njih sve ove godine gledali? kako osvajaju medalje na svetskim prvenstvima? kako igraju polufinala,finala i sl? oni su za nas sila u fudbalu. a ako je nama najveci uspeh to da oni ne odu na evropsko,onda i treba fudbal da nam bude tu gde jeste!
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Bravo za Tursku koja je pored jakih Hrvata i Velsa otisla 2 kola pre kraja sigurno na Evropsko
K

Krajna je Srbija

pre 7 meseci

CELA SRBIJA CESTITA VELSU!
j

jugonostalgicari

pre 7 meseci

Nasikirao sam se.
B

Bane1989Ns

pre 7 meseci

nije problem Dalić nego pojedinci dok je kod nas problem selektor koji nije trenirao nikog dalje od Urawe
a

abc

pre 7 meseci

Вараждин Ријека Динамо Тирана Славен Белупо Ел Фејсали Ал Хилал Б Ал Хилал Ал Аин Хрватска Ovo je trenerski opus Dalića, baš jaja imena.
N

Nekako mi žao

pre 7 meseci

Modrića, kad vidim kako želi, kako se mator tako daje a oko njega lelemudi čast izuzecima
D

Dobro da bolje ne može

pre 7 meseci

Napravili su dva velika uspeha u kratkom periodu i normalno je da sledi zasićenje a uz to ne ide ništa dobro.Kod nas je situacija daleko gora.Očigledno je da imamo nezavisnog selektora kojeg ne podržava savez.On je sam na vetrometini interesa a u svemu tome je dobio grupu zbunjenih igrača koji ne znaju kome više da veruju.Zato igraju na mahove i kako im se ćefne ali eto selektor ima ekskluzivu da odabere ko će na teren.Budućnost tog tima smo videli protiv Engleske.
н

нс бој

pre 7 meseci

Депласирано је да се ми јављамо,они бар имају Турску и Велс у групи,имају од кога да изгубе,шта ми да кажемо.
P

Pa vidi

pre 7 meseci

Mađarska je jača i od turske i od velsa. Da se ne lažemo.
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Turska i Vels su inace fudbalske (vele)sile. Jednih vec godinama nema na velikim takmicenjima, drugi slabiji od Madjarske.
B

Belgrano

pre 7 meseci

Samo cu vas podsetiti da su pred SP 2018 prvo morali da pobede u Ukrajini da bi uopste igrali baraz, i pobedili su. Onda su u tom istom barazu morali da igraju sa Grckom, demolirali su ih kuci 4:1 i prosli na SP. A na tom SP su prosli grupu, pa Danksu na penale, pa Rusiju na penale, pa Englesku na produzetke i stigli do finala SP a bili su klinicki mrtvi pred Ukrajinu. Oni igraju kad trebaju i pobedjuju kad trebaju, tako ce biti i ovaj put i vidim ih i u Nemackoj u polufinalu.

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

Sad je potpuno drugacija od oba rivala su izgubili i nista se vise sami ne pitaju Vels Ako pobedi u Jermeniju poslednje kolo ce igrati u Cardif sa ne zainteresovanu Tursku.
P

Pornzingis

pre 7 meseci

Očajni su bili u zadnje dvije utakmice. Očigledan period smjene generacija im slijedi, Modrić na kraju, Perišić završio svoje s obzirom na godine i posljednju povredu, Brozović usporio od odlaska u pustinju. Ostaju im Gvardiol, Kovačić, Livaković, možda se Šutalo i Majer tu mogu računati, ove ostale da uigravaju. Ako ništa drugo, što neko ranije u komentarima napisa, "Hrvati vole Hrvatsku, a Srbi, C. zvezdu i Partizan", pa ko god im igrao, zna se da će dati 100% za reprezentaciju.
đ

đoka šikara

pre 7 meseci

Da, u arabiji se ne igra ozbiljan nogomet. Šteta baš za Broza, mogao je sigurno još koju godinu igrat na visokom nivou u europi, a ovako piši kući propalo, do ep-a će bit još gori. Osobno da sam izbornik, svakoga tko ode u arabiju više ne bih ni zvao u repku. Modrić više nije isti, jbg godine čine svoje, a i primjeti se u igri da mu jako fali što u realu više nije starter. Nije više to to. Deinitivno smo u padu, što forme, što pehova sa ozljedama, a nije pomoglo atmosferi ni to kako je Livaja napustio reprezentaciju.
B

