Komentari na vest

GOTOVO! Al Hilalov paket od 95.000.000 evra za Mitrovića i Malkoma

D

Deniz

pre 9 meseci

Zivio sam u Rijadu dvije godine, top je bilo. Neka ode covjek i uzme pare, sta ga briga kad vec nude. Svako bi tako uradio, a ovi lazni moralisti prvi.

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

Imaš našu podršku Mitre. Punu podršku iz Smedereva, a i Srbije uopšte. Ovi navijači, kvazi navijači samo pljuju za tastaturama a sve ne bi potrčali za platom od 3000 e npr i sv. Ršili kada te vide da se slikaju sa tobom za insta ili sl. Puno pozdrava iz Smedereva za tebe Aco, a i Sergeja naravno, jer vi ste vodje naše repke uz Vanju i Straleta
Z

Znatizeljan

pre 9 meseci

I koliko para ide Partizanu? Tj. VV tandemu na racun solidarnosti?
n

niko1a

pre 9 meseci

Ne razumem zbog čega toliki hejt prema Mitru, ne znam iskreno šta bi vi uradili na njegovom mestu. Uzimati primere za reprezentaciju i navoditi da on može da je zaboravi je krajnji apsurd. Mitar je neko ko je davao 200% sebe za repku i onda kada je imao losijih izdanja i epizoda u matičnom klubu. Na kraju krajeva, zbog čega vi možete da budete zadovoljni ili ne, jel treba da postavi anketu šta će da radi od svog života i karijere pa da prati šta će većina želeti… ne bih rekao. Ima milion razloga verovatno koji njemu idu u korist ali to ne daje za pravo nikome da dosadašnje i buduće zalaganje za repku u pitanje kao i njegov privatan život. Srećno Mitre!
p

paaaa

pre 10 meseci

naravno da ce svi u arabiju....i ja bi pre igrao u arabiji za 20milki godisnje nego u realu za 4,5....racunica je jasna, odigraju tamo 2,3 sezone i druze penzijaaaaaaa,imaju oni,deca,unucici i da ostane josss bajo moj....tako da su arapi ukucali poslednji ekser u fudbalski kovceg....
M

Marko Czv

pre 10 meseci

Ko prenosi ove godine Saudijsku ligu? Za sve ovo su krivi argentimci sto su izbubili od arapa.
z

zavoj

pre 9 meseci

Ako je to liga gde igra Ronaldo,onda SK.
E

Evgeni

pre 10 meseci

Malkom za 60 miliona? Lepe pare mada decko kida u Rusiji.
g

gost....

pre 10 meseci

Malo vise miliona igra ulogu osigurali se za tri zivota jos plus Famelija pozzz
P

Pazi

pre 10 meseci

Pod hitno naći zamenu u reprezentaciji za SMS-a i Mitrovića. Većina vas već zna zašto. Ko ne zna, žalim slučaj.
M

Možda

pre 10 meseci

Jokić pređe u Sa, možda mu je malo. A tamo obožavaju konje.
b

banjaluka rs bih

pre 10 meseci

Naravno da nećemo gledati.. ko bi to gledao. Momci naravno imaju pravo na izbor ali ne shvatam ih...kao da su bijeda neka pa im igra ulogu neku milion gore dole....
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Neki milion gore dole? Ubedjen sam da nemas predstavu koliko je 45000000€! U stvari- Sta zna dete sta je 100 kg.
B

BANJALUKA RS BIH ZA GOSTA NEDRAGOG

pre 10 meseci

Naravno da nemam predstavu šta je 45 miliona jer sam završio fakultet i zaradim mjesečno oko 2-2,5 hiljade maraka...mogli bi pričati i o odnosu u svijetu prema ljudima koji trče za loptom, njihovim platama i platama doktora, naučnika i slično ali to nije tema. Kažem da je običnom smrtniku svejedno da li zarađuje 5 ili 15 miliona mjesečno jer ni jedno ni drugo ne može potrošiti nikada. Ako je normalan.

