Komentari na vest

Gotovo je kad Partizan da gol

D

Da razresimo

pre oko 3 godine

Zvezda je prosle godine bila prvak bez pobede u derbiju,grobari tvrde lazna titula. Dobro onda su lazne jos 4 Zvezdine titule jer je bila prvak bez pobede u derbiju i 67/68 80/81 83/84 91/92...Ali sta cemo s Partizanom, koji onda ima 8 laznih titula jer je cak 8 puta bio prvak bez pobede u derbiju: 61/62 64/65 75/76 85/86 01/02 02/03 04/05 07/08. Dakle grobari kad vratite 8 laznih titula, ostaje vam samo jos 19. Ne isplati vam se da o tome baljezgate kao sto i sami vidite...
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Nema ovde sta da se razresava – iz aviona se vidi da te drmaju kompleksi. Clanak prica o jednom, ti o necemu totalno drugom.
C

Cipiripi LE2

pre oko 3 godine

Galaktikosi,Fica 20 miliona,Sadik 50 miliona,Sava Murinjo hahaha je l' se secate kako se zavrsila ta bajka?
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Sadik otisao u Spaniju i trese i tamo mreze. Vjerovatno dobijamo od njega jos par miliona na kraju sezone kad se aktiviraju sve klauzule u ugovoru koji je potpisan. Fica otisao u Mancester Siti. E sad, ako je tebi to za sprdnju, ok. Ali razmisli malo o ovome sto sam napisao, pa se zapitaj da li je to za ruganje (preko 10 miliona u kasi, transferi u Spaniju i Englesku, itd).
C

Cipiripi LE2

pre oko 3 godine

Tako ste ih lozili i prosle godine u ovo vreme pa im se desila Vosa,, Sfintul,Riga i Sarloa,samo nastavite da ih lozite,tri teksta dnevno o gromadi minimum,jedva cekam kvalifikacije za cipiripi ligu,samo prosle godine su imali duplo jaci tim,ove ce tek prizemljenje da bude jako bolno,a to im i zelim i jedva cekam da se smejem opet
a

abc

pre oko 3 godine

Malo ozbiljnosti ne bi škodilo, ako u odbrani igraju Miljković, Obradović, Marković, Vujačić, dva bivša igrača i dvojica koji nikada neće biti ozbiljni igrači onda sigurno nije do dobre odbrane.
c

comi79

pre oko 3 godine

Ne gotovo je kad sudija svira penal...
M

M19

pre oko 3 godine

Auuuuuu, kako ih lože ovi novinari hahah
S

Spaja

pre oko 3 godine

Ovaj naslov najbolje oslikava vrijeme kada je Karadžić bio predsednik FSS. Ima utakmica koje su se bukvalno igrale dok Partizan ne da gol. Neke su produzavane i po 10-12 minuta.
G

Gradski

pre oko 3 godine

Navedi koje i kada. Deco, manite se laganja, niste ni pratili tada sport :)
G

Gos

pre oko 3 godine

@Gradski utakmica u Surdulici gde ste jurili gol za pobedu vam je produžena 7 minuta a završena u 102. pre par godina tako da ne tupi.
@

@Gradski

pre oko 3 godine

Mogu ja da ti navedem.U Subotici.I onda je golman Spartaka Subotice kad vise partizan ne zna kako gol da da .Slobodan udarac, lopta ide u gol on skloni tuke i pusti.Golman Aleksic.Inace vas veliki navijac.
G

Gostić

pre oko 3 godine

Rubin ljudi, Rubin!!!
G

Gostq111

pre oko 3 godine

Koliko ovde ima ciganskih iskompleksiranih botova govori podatak, da svaki pise skoro isto tekst, po istom sablonu, koristi iste reci " gromada", " "sklanjalica", "drugi tim", "penaltko" itd... Iskreno mi vas je zao, brukate se, blamirate, glumite debile za neku bedu koju dobijate...
H

Hehe

pre oko 3 godine

Jesi li iziritiran zbog toga??
9

951357

pre oko 3 godine

Pa ne brukaju se ljudi koji komentarišu, već vi koji to radite. Jer sve to što se piše je istina...
@

@Gostq111

pre oko 3 godine

Samo nas jos prosvetli zasto su Cigani iskompleksirani? Zato sto su bili prvaci sveta i Evrope a vi nikad? Zato sto su bili finalisti kupa Uefa i super kupa Evrope a vi nikad? Zato sto imaju vise titula, vise kupova, mnogo vise pobeda u derbiju, vise navijaca, veci stadion...Iii zato sto su trenutno dsa +9 prvi i grabe ka novoj tituli?
T

