Komentari na vest

Gotovo je! Čelsi prihvatio četvrtu ponudu Mančester Junajteda za Maunta

C

Chelsea Fan

pre 10 meseci

Iskreno, Čelzi se možda prelako odrekao Maunta, ali i on je ispao nekorektan prema klubu koji mu je sve dao i gdje je osvojio LŠ. ManUtd nije više onaj klub i mislim da Maunt neće pojačati tim jer nije igrač koji pravi prednost nad drugima, možda kao rotacija. Sve u svemu nit su jedni niti drugi na nekom dobitku...
K

Kijevac88

pre 10 meseci

Kad se pogledaju danasnje cene i sve ok 55m za maunta i jeste i nije mnogo trebace za rotaciju... Citam ovde Den Hag spiskao za god 300m pa bre danas ako hoces neki rezultat mora da se ulaze a on dovodi igrace po svom ukusu i sablonu, kao sto radi Gvardiola, Arteta i ostali... Koliko je samo Gvardiola dao para da skocka ali kad ima rezultata to se vise ne gleda tak, tim i sad svake god dovede igraca dva to im je dovoljno e tako i Den Hag mora da dovidi igrace eee sad svi znaju da Mancesteru trebaju igraci pa nabijaju cenu ali to je sve normalno u danasnje vreme. Citam ovde mnogo komenrara svaki klub postujem ali Mancester volim ali ovi likovk sto komenratisu ko je kakav koliko kosta i to su smesni polovina nisu sutnuli mače sa praga a pisu... Zato ajde da uzivamo o pratimo da se nasi voljeni klubovi pojacaju sto bolje pa neka najbolji pobedi... GGMU

Zoran Stankovik

pre 10 meseci

Koliko je tesko kada ti rival uzme igrac Razumem navijace koji sada pisu da je slab.a 2god i bio najbolji igrac
d

diz

pre 10 meseci

Sve dobre igrace pustili da odu. Bice gori nego prosle godine. Glupi amerikanci
m

mgk

pre 10 meseci

70 miliona za igraca kome istice ugovor za godinu dana. Klasicno mancesterski
c

cylo

pre 10 meseci

Na kraju će biti 100 miliona jel da? Nije 70 nego 55 miliona, ona dodatna 5 su neki neralni uslovi gde bi ovaj osvojio Balon D or ili tako nešto. I tih 55 je mnogo ali tu se uračuna da je domaći igrač, što automatski diže cenu zbog onih uslova za određeni broj domaćih igrača u svakom timu, to je taj takozvani "engleski porez". Plus mlad je, 24 godina, a relativno već iskusan i reprezentativac. Sve to ulazi u cenu. Bolje Mount za 55 nego Caicedo za duplo više.
L

Lord

pre 10 meseci

Mason Mount je brutalan igrac,a svako moze da lupa gluposti kao da ima 2 godine....
L

Lord

pre 10 meseci

Nije Ten Hag budala! Ljudi,malo samo prst na celo.
d

dionis

pre 10 meseci

Nije, za godinu dana evo skoro 300 mil evra na pojacanja.
L

Lord

pre 10 meseci

Braco moj,pa sta onda Chelsea da kaze? Pola milijarde,za malo ispali...Na zalost,ali danasnje drugo mesto u PL,NA ZALOST,vredi 300 miliona.
B

Baldrick

pre 10 meseci

Sad će stručnjaci ovde da objasne kako je Maunt loš igrač i da je MU bacio pare, a još ni sezona nije počela.
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Prosječan je igrač, dobre pare Čelzi uze za nekog sa još jednom godinom ugovora.
N

Nikola Tesla

pre 10 meseci

Eee bruder Baldrick,pa ako je Esteban Cambiaso LICNO dosao da ti otvori oci,molim te da prihvatis 🤣😄
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Živi bili pa vidjeli, prosječno englesko spadalo. Svi koji su ikad otišli iz Čelzija u Arsenal su škart, sem Vilijana i Čeha koji su već bili na zalasku karijere. A ti slobodno piši sa još jednog nick-a ;)
S

Snowman

pre 10 meseci

Problematican decko unislio da ne Bog unutar kluba, zato su ga Smeri najurili njemu nisu hteli da ponude lovu koju au ponudili Dzejmsu…
U