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

I sad mi reci druže kad bi ti neko ponudio 6.5x veću platu, u tvom slučaju 15000maraka mesečno, ti ne bi prešao na to radno mesto? Isto radno mesto samo malo teže iz razloga strožeg života , oblačenja, pravila. Ali posao isti.
M

Magnus

pre 10 meseci

Mitar je zasluzio ovo. Decko je kidao u Engleskoj koliko je mogao, pokazao da je u rangu ako ne i bolji od vecine napadaca iz "prosecnih" klubova... Sad je svestan da nece prece u neki mega klub da se bori za titulu a ovde moze da obezbedi ne samo sebe vec i svoje praunuke. Tako da neka ga, nek uziva u parama i prilici. A sto se tice reprezentacije, on je jedini igrac kojeg bi zvao pa sve da ne igra fudbal izmedju reprezentativnih prozora. Nikad nije odbio, zabusavao... Mnogi nisu tako igrali ni dok su u ligama petice bili a kamoli sad kad odu preko
J

Još

pre 10 meseci

Malo, pa ćemo čitati. Bolje je ići u Arabiju, nego igrati za Real.
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Ne sumnjam da ce Mitrovic igrati dobro za Srbiju sve i da je clan kluba iz Somalije, dok ne vidim da je to slučaj sa Sergejom.
V

Vidi

pre 10 meseci

Neće. Jer kad igraš slabiju ligu ti stagniraš. Mnogi naši fudbaleri odlaze iz naše lige čak i u manje klubove (nekad su i manje plaćeni nego u CZV i PAR) samo da bi se razbijali.
N

Neće v

pre 10 meseci

Više biti igrača, kao što je Frančesko Toti. Taj je Real odbio više puta, zbog ljubavi prema Romi.
N

Nema

pre 10 meseci

Više, Mitros on fire. A baš su ga gotivili navijači Fulama. Joj da on je u Fulamu igrao za 100 hiljada godišnje.
V

Voda komšija

pre 9 meseci

100000 nedeljno. S tim što je u pitanju neto iznos.
N

Navijac999

pre 10 meseci

Niko ne razmislja da bi posle jedne sezone vecina dovedenih igraca u Al hilal mogla da predje u Njukasl (isti vlasnik), samim tim izbegne FFP. Neves, Mitro, Sergej i Kulibali bi lako mogli da veoma brzo se vrate u LS.
m

ma sjajno

pre 10 meseci

Prvo Tadić ode iz novog člana Liga petice. Onda nam još SMS i ovaj tudum odu put Arabije. Dakle, uskoro će i ono dobro što imamo (napad) da nam propadne. Ne daj se Vlahoviću!!!
N

Nelo 007

pre 10 meseci

Ako se dobro secam, ovo pisem kao okoreli delija, nismo hejtovali i pametovali kada su Kent i Šilja otisli u saudijsku ligu! Naprotiv, spinovali smo u nasem stilu da je to liga u rangu holandske i portugalske! Njih dvojica su dobili šut karte kao dve najveće prevare dok sa Mitrovićem i Sergejem to nece biti slucaj jer su se dokazali u Engleskoj i Italiji. citaj u postenim ligama za razliku od ove dve crveno bele prevare!
p

prti

pre 10 meseci

Kent? Pa ti sine nisi navijac Zvezde iako se predstavljas da jesi. Taj Kent je vratio tvoj klub na fabricka podesavanja i ugasio u svakom tvom drugaru nadu da vas vise nema ni 300 na stadionu i pozivate na bojkot sezonskih a ni predhodnih godina nisu prodavali vise od 100 paketa.
A