Tokyo+Bari

pre oko 3 godine

Bravo,dobra vest! Mnogo smo jaki u spicu, Pavkov i Falcineli su pravi centarfori a i Ben igra sa uspehom tum poziciju na drugi nacin. Mene sad interesuje kog ce stranca Deki izostaviti u derbiju: Falko,Falcineli,Ben.Kanga,Sanogo, jedan je visak zbog pravila o cetiri stranca.
o

okkkk

pre oko 3 godine

mi iskompleksirani,a sta ste onda viiii....posto na nasim vestima botujete ono,nema dalje,isti ste botovi ko oni na bljucu kad treba da se pisu hvalospevi vodji....a mi opet smoreni od vaseg botovanja,dodjemo pa smaramo vas,cisto da neostanemo duzni i tako ti to ide u krug....
R

Raša P

pre oko 3 godine

Zašto se ne naglasi da su veliku većinu utakmica odigrali protiv "B" timova protivnika. Naj drastičniji primer ČSK. Ja i dalje u igri Partizana ne primećujem neki veći napredak. Ali i takvi su ipak zasluženo na 2. mestu jer ostale ekipe su krš sem Čuke.
a

as

pre oko 3 godine

Nema tu blistave igre.Ja sam navijac Partizana i za razliku od prvog dela sezone vidim bolju fizicku pripremljenost i vecu zelju za igrom i pobedom. Mislim da u glavama igraci znaju da su izgubili titulu i zbog toga igraju rastereceno i bez pritiska i zbog toga igraju dosta bolje.
К

Колерман

pre oko 3 godine

Видећеш на дербију као и сваки пут.
!

!!!

pre oko 3 godine

od ozbiljnih rivala samo Vojvodina !polako ,zaleteli ste se !!!
G

Gost72

pre oko 3 godine

ne radi se o tome, nego smo jako nesigurni bili konstantno u utakmicama koje moramo da dobijemo, a sada smo to sveli na rutinske utakmice, što je svakako bitan napredak
S

Sascha

pre oko 3 godine

Ma sve smo to namestili ,nema govora,svi se sklanjuju,znaci u derbiju minimum 3 0 za vas ,ajde da vidimo ,kome se sklanjaju
9

951357

pre oko 3 godine

Jer to ne može da se našteluje... Samo ću da te podsetim na određeni sastanak sudija, predstavnika klubova i predsednika saveza dan-dva pre derbija, nakon čega je Partizan došao do jedine pobede u derbijima u poslednje 4 godine a na samoj utakmici Zvezda igrala u formaciji i sastavu koji nikad nisu bili na terenu ni pre ni posle toga, i na to sve joj je poništen čist gol na 0:0 u 70 i nekom minutu.
G

Gosts

pre oko 3 godine

Ovde kod nas je normalno da se lakat u telo tolerise i da se ne svira faul nad golmanom ali bi svuda u evropi to bio prekrsaj.

Vlada

pre oko 3 godine

Baš se pitam...evo već 12 sati a nema teksta o gromadi, koja gazi na svim frontovima...oh wait. Mrzi me da čitam, ovo postaje tužno...
M

Milorade

pre oko 3 godine

Kako vas ne mrzi da pisete ovolike tekstove? Ja ne razumem. Pa bre svi vide da igraju prijateljske utakmice,da protivnici ne zele da igraju,da odmaraju igrace itd.Da li je moguce da treba narodu na silu usaditi u glavu da veruju u nesto usta ne veruju niti vide da je to tako. Cemu sve ovo? Uskoro ce Evropa i tamo nece biti sklanjanja,odmaranja igraca a onda ce kukati na par minuta duzeg letenja,obletanje aviona,zatvorena pista,duvao vetar,rupe po terenu,sudija kriv,blato,kisa,nece odgovarati vreme odigravanja meca,Terzic namestio protivnika preko Lakovica itd. Ja stvarno ne mogu da shvatim da vi ljude smatrate toliko retardiranim. Svala cast onome ko u ovaj niz veruje.Nije problem niz,problem je kako se do njega doslo i kako ih pustaju i zbog gol razlike.Zalosno ali bez imalo sale.
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Bravo za komentar Milorade. Napisao i ovaj TokyoBari91 kako je sve providno. Imaju oni solidan tim niko me kaze,alli ovo naduvavanje stvari je vise postalo smesno. Kakav ce tek pritisak da prave pred derbi, kako ce u derbiju da se valjaju po terenu, da se bune za sve zivo...To je tipicno za klub koji se bahati i bahatio od osnivanja i otimao svima. Jedino ih se Zvezda nikad nihe bojala. Zato ih i deremo vec 75 godina u derbiju. 30 pobeda i 50 golova vise.
a