Babaroga

pre 7 meseci

Kockice da pevaju što im Mitar sa 18 godina nije spakovao het trik u Beogradu 😁 najjače zezanje kad je pao gol. Posle Modrića su smešni. Gvardiol cirkus
d

d.o.o.

pre 7 meseci

pa ne znam, ja bih rado voleo da smo mi bili 2. i 3. na svetu u samo 5 godina, ali dobro
B

Babaroga

pre 7 meseci

Ja volim kad dominiramo i dajemo golove
V

Veljko9

pre 7 meseci

Perisic je najpotcenjeniji igrac njihovog tima, cim ga nema ovi ne znaju sta rade, deluju gore nego mi u napadu ali ozbiljno
н

нс бој

pre 7 meseci

У клупском фудбалу где год је играо увек добар био,правио разлику на терену.
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Bitno da mi imamo sta da pricamo o fudbalu posle onih 1-9 :)

Goran Tubin

pre 7 meseci

Mala drzava i mali broj stanovnika.Polako opada kvalitet u svim sportovima.Za par godina bice kanta za nabijanje.
@

@

pre 7 meseci

1-9
p

pravedno

pre 7 meseci

Igraju baraž Srbija-Hrvatska. Ko izgubi ostaje kuči.
B

Babaroga

pre 7 meseci

Srbija ne ide u baraž, nego direktno
C

Cepaaaaj

pre 7 meseci

Madjare-Srbe-Italijane
t

tampiii

pre 7 meseci

Uposte ne gori nista! Imaju 2 prelake utakmice za pobedu, pobedice i otici na Ep. Cekace ih pune tribine i podrska nacije! Moramo i mi da budemo uz nase momke, jer treba da odemo na EP. Juce smo bili mnogo bolji, par odlicnih sansi, falilo je sportske srece! Idemo dalje, mi nismo fudbalska sila, niti smo bili ikada....samo treba da volimo fudbal i budemo podrska, jer jednu zemlju imamo. Svi na marakanu u utorak...u inat i savezu i svima. Ajde jednom da pokazemo da vise volimo fudbal i sport od rezultata i politike!
p

preav

pre 7 meseci

Ovo je kraj najsrecnije repke u istoriji fudbala
C

Coda 17

pre 7 meseci

Livaja i Perišić 🗝️🔑
d

di ćeš

pre 7 meseci

srećom kod nas uvek crveno pa se i ne obaziremo više

Crno Beli Partizan

pre 7 meseci

Sa smenom generacija u Hrvatskoj pretpostavljam da zvanično može da se kaže da je fudbal mrtav na ovom našem brdovitom Balkanu. Ko zna kad ćemo i da li ćemo biti konkurentni u bilo kojem jačem takmičenju. Nešto tu treba da se menja, a te promene su teško ostvarive...
K

Koan

pre 7 meseci

Čisto iz sportskog ugla bez ikakve zluradosti, ali valjda je svima jasno da je hrvatski fudbal gurao Mamić a da je reprezentaciju držao Modrić sa , pre svih, Perišićem i ranije Raketićem. Najveća misterija kako je Kovačić dobio status ozbiljnog igrača. Brozović je postao "šeik" i to je njemu glavna preokupacija. Ostali su dobri igrači ali ništa posebno tako da je ovo realnost kada nema Mamića i kada Modrić opada u formi.
š

šid

pre 7 meseci

Sad će opet kao i uvek kroz baraž na euro i do polufinala. Pet puta su bili u baražu i uvek prošli.
B

Batistuta1

pre 7 meseci

Za nas su i bez par standarnih igrača Brazil licno,ne brinem da se neće plasirati na Euro.Ovakav Wels danas bi nam utrpao 5komada bez pitanja.U maloj su krizi,to prolazi.Ali Modric,zaista koja je to klasa od igrača...
g

gorostas

pre 7 meseci

Utrpao bi pet komada Strahinji Pavloviću i Milenkoviću, kao svaki out što im natrpaju koliko treba.
b

bab

pre 7 meseci

Gazi bre
l

lom kicme

pre 7 meseci

Gvardiol prevara veka
B

Batistuta1

pre 7 meseci

hahahaha,zovi Gvardiolu da mu kažeš.Pitaj za posao😂😂😂
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ne lupaj, sa loptom kao Modric, cita igru, jak u duelu, startovi.. itd a tek ima 21god, jesam Srbin ali on je ozbiljan igrac.
И