Usput

pre 10 meseci

Raspa mi se ekipa za PES :(
4

46

pre 10 meseci

Kako su radikalno očistili Čelsi za samo par dana... Mislim da je Totenhem bolje prošao sa Medisonom nego što će Junajted sa Mauntom, još je bio i jeftiniji. Ne očekujem od njega nikakvu eksploziju i znam da je teško čuti za navijače MU ali ovo su bačene pare. Voleo bih samo još da Čelsi uvali onog Sterlinga negde, ili da ga prebaci u ženski klub tamo bi bio svoj na svome. Još da odu Obamejang i Pulišić i Aspilikueta i mislim da više nema igrača koji su totalno beskorisni u rosteru osim ove druge devojčice Mudrika mada ajde treba mu dati još jednu šansu. I Čelsi i Junajted još da dovedu po napadača i skockali su se.
c

cylo

pre 10 meseci

Da, bačene pare, šta znaju Klopp, Arteta i Ten Hag koji su ga svi tražili, 46 sa Mozzart sajta zna mnogo više!
N

Nikola1352489

pre 10 meseci

Treba jos da odu pod obavezno Pulisic, Odoi, Obamejang, Lukaku, Ampadu, Baba Rahman i Sar. Kukurelja, Galager i Caloba ce otici verovatno samo ako dođe dobra ponuda. Odlican posao za sad radi Celsi, jos nekoliko pojačanja i to je tip top ekipa za sledecu sezonu u kojoj ne igraju Evropu pa im ne treba veliki broj igrača.
4

46

pre 10 meseci

Za ovaj novac može da se dovede bolji igrač od Mejsona Maunta koji je još i pritom ušao u poslednju godinu ugovora. Ne blatim nikoga i voleo bih da me demantuje ali ne vidim kako bi on mogao da unapredi igru Junajteda, baš naprotiv.
c

cylo

pre 10 meseci

@46, ovi za Caiceda traže skoro 100 miliona, Rice prebacio 100 miliona, Havertz posle očajne sezone, gore od Mounta, otišao za 65 miliona. Gde ti vidiš bolje igrače za te novce? Možda iz ovih slabijih liga ali to je još veća mačka u džaku kako će se ovde snaći.
4

46

pre 10 meseci

Ako pričamo o veznim igračima koji se ubacuju u poslednju trećinu napada a mogu da odigraju i po krilu, kao Maunt...pomenuo sam već Medisona koji je kompletniji igrač a došao je za ~47m čini mi se, pa npr. lupam Federiko Kjeza iz Juventusa koji je sjajan možda bi koštao koliko i Maunt, Rijad Marez je u drugom planu u Sitiju a Maunt može samo vodu da mu nosi, znam da se mnogi neće složiti ali mislim da je i Said Benrama veliki potencijal ali ne za Vest Hem, Arsenal je Trosara doveo zimus za neku siću a i on je u najmanju ruku po kvalitetu tu negde sa Mauntom, itd... Zar nije bolje da je Junajted investirao u špica koji im je preko potreban? Za ovaj ili manji novac - možda Džonatan Dejvid iz Lila, Openda iz Lansa, pa i Vlahović, Mitrović, Balogun,...
G

Gostica

pre 10 meseci

Kjeza, Trosar, Benrama, Marez ? Nabroja čovek 4 klasična krila u usporedbi s Mauntom koji će u Junajtedu igrati centralnog/ofanzivnog veznog i osta živ.
T

Trololo

pre 10 meseci

Au druze, svi koje si naveo igraju na poziciji krila, osim Medisona, za kog se slazem da je bolji izbor. Medjutim, postoji neka prica da je poprilicno neodgovoran i da voli provode, mozda ga zato nisu uzeli. Takodje se slazem da se mora spic dovesti, a ako ga dovedu do pocetka priprema, apsolutno je nebitno da li je dosao kao prvo, drugo ili trece po redu pojacanje. Meni je zao sto su popustili pred Celzijem i dodali jos tih 5 miliona, moraju da nauce da odustanu od transfera, da ih ne bi svi muzli.
4

46

pre 10 meseci

Dobro pa i da igra na poziciji centralnog veznog ili desetke, poenta je bila da ovi igrači koje sam nabrojao mogu da igraju na više pozicija u napadu, ali nema veze... U tom slučaju, možda bi bile bolje investicije - Tilemans, Florijan Virc iz Leverkuzena, SMS (ali ne za više od 30m), pa i ovaj Fratezi koga svi sad traže, Frenki de Jong koga su jurili prošlog leta... Ne kažem da su svi nešto znatno bolji od Maunta ali su konkretniji igrači koji prave razliku u napadu. Videćete i ove nove Čelsijeve klince Andreja Santosa i Ćezarea Kasadejia kad nadođu da su u stvari odrali Junajted za igrača koji ne kažem da je loš i potpuno beskoristan, ima on svoje bljeske ponekad, ali imaš takvih koliko hoćeš i za manji novac.
T