as

pre oko 3 godine

Vidi mogao si da prepises komentar od 90,% navijaca Partizana za tvoju Zvezdu i isto bi tako pisalo. Verovatno oba kluba imaju sklanjalice ali izgleda da se Partizanu pocnu da se sklanjaju kada izgubi sanse za titulu. Ja sam ubedjen da u postenoj igri Zvezda i Partizan nemaju sanse da odigraju 15 utakmica za redom da ne izgube ni bod. Slazem se da su kvalitetniji od drugih ekipa ali kada se u obzir uzmu losi tereni gde gostuju,faktor srece gde je nemoguce da neki klub nema los dan kad lopta jednostavno nece u gol...apsolutno nema sanse za takve nizove ako je sve posteno. Pogledajte sve lige Evrope i bice vam jasno.Pa nista manja nije razlika u kvalitetu izmedju Bajerna i Majnca,Stugarta nego li izmedju Zvezde i nasih malih timova pa opet Bajern gubi bodove od takvih ekipa ali Zvezda jedina u Evropi ne gubi.Gubi i Barsa,Liverpul,Siti bas svi.Al Zvezda ne.Zato pre nego li pises pogledaj u svoj klub.
N

Nema veze

pre oko 3 godine

A jel ima da neko veruje u zvezdinu zasluženi titulu
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@Redstar91 Reci nam samo i koliko je penala dosudjeno u derbiju za vas, a koliko za nas? Ja se, recimo, sjecam derbija i kad su vam dosudjivali po 2 penala na istoj utakmici samo nebi li vam dali vecu sansu za pobjedom, a nama se nije dosudjivao penal ni kad su se noge lomile. Ima negdje u statistici koliko godina je Partizan bio bez penala u derbiju. Dug niz godina, prijatelju, dug niz. Neda mi se sad traziti koliko tacno dug. Ali uglavnom, pametnom dosta.
T

TokyoBari91

pre oko 3 godine

Na jedan jako providan i vestacki nacin pokusava se da se partizanu pomogne da digne samopouzdanje i da izgleda ozbiljno i mocno. Zato im se u zadnjim utakmicama svi sklanjaju i sudije im pomazu a mediji se prave ludi i igraju tu igru sve u cillu da se Zvezdi napravi pritisak u ligi, kupu i pred derbi. Medjutim, dzaba se trudite. Zvezda je svesna svoje snage i puna samopouzdanja zna koliko vredi kad je igrala egal sa Milanom koji je juce bio egal sa Mancesterom. Pokusace da se pred derbi napravi i pritisak kako Zvezda nije dobila neznam koliko derbija, nebi li se Zvezdi napravio pritisak da dobije derbi pod moranje. Ne drugari, Zvezda ne mora da dobije, ima devet poena prednosti, vi ste ti koji morate da napadnete. Opet ce se brojati golovi, sutevi, racunati derbiji izvlaceci iz konteksta itd. A istina je surova po crno beli svet: Zvezda uzima 4.titulu u nizu i u prvenstvenim derbijima u zadnje 4 sampionske godine ima pozitivan skor tako kaze cinjenicno stanje. E sad sto z.p.kaze nesto
d

djoel

pre oko 3 godine

I u te 4 godine izgubila samo 4puta sa sve derbijima.Sve cisto.
@

@djoel

pre oko 3 godine

U te 4 godine izgubila samo jedan prvenstveni derbi a dobila dva. Toliko o tome.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Narocito na ovim zavrsenim utakmicama.
M

Ma da

pre oko 3 godine

Pisu o ovima ko da su galaktikosi
S

Saleks

pre oko 3 godine

Ovo me podseća na onu sezonu mislim da je bila 2012/2013, kad je u Zvezdio bio Evandro, mi kidamo sve tad, pobedjujemo po 4:0, 5:0, Partizan se mučiio al je bio prvi i bežao nam oko 7 8 bodova, tad su isto pisani hvalospevi o nama, na kraju dodje derbi mi izgubišmo rutinski, dzabe sve one pobede od 4 ili 5:0, slična sudbina čeka i Partizan za 3 nedelje.