И

pre 7 meseci

@Veljko9, jeste brate jak na lopti i u duelu. Ali čitanje igre? To i postavljanje, sve te taktičke stvari, tu je izuzetno tanak i mora još puno da radi. Izuzetno je još divlji igrač. Zato Pep Gvardiola i ne sme da ga stavi na štopera nego igra beka.
n

nije lepo, smejati se, tuđoj nevolji

pre 7 meseci

Biće plakanja, posle Montegrina.
B

Batistuta1

pre 7 meseci

Najveći uspeh srpske reprezentacije je čekati poraz hrvata😂😂😂,al ste vi pukli...
j

jojh

pre 7 meseci

Ova hrvatska ni sama ne zna kako je je na prethodna 2 svetska dosla do samog kraja sada im se sve vraca
C

Cbr11

pre 7 meseci

Kako mi nismo usli u finale pa u polufinale a da ne znamo kako?
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ne znam dokle to potcenjivanje Hrvata. Ne mozes sve na srecu pobedjivati i to dva puta zaredom. Sto mi nismo imali srece na SP? Zato sto ne znamo i sto smo slabi. Hrvatska je imala jako dobre rezultate protiv najjacih reprezentacija Evrope, izbacivali su Brazil. Ovo sto se sad desava je definitivno njihov pad, jer nova generacija nije tako dobra. To se vidi i iz rezultata dinama na Evro sceni. Ali, pricati da neko ima tako veliki niz dobrih rezultata i sve to nazivati srecom je nepoznavanje fudbala.
f

fds

pre 7 meseci

Jel igrao najbolji stoper na svetu gvardiol cisto pitam
C

Cbr11

pre 7 meseci

Da nisu to mozda Erakovic ili Pavlovic ?
6

6565

pre 7 meseci

Sreca ih polako napusta
D

Da znas

pre 7 meseci

Vala koliko ih je pratila, koliko samo prolazaka na penale, kilav zreb, pa eliminacija Brazila gde cestito centar do gola nisu presli red je bio da im se pocne i vracati.
I

Igor978

pre 7 meseci

A nas je napustila sreća u Urugvaju 1930 godine.
G

Gosteee

pre 7 meseci

Da smo mi jedno prvenstvo osvojili medalju, ajde tada se može pričati o sreći, ali dva prvenstva to već nije slučajno bilo…pa zašto Srbija nije imala srece u penalima? Zato jer nisu ni mogli doc do njih.
g

gost21

pre 7 meseci

Napred vels izbaci sreckovice
3

34

pre 7 meseci

Steta sto je vels dopustio da izgubi kod kuce od jermenije 2-4 da su tu dobili otisli bi na euro 100 posto ovako videcemo
Z

Zavist

pre 7 meseci

Je steta sto i ti nisi gledao prvu utakmicu gdje su trebali izgubiti 3:0, a ne na srecu 1:1 Izvuci ce se Hrvatska ne brini za njih. Treba se vratiti igraci iz napada. Plus mislim da Wales nece dobiti Armeniju tamo.
P

Pjer Karden

pre 7 meseci

Jednostavno kao i u rukometu tako i u fudbalu opadaju,što je i normalno mala zemlja,mala baza igrača,slaba liga,apsolutno je čudo kako su uopšte do sada sa 3,5 miliona živih glava uspeli da stvaraju toliki broj vrhunskih fudbalera i prave takve rezultate,očigledno i kod njih dolazi do smene generacija kod onih koji treniraju mlađe naraštaje,realno ova generacija koja im sad nailazi biće negde po kvalitetu na nivou Švajcarske.I još nešto bih dodao,Modrić je bio pola njihove reprezentacije,najbolji vezni sa ovih prostora u poslednjih 20 godina,takvog više nemaju i neće ga ni imati.
R