Asistent

pre 10 meseci

Kakvo je stanje sa porezom u tu Arabiju,sto bi rekao nas narod ,kolko cisto njemu ostane?Nek ljudi bar dobro unovce svoj znoj i trud,kad se vec ukazala takva prilika.
g

gost0

pre 10 meseci

Ne placa se porez na plate sportista, na koliko potpise, toliko i dobije!
v

vladda

pre 10 meseci

Idi mitre i razmišljaj malo i o sebi, šta misliš da će neko u fulamu da ti kaže hvala.. što mi je drago što tzv liga petice puca hahaha
B

BH

pre 10 meseci

Kako puca kada dolaze mlađi,bolji igrači.Puknut će arapi kad tad jer nije sve u novcu iako se tako čini,primjer su kinezi
Č

Čekaj

pre 10 meseci

Zar nije rečeno nedavno šta će Eraković ići u Rusku ligu kad Rusi ne mogu nikoga nigde dobro prodati ? Ovoga Zenit utopi za 45M..
n

nik nikad

pre 10 meseci

Ako ti misliš da je dobro za njegovu karijeru da igra u sankcionisanoj ruskoj ligi i da potome još ode u Arabiju, nemoj da se posle čudiš što nam reprezentacija ima promaju u obrani
V

Vidi

pre 10 meseci

Nije da branim Ruse ali ovog leta su do sada 3 ili 4 igrača iz Rusije otišli u lige5. Tako da posluje zapad sa Rusima. Mislio sam i ja da ne rade to dok nisam pročitao. I to baš na ovom sajtu ako se ne varam.
N

Nebitan10

pre 10 meseci

Odavno smo videli da je fudbal izgubio smisao(liga nacija, nova ls, euro sa 24 ekipe, propao projekat sa kinezima, sp na zimu i sl gluposti) i ko zna kako ce ga jos vise unistiti pa zasto da odbije tolike pare, kuda vodi ovo sve? Nazalost sve gubi svoju draz...
s

sausaid

pre 10 meseci

Spasavaju fudbal kladionice i vecinu sportova drugih. Inace bi se sve pratilo kao repertoar becke opere u svrljigu.
R

Repac Plandiste

pre 10 meseci

Ovi placaju skoro kao zvezda diva!
I

Ispada

pre 10 meseci

Da je Mitrović u fulamu, igrao za kikiriki. Pa on je u fulamu obezbedio generacije. Ispada da u najjačoj ligi na svetu, nije zaradio ništa, a do juče bio san da odeš u premijer ligu. Kakvo je ovo ludilo, majko mila. Čisto prokletstvo, da ih neće možda u grob poneti.
I

Igorapa

pre 10 meseci

Zamisli radis posao za koji si dobro placen i koji volis, ali te bas nesto radno okruzenje i ne gotivi ali ti si donekle srecan. I onda se pojavi lik iz druge firme i ponudi ti 20 puta vecu platu za isti posao s tim sto je tamo opusteno, ne moras dati 10% svojih mogucnosti a placen si ko bog. Da li bi pristao?
@

@igor

pre 10 meseci

Posao i sport ne mozes da poredis.posao radis jer moras, a fudbal ne igras jer moras, fudbal igras jer volis. Isto tako bilo koji drugi sport. Velika je razlika izmedju te dve stvari. Mogao je i vidic u kinu za bolesno velike pare, pa je ostao kao gospodin u junajtedu. Eno ga vidara na ulici prosi, nije bio u arabiji..
@

@igorapa

pre 10 meseci

A ko ga to nije poštovao, legenda je fulama. Ja ne bi pristao, izabrao bi bolji klub u Engleskoj. Ili njega stvarno niko nije hteo, pa je izabrao pare pre trofeja.
@

