Komentari na vest

GOTOVO: Nkunku Čelsijev, rekordna prodaja Lajpciga

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nije losa kupovina Celsija mislim da ce Nkunku biti pojacanje.
d

djiddi

pre preko 1 godinu

Decko je strasan igrac
l

libertad

pre preko 1 godinu

Apsolutno. Ovi botovi Premijer lige komentarišu igrača koga nisu ni gledali, pošto kažu da ne gledaju Bundes ligu. Dakle, strašan igrač. Proslavio bi se na ovom SP da se nije povredio. E, sad, da li je Čelsi pravi izbor. Da sam trener probao bih sa njim i Havercom kao polušpicevima. To bi bio šou.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Celsi gori od Psg i Sitija. Ovi bacaju pare i sve promasuju, a Psg i Siti plate i dobro iskoriste kvalitet koji su platili. Sem Grilisa naravno.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Sve promasuju a uzeli 2 LS u poslednjih 10 godina, Siti i PSG zajedno od osnivanja 0.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Celzi nastavlja da tone. Nijedan igrac iz Bundens lige skoro nema kvalitet da igra najjacu ligu na svetu. A oni se zalepili pa sve igrace dovode odatle. Pazi,koliko su pukli govori i podatak da Celzi nudi 130 milona za nekog Gvardiola, ej??? Pukli ko bas. Da Bog da ispali iz lige.
H

Hulle

pre preko 1 godinu

Ma sta ti znas i razumes se u fudbal ne lupetaj gluposti!!!
A

Axios

pre preko 1 godinu

Ti stvarno pojma nemaš ili namerno truješ mržnjom ovaj internet. Četiri tima iz BL u 16 najboljih LŠ. Drugo, iz BL su zbog većih para, otišli u najveće klubove: Haland, Dembele, Hakimi, Firmino, Hun Min Son, Rakitić, Keita, Ter Štegen, Sane, Haverc, Mihtarjan, Gindogan, pa i naši Jović i Kostić... sutra Belingen, Nkunku, Gvardiol... I svi, ranije anonimci, u toj ligi su sazreli u vrhunske igrače. Pola hrvatske reprezentacije prošlo je kroz BL, zato su toliko i uspešni. A, naš talenat Pantić ode u Česli, pošalju ga na pozajmicu i izgubimo ga. Pametni Pavlović otišao u Salzburg, da se prvo razvije u igrača i evo ga, sada najbolji.
G

Gostima

pre preko 1 godinu

Timo Verner broj 2,isti tip igraca isti klub iz istog kluba i dva puta ih opeljesi Lajpcig
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Tezak posao je na poteru koji sa realno losim sastavom mora da izgura sezonu i bude top 4
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ma koji top-4 ??? Celzi od 10 mesta pa na dole. Bili su gotivni sa Abramovicem,ovo sad ne lici ni na sta. Oteras Tuhela sa kojim si osvojio LS. Covek ima iskustva na pretek i dovede ni manje ni vise nekog Potera,koji LS video nikad nije kao trener??? Pa to moze sa Celzi i Boli sa pranjem novca...
G

Gost1617

pre preko 1 godinu

@TP-1 decko zivi da dodje i da pljune Celsi, verovatno vodi dinamican zivot.
4

41+

pre preko 1 godinu

Preterase ga. Ispade skuplji od Kampaca.. :))
o

oo

pre preko 1 godinu

Konačno pametne kupovine čelsija. Mislim da će otići i lukaku i broja koji iako je mlad nema kvalitet za prvog napadača.
z

z18

pre preko 1 godinu

Koja je pozicija ovog igrača? Statistika u Red Bulu je odlična ali tako je bilo i u slučaju Haverca koji isto kao i Nkuku nema određenu poziciju nego igra sve a ni na jednoj nije najbolji...
M

Mop

pre preko 1 godinu

Neki lutajući napadač, kao Verner i Haverc iz Bundeslige. Ne leže im igrači odande a oni uporni i platili Boga oca Nemcima.
u

urijaw

pre preko 1 godinu

Pa ista pozicija bukvalno. Desetka / lažna devetka.
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Nikada neću razumeti tu vrstu prepotencije i arogancije kad čovek napiše: "...oni im ne leže, a uporno uzimaju igrače iz te lige". Znači, stručnjaci (Lampard se pokidao da dovede Haverca) ne znaju, a ti tastatura stručnjak znaš! Je l se nekad zastidiš od komentara koje ispljuneš i ostaneš živ.