Rui Costa

pre 7 meseci

Ja bih rekao da je Modrić najbolji igrač sa ovih prostora ikad. Pogledaj cijelu karijeru kakvu ima, šta je ave osvojio, a i način na koji igra. Baš je doktor. Da je Španac ili Englez, možda Francuz ili Brazilac, vjerovatno bi ušao u uži krug (1-5) najboljih ikad.
i

igor978

pre 7 meseci

Kako se sve više udaljavamo od 90-ih, tako se u fudbalu pa i košarci (uz neke naše slučajne izlete ) sve više pokazuje slabost naših država u svakom smislu koja se najviš ogleda u kolektivnim sportovima. Hrvatska je posle one generacije sa Šukerom, napravila još jednu vrhunsku generaciju sa Modrićem, Rakitićem, Perišićem jer su prosto bili u naletu, verujem da je svako drugo dete treniralo fudbal u HR. Sada kada su rezultati sve slabiji, manje dece trenira, manja je baza pa i kvalitet sve lošiji ker nema konkurencije kao nekada. Takođe, veći broj ljudi može živeti dobro od drugog posla, pa nije im priorotet da decu maltretiraju fudbalom a kamo li košarkom gde su novci još manji. Ovo je sve očekivano, prosto nerealno je da jedna prosečna reprezentacija (ako su ljudi sposobni da budu realni) stalno na penale i produžetke dolazi do završnica velikih takmičenja. Nas neću ni da komentarišem, prosto mi smo promašena priča u fudbalu, od loše organizacije FSS, slabe lige, niskog kvaliteta igrača i potpuno nerealnoh očekivanja od grupe sasvim prosečnih igrača.
d

dadobob

pre 7 meseci

Dvije identične utakmice protiv Turske i danas. Kako su Brozović i Kovačić danas dočekali kraj utakmice je misterij. Anonimus Jordan James koji povremeno igra u Birminghamu u 2. ligi je odigrao bolju utakmicu od sve trojice Hrvata u veznom redu, a Hrvati već 10 godina čekaju da Kovačić progira i da zamijeni Modrića. Ono što će Hrvatsku spasit jesu Armenija i Latvija, međutim, s ovakvom igrom, kao i mnoge reprezentacije ove kvalifikacije, nemaju šta tražiti na Euru. Standard europskog nogometa je u padu i mislim da će se pojaviti neke nove ekipe koje će srušiti ovu postojeću sliku.
m

monteroo

pre 7 meseci

Hrvati svih ovih godina imaju stopere kao i mi teske kiksare poluigrace.....lovren vida ne zna se ko je gori... Medjutim ispred njih ne stoje smetenjaci lukic maksa i sl... Nego rakitic koji vidi tri poteza unapred,luka se spusti izmedju linija,brozovic,kovacic i oni ne trpe nikakav pritisak jer greske nema....modric pogresno doda jednom u cetiri utakmice ... Sada toga vise nema....uz hronican nedostatak spica to je to .....
J

Jojoo

pre 7 meseci

Idemoooooo
M

MileSrbin90

pre 7 meseci

BRAVO VELŠANI 😁😁😁😁
p

pero8

pre 7 meseci

koliko vredi Gvardiol?
0

098876

pre 7 meseci

oni bukvalno igraju samo na čistu sreću. Uvek na 0 0
D

Dieselas

pre 7 meseci

Ma kako da nije. Pobedice Jermeniju i Letoniju i idu 1000% na EURO. Vels i Turska igraju izmedju sebe,Turcima dovoljan remi da izbace Vels
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Netačno. Turci su se već plasirali na EP. Ne treba im niti jedan bod više.
s

samo jedan covek

pre 7 meseci

Poslednje kolo Turcima nece bodovi ni trebati
Ј

Јајарни

pre 7 meseci

Ако Турска изгуби од Велса а Хрватска очекивано добије обе, онда су Турци испод Хрвата јер имају лошији међусобни. Е сад ако Велс добије и Јерменију онда сви имају исто бодова и прави се некакав круг где немам појма ко ће како да стоји.
R

Realan skroz

pre 7 meseci

Eto, valjda sad vidimo da sinocni poraz Srbije nije smak sveta...

The Intersect

pre 7 meseci

Ozbiljan pad u igri, a tek de se osetiti kada dodje do smene generacije, generalno balkanske reprezentacije ocekuje ozbiljan pad narednih godina, kako klubski tako i reprezentativno.
r

rs 9192

pre 7 meseci

ajd nek i komšiji crkne krava :)
G

GostGostuje

pre 7 meseci

Proradila Hrvatima Njemacka krv , gazili do kraja ali nisu znali dati gol.
к

курии

pre 7 meseci

буквално ће се опет провући, овог пута гроз Лигу нација..