Trololo

pre 10 meseci

Tilemans da je toliko dobar, potukli bi se jaci klubovi oko njega, sto se Virca tice, dobar je, ali cini mi se da je bio povredjen, plus dolazi iz nemacke lige, gde se Junajted (a i ostali) puno puta opekao (Kagawa, Mktarijan, Sancho, cak i Svajnstajger nista nije pokazao), Fratezi, kao i vecina Italijana, hoce da ostane u svojoj ligi (a iskreno, ne znam ni kakav je), a SMS ne verujem da odgovara onome sto Ten Hag trazi. Mozemo ovako do sutra... ne mislim da je Maunt najjaci igrac ikada, daleko od toga, ali ima dosta kvaliteta (u svakom slucaju je bar na istom nivou kao ti igraci koje si pobrojao). Za razliku od navedenih igraca, Maunt dosta radi, trci, igra dobar presing (sto Ten Hag i zeli da uvede), a dodatno je i kreativan (ne poput Bruna, ali dovoljno) i ume da da gol. Pritom je Englez, a znamo da moraju da ispune kvotu domacih igraca u timu. I sto je najbitnije, ako je to igrac kog je Ten Hag licno hteo i nije mu nametnut, onda je to odlican posao. Ponavljam, za nijansu preskup, ali sta je tu je. Na kraju krajeva, videcemo u toku sezone kakav je. I dalje je bitnije koga ce potpisati kao spica. Sto se klinaca tice, ima i Junajted gomilu potencijala u mladjim kategorijama, ali glupo je o tome pricati, kada se sa njima nikad ne zna. Da li ce dobiti sansu, kada, da li ce hteti da je cekaju, i, na kraju, da li ce je uopste iskoristiti.

Falični Tom

pre 10 meseci

Jedan od najboljih igrača Čelzija poslednje dve godine ali tolike pare za igrača u poslednjoj godini ugovora je previše. Pritom kreativnost nije problem Junajteda već egzekucija. Bruno je jedan od igrača sa najviše kreiranih šansi ali džabe kad nema ko da postigne gol. Kejn nije opcija jer ga Levi nikada neće pustiti u Junajted. Po meni je prioritet napadač pa onda golman. Čak i da De Hea ode, Henderson je po meni sasvim korektno rešenje za ovu sezonu ali golovi mnogo fale. Ako uspe da se napravi neki novac od prodaje igrača (u šta potpuno sumnjam) onda Onana da se dovede ili Košta iz Porta.
G

Gost300

pre 10 meseci

Sta ce im ovaj,ili Haverc,imaju nekog Maduekea,Fofanu,Mudrika 😂
2

24.04.1902.

pre 10 meseci

ne razumem šta će nam ovaj? da skuplja lopte?
G

Gunners ×

pre 10 meseci

Kai ...
1

14

pre 10 meseci

Kai Kidalica. Ima ove sezone da "pojede" loptu. Strašan potencijal, ali Chelsea nije znao da ga iskoristi na pravi način.
i

iggx

pre 10 meseci

Sad će eksperti u komentarima da nam objasne da to ništa ne valja.
И

И

pre 10 meseci

Једино ако ће да продају Бруна, у супротном немс никаквог смисла.
M

Mr007

pre 10 meseci

Odlican igrac. Zajedno sa Brunom ce Junajted imati vrhunsku kreativnost u napadu,sad im nedostaje samo napadac top klase.
D

Djan98

pre 10 meseci

Samo ne znam sta ce im on kad imaju fernandesa i eriksena na toj poziciji, jedino kao krilo da igra ali i tu imaju igraca... opet nagomilavaju igrace na pozicijama koji im ne treba ali gde ima hitno treba kao spic npr ništa...
S

Saturn

pre 10 meseci

Pl , ls , fa cup , cabrai cup
c

cylo

pre 10 meseci

Zato što ETH hoće praktično da igra 4-1-4-1, Mount će igrati praktično pored Bruna.
G