@Igorapa

pre 10 meseci

Pristao bi on za 50e vise a ne za 10 puta vecu platu.
a

a zamisli

pre 10 meseci

Da mozda nije sve u kesu, nego u tome da igras kvalitetan fudbal u najjacoj ligi na svetu protiv najjacih timova na svetu, ili ti je ideja kad sa 7god krenes da treniras "au kako cu u Arabiju sa 28 da se oparim" .
d

da bre

pre 10 meseci

Nije za kikiriki ali je godišnje imao oko 1.3, a sad ce imati 15m godišnje pa ti vidi...
k

kakalamba

pre 10 meseci

Ti bratino sto kazes sa fudbal nije posao,nego se igra iz ljubavi ne vidis dalje od nosa. Fudbal se iz ljubavi igra na terminu u balonu,sa drugarima,u lokalnom klubu. A kad treniras 2 puta dnevno,igras 2 puta nedeljno, imas tacan raspored obroka, spavanja,konstanta putovanja,prireme, ukupno mozda 2 nedelje godisnje slobodno od tih obaveza, onda to i te kako jeste posao.
d

dok oni

pre 10 meseci

uzimaju ozbiljnu lovu...obezbedjuju svoje naredne generacije...vi sto pokusavate razmisljati svojim generacijama ostavljate to u nasledje.

Kalimero90

pre 10 meseci

Cuj mooocnog velikana iz Rijada!? Kad pre postane velikan majko moja, postade fudbal lakrdija...
L

LE

pre 10 meseci

Za Azijske uslove jeste pošto ima najviše osvojenih trofeja tamošnje lige šampiona.
p

pdk

pre 10 meseci

To sto tebi nike interesantno podrucje Azija ne znaci da nike velikan. Da li je za Engleze velikan Zvezda? Mozda za starije, ali i to slabo. A hoces reci da nije?
8

8

pre 10 meseci

U po 2 karamele da neće odraditi ugovor do kraja
T

Tite

pre 10 meseci

SRBI I BRAZILCI NEK SE IGRA KOLO I SAMBA
H

Hannibal

pre 10 meseci

Ok, Mitar će se obezbediti za tri naredne generacije. Svaka mu čast, drago mi je zbog njega. Sada je vreme da se reprezentacija okrene novim igračima, momcima koji igraju takmičarski fudbal na najvišem nivou, jer se samo na taj način može doći do nivoa kome objektivno pripadamo. Mitroviću i SMS-u se zahvaliti na do sada učinjenom, ali da budu nosioci igre dok igraju u instant-ligi nivoa evropske "trojke" - to, bogami, ne! Imamo mi dobrih igrača u vrhunskim ligama, tu je Vlahović, tu je Tadić, tu su i Kostić, Lukić, Lazović...biće reprezetacija dobra i bez ova dva gramziva balvana.

Kg_Šumadinac

pre 10 meseci

Aj ne mlati svega ti. Kakva patetika 😑 A što da se odrekne SMS_a, Mitra ili bilo koga drugog, koji ode možda tamo ? Jel će oni tamo sedeti, ležati, laditi j...a ? Ili će za te ozbiljne pare morati biti 100% profi. Uzmi ti živi svoj TOP život, gledaj reprezentaciju sa igračima iz Ping Pong Lige, možda Srnić, Gobeljić, Kristijan Belić, i slične vedete večitih, trebaju umesto Mitra i Sergeja u timu biti. Kakvih mozgova ovde ima....
S

Sojitj

pre 10 meseci

Na koji fazon veca plata SMS-u nego Mitrovicu?
n

na fazon

pre 10 meseci

da je najbolji vezni serije a u proteklih 7 godina a mitar ima sedam dobrih prvoligaskih utakmica...covek se vuce po engleskoj vec10 godina i nije sakupio 50 pl golova,sergej sa veznog lagano vise golova od mitrovica u prvoligaskom fudbalu
k

kkkkkkkk

pre 10 meseci

Jednostavno fudbal je odavno prestao da bude ono za sta ga mi sirotinja smatramo, cinjenica je da je fudbal postao surovi biznis i nista vise i odavno nema onoga da neko zbog fudbala odbije ogromne pare, pa cak i modric na primer koji je odbio arape zasto nije odbio Real ili totenhem i nije ostao u hrvatskoj, sve je zbog para, jednostavno je.
P