Grobari

pre oko 3 godine

Samo sto je tada Partizan imao kikseva sa 11 bodova prednosti je pred derbi spao na 2 i taj derbi je mogao i prakticno odlucio titulu onim golom Jojica nesto pre kraja utakmice.
9

951357

pre oko 3 godine

Svi znamo kad je gotovo, a gotovo je i pre nego što utakmica počne, ostalo je 90 minuta revijalnog programa. Ako nije gotovo pre početka, onda nema faula za protivnika dok gromada ne povede, a onda je lako... Čak i ako protivnik odigra neku akciju kako valja, vredni bonus igrač sa pištaljkom će svirati faul u napadu, izmisliti ofsajd ili će prevideti da svira očigledan penal ili da karton igračima gromade... Tako da, sve se zna i vidi, samo ako neko hoće da vidi... Jer je mnogima lepše da žive u paralelnom univerzumu gde je Partizan gromada koja melje pošteno sve pred sobom a Zvezda se protežira iako u Evropi melje redom... A Šarlroe i Rubini su samo noćne more, to se sigurno nije desilo niti će opet, jer ipak je to gromada...
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Druze,sve si u pravu. Vi dobijate kvalitetom nama se svi sklanjaju.Ajde sad idi u zeleznik odakle si dosao,nemoj da pises ovde vise
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Svi znamo da je zvezda ubedljivo prva po zvaničnoj Evropskoj evidenciji po broju penala , i to baš kad se lomi utakmica a veliki broj nepostojećih , tako da nemoj o bonus sudijama ili crveno beli savez
Г

Гост

pre oko 3 godine

Тако је у праву си, кад ти свирају пенал ван казненог, признају гол из гол аута, зна се да је готово пре почетка...
d

dfćiwebfćš2efšćw

pre oko 3 godine

zvezda-partizan 0 3
d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Namestili 10 od 15 tekmi i sad krenulo lupetanje. Sto niste prosli sarloa ako ste doliko dominantni? Tada ste bili jaci za 2 ili 3 igraca koja su otisli u medjuvremenu
9

951357

pre oko 3 godine

12/15. Samo Čuka, Napredak i Radnik bile poštene.
v

v1ad

pre oko 3 godine

"Kaznena ekspedicija" koja sa spicem (Sadikom) nije mogla nikom vise od dva gola da da sad odjednom bez klasicnog spica daje po 5-6 komada zahvaljujuci Zdjelaru, Scekicu i Vujacicu. How yes no.
G

Gost. pp.

pre oko 3 godine

Zanimljiv naslov,njime ste pokrili i ona igranja do 105 minuta,cak i neke utakmice iz SFRJ kao u Ljubljani,dok ne daju gol nema tog sudije koji sme da svira kraj.
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Jel to misliš na poštenu zvezdu
a

ahsh

pre oko 3 godine

Ne mogu nista,najjaci smo.Napred Partizan!
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Na minus 11 Stojkovic lezi i zadrzava vreme.Neprocenjivo.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Partizan izgrađenu akciju protiv Rada završava 5 na 2. Teleoptik pruža veći otpor
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Neki bi pomislio čitajući tekst, da je Partizan prvi na tabeli, i da beži drugom minimum 20 bodova. Alo zaostajete za Zvezdom 9 bodova!
G

Goust

pre oko 3 godine

Ja gledao prvo poluvreme protiv Napretka, i oni ih unistilia ovi dali dva gola iz kontre. celo poluvreme su igrali na kontre, ne znam o kojoj dominaciji i fudbalu vi pricate. Svaku utkakmicu gde jebio samo gol razlike, zadnjih 10-15 ,inut ajedva zivu glavu izvukli. A da ne pricam da igraju sa svojim flijalam 10 od 15 utakmica. I to da njima tek slede teske utakmice jer igrali sa losijim timovima.
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Koji Napredak, Vozdovac Kuco
Ш

Шпе

pre oko 3 godine

Не трчите пред руду, не могу бити мерило ове њиварске екипе никако, видеће се ко је ко тек након дербија, под условом да не буде неких судијских свињарија на обе стране.
G

Gost11

pre oko 3 godine

Uvek je tako i bilo...
H

Hanter

pre oko 3 godine

Dok Zvezda ne stigne
G

Guesttutt

pre oko 3 godine

Valjalo bi pomenuti da većinu mečeva, ne sve naravno, protiv Czv i Partizana, protivnici iznenada igraju sa 5 bonus igrača u postavi i sa gomilom promena u timu.
b

bruka

pre oko 3 godine

Ali sta radite na vestima o Partizanu, idite na cz i komentarisite, nikad mi nece biti jasni navijaci koji dodjuna vest o rivalu i dizu tenzije, isto vazi i za grobare i za gane
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Au kako dizanje u nebesa JSD, stvarno ste preterali,doćiće i taj derbi pa da vidimo ko vozi traktor,a ko otvara kapiju
F

Floydk

pre oko 3 godine

Idi begaj,tresu se svi od surdulice do subotice.
b

bravo legende

pre oko 3 godine

cestitke na viskoj drugoj poziciji linglongare!!!