GeOs

pre 10 meseci

Pa na primer, potreban je pre svega zbog "dubine" tima. U prethodnoj sezoni su igrali odlicno do povrede Eriksena. A onda i Kazemiro propusta ukupno 7 utakmica. Njima fali jos jedan vrhunski vezni, kako bi imali 5 igraca na top nivou. Fred i Mektomini, to nisu. Spic dolazi sigurno, i ono sto im je jos potrebno to je jos jedan top stoper, jer je ista prica kao i vezni red, kad se povrede i Martinez i Varan... automatski su sredina tabele. Osim toga, imace dosta utakmica i morace da se rotiraju. Eriksen je odlican, ali za utakmice visokog inteziteta nije vise u stanju da pruzi u kontinuitetu kvalitet. Eriksen bi bio prva opcija za utakmice manjeg inteziteta ( kod kuce, sve osim top5-6 tima), za ostale Maunt.... Zato bi trebao jos jedab top veznjak, da moze nekad da se odmori i Bruno, jer je Bruno odigrao mnogo utakmica i kod njega se video umor zadnja dva meseca, obzirom da je bio jedini stamdarni veznjak.
G

GosnDjokica

pre 10 meseci

ti il nisi iso u skolu il te treba poslat negde da istovaras slepere cementa , citaj text ,nemoj da te mrzi ,resice se MU Eriksena jer sta ce im on ,i dovesce mladog igraca pune energije ,uz golamana Onanu koji ce ciniti stub odbrane jer De Hea je kiksara klasicna ,Megvajer je maca za njega ,tebi kad golman nije siguran to ti je bar 50 % losija odbrana , i sad im fali jos mozda jedan napadac dobar i to je to ,razumes bato ,citaj kako je napisano :)
b

borcaac5

pre 10 meseci

Bolje da su još 10 doplatili i doveli Soboslaija iz Lajpciga
c

cylo

pre 10 meseci

Odličan transfer! Lik je bio igrač sezone za Chelsea dve sezone zaredom i onda se javljaju likovi da kažu kako je loš igrač. Nije nikakav egzotičan transfer i fudbaler koji sam nosi utakmice, ali je fudbaler koji se odlično uklapa u sistem i ima konzistenciju. Ima nekoliko odlične sezone i jednu lošu gde je ceo Chelsea bio u rasulu i odjednom je "loš igrač". A recimo Caicedo ima samo jednu dobru sezonu za sada i odjednom je svetsko čudo svima. To vam se zove "recency bias".
z

zavoj

pre 10 meseci

jel teze igrati dobro u Brajtonu ili u Celsiju, Ekvadorac dosao za kesu kikirikija, smesna nedeljna plata, igra i desnog beka ako treba.
b

blues97

pre 10 meseci

Realno najveća transfer anigma, moze da pokida a moze i da bude takav promasaj. Da je nekonstantan u igri to je jedino sigurno. Niti je krilo niti je 10ka a koliko ce tek dobiti prostora pored Bruna na 10i i Rasforda levo videcemo. Svakako sve u svemu mislim da je ovo dobar potez za obe strane.
K

Kheshig

pre 10 meseci

decko je ceo zivot proveo u Celsiju i navijac je istog, a trazi da ode iako je jedan od najbitnijih igraca. Razlog? Pare. Otisao je fudbal u tri lepe...
@

@Kheshig

pre 10 meseci

Razlog? Ponudili su mu produžetak ugovora pred svetsko prvenstvo i kada se vratio sa prvenstva promenili zahtev, malo para i ugovor na godinu dana. Ko je lud da to prihvati?
M

MUFC 23MJ

pre 10 meseci

Mnogo je tu dublji razlog za odlazak koji jos ne znamo ali nadam se da cemo saznati jer Celzi mu je nudio 275 hiljada platu a u MU je dobio 250 hiljada ,puklo je tu nesto na drugoj strani a mozda je i dobio garancije za minute u MU ,i igrace na poziciji na kojoj je igrao Eriksen ,tacnije rotacija ce se tu raditi i automatski ce i Eriksen biti bolji kada moze da dobije predah jer nema gomilanja igraca u danasnjem fudbalu kada moras da se juris sa Cityem,moras imati 22 do 25 igraca spremnih u fulu jer tu su povrede,kartoni i svasta nesto ,malo koja ekipa moze kao City,povredi se De Brujne u finalu LŠ,udje Foden,a u MU kada bi se povredio Bruno ko bi usao??? mora se imati veliki fond igraca,duge su sezone ima mesta za sve
P

Pero0

pre 10 meseci

Je l' vi stvarno verujete da mu je ponudjen ugovor od godinu dana? Jos ranije je receno da je kamen spoticanja procenat od marketinskih prava, sto znaci pare