Petar Koja

pre 10 meseci

Majstore sta je sa mozgom,da odbijes Real Madrid? Ti si decko nenormalan u Realu je igrao najbolji moguci fudbal,osvojio je zlatmu loptu nekoliko liga sampiona i nekoliko titula,normalno je da uz to ide i debela nagrada! Sta je trebao da ostane u Totenhemu i Dinamu i ne ostavi karijeru kakvu zasluzuje? Kakvih ovde likova ima…
P

Pedja108

pre 10 meseci

Svaka cast Mitrovicu. Zaradice ozbiljne pare za sledece tri generacije. Obicnom coveku je i milion dosta da normalno zivi ceo dan, ali kad si poznat, vise trosis. Najbolji su bili oni komentari kako ce reprezentacija sada igrati. E to im je najvazniji problem. Hoce li zemlja da im ispalti te milione.
Ч

Четник

pre 10 meseci

Особе прецртати из репрезентације ако мислимо нешто да урадимо нешто на европском првенству. Ако се и квалификујемо уопште.
Z

Zanimljivo

pre 10 meseci

Sergej se pljuje na sav glas, a ovde bravo momčilo, porodica, itd itd.. kakvi smo ljudi..
A

Ammmmmamm

pre 10 meseci

Koliko ide Partizanu na ime trening kompenzacije? Milion ili jace sigurno.
b

biće

pre 10 meseci

za novi agregat Tošiba!

Kg_Šumadinac

pre 10 meseci

U Londonu 2,4 miliona funti, ovde će dobiti čistih 15 miliona evra za sezonu. Pametnom dosta. Život ne čeka. Životom se ne igra. Novac za budućnost, za porodicu. Samo napred Mitre. Borac, srce lava vazda u njega. Običan momak, nikakva umišljena zvezda... Srećno.

Dag and Red

pre 10 meseci

Jeste ogromna razlika u plati, ali zar nije mogao za dvije-tri sezone da se naplati nekih 20 miliona jos do kraja karijere, a da ovih par sezona ima i takmicarskog ritma, koji bas i ne vjerujem da ce tamo imati.. Ogromna je razlika izmedju 500e mjesecno i 1000e mjesecno kod "obicnog" naroda, a 5 ili 15 miliona je manje vise ista stvar na godisnjem nivou
D

Dzo Lecz

pre 10 meseci

Sa 2.4 ne može da spoji kraj sa krajem... i ovo namiriti buduće generacije, ima li veće gluposti? Da nekom sve staviš na tacnu, šta će biti od njega? Stvarno ne razumem ove bezumne komentare
@

@Dag and Red

pre 10 meseci

5 i 15 miliona godišnje ista stvar? HAHAHAHAHAH

Dag and Red

pre 10 meseci

5 ili 15, bas ista stvar, sta to ne mozes sa 5 MILIONA godisnje, a mozes sa 15, jednu mi stvar kazi i eto, druze 5 MILIONA za godinu dana, to pet familija ne zaradi za citav radni vijek..

Name631

pre 10 meseci

da je brate 5, negde i 50 srpskih familija. Apsolutno se slaze sa komentarom, koliko novca je bogatim ljudima dovoljno. Kao da im fudbal vec nije dao previse, oduzi se navijacima, a ne trcis pred loptom pred Arabijcima koji jedva pravila znaju...

smederevac14

pre 10 meseci

Bravo Mitre, uzmi te milione, pusti ove balavandere sto bi menjali posao za 300 dinara povecanja, svako normalan razmislja za buducnost, a kao i kod svakog coveka pare su najveci motiv, srecno bilo, neka te povrede zaobidju
b

bog

pre 10 meseci

i biblija placu kad cuju ovu tvoju recenicu,pare su apsolutno nista,ne kupuju srecu
M

Mile led

pre 10 meseci

A odbrana šuplja kao švajcarski sir
@

@milejaje

pre 10 meseci

isto nešto kao institucija bez struje!