Komentari na vest

Građani neutešni: Na terenu je bio samo jedan tim, Real išao na penale

e

egerke

pre 12 dana

ovaj put su barem prošli bez sudačke pomoći. Samo Leipzig (čisti crveni Vinisus) ostaje mrlja.
B

Baksuz

pre 12 dana

ne volim Real ali cuj isao na penale , Real je odigrao savrseno pustio vas da mrljate loptu pola dana oko kaznenog prostora cekao kontranapad i iskoristio svoju sansu, to sto bi vi da usetate u gol pa to ne moze protiv Reala. Penali su 50 : 50 to sto Bernardo glumio Zidana i sto Ederson na kraju sutira je dokaz koliko ste se vi spremali za penale. Nakon Bernardovog penala svim srcem sam navijao za Real i drago mi sto je prosao dalje, ljudi znaju kako se igraju ovakve utakmice, zadrze koncentraciju 120min plus penale za mene su zasluzeno prosli a vi vjebajte penale i kukajte e b g a ..
7

7788

pre 12 dana

Oni su dominirali? Jel dominacija kružiti oko 16 120 minuta, bez gotovo ikakvih ideja i prilika? Za 120 minuta su dali jedan gol, i imali JEDNU pravu priliku za gol kada je De Brujne šutirao preko gola. Real dao gol i imao još jednu dobru priliku kada je Rudiger šutirao pored gola. To bi trebalo da se zapiše i vodi pod statistiku, a ne 900 dodavanja, od kojih je 500 bilo na pola centra i beskorisno kruženje oko gola. Da u fudbalu kao u košarci postoji pasivni napad i da se lopta oduzme zbog jalovosti Siti bi je izgubio mnogo puta. Ovo davljenje protivnika zadržavanjem posjeda postalo je toliko dosadno i negledljivo da će i ćelavi kao i Murinjo još malo na smeće istorije sa svojom filozofijom i vodiće drugoligaše i trećeligaše.
K

Kmečanje

pre 13 dana

Kme kme kmeeeee
B

Brine

pre 13 dana

Šta to smrdi šta to smrdi plastika se topi
D

Da i

pre 12 dana

Imalo znaš kao što ne znaš. Nikad ovo ne bi napisao,jedna od najvećih plastika u istoriji fudba je Real, i najveći lopovski klub uz Juventus.
P

Purasuchikku

pre 12 dana

@Da i, Real plastika? Ajde lepo nauči prvo šta predstavlja taj izraz u fudbalu pa onda komentariši. Ne brukaj se.
Đ

Đumersi Embokani

pre 13 dana

Između ostalog, Siti je eliminisan zato što ima u timu sve vrhunske igrača, ali nijednog fudbalskog genija. Nema majstora koji može driblingom da stvori višak ili da napravi neki neočekivan potez kojim razbija odbranu protivnika. U tome je razlika između vrhunskih i genijalnih igrača. Zato su Mesi, Ronaldo (Zuba), Ronaldinjo, Zidan... najveći, da ne idem dalje u prošlost. Nije bez značaja ni što je Pep zakasnio sa izmenama - Doku je morao da uđe ranije da pravi višak po levoj strani, takođe, Haland mu je bio beskoristan u ovakvoj situaciji na terenu.
N

NN lice 5

pre 13 dana

I u polufinalu je jedan tim a to nije City i tačka. Niko ne pamti posed i kvalitet igre nego pobednike. Iskreno, mučno je gledati i Real koji se brani ali i City koji vrti loptu u krug 90 minuta. Za 2 dana će svi zaboraviti kako je Real prošao dalje a ako uzmu LŠ, svi će pamtiti samo titulu, ne i ovaj dvomeč.
F

Fabri

pre 13 dana

Kad je Totehem pre par godina dobio Sitija, mislim 2:1 da je bilo, kad su pitali Murinja sta imate da kazete na 90% poseda lopte Sitija? "Dajte im loptu da je nose kuci".
D

Da u pravu si

pre 13 dana

Ali to je jedna utakmica.Siti se sa tim fudbalom vrati svake sezone i uvek je tu u vrhu i opet ce osvojiti ls dok murinjo,alegri sa tim fudbalom mogu da pobede ponekad ali svake godine tonu sve dublje i dublje.Nekad je covek igrao ls a sad je slavio konferenciju kao da je ls.U tome je poenta totalnog fudbala...
Л

Лариган

pre 13 dana

Мрињо је освојио ЛШ са два клуба,оба у то време аутсајдери.Освојио је и остале евро трофеје са клубовима од којих то нико није очекивао.Пеп је трофејни тренер са клубовима од који се то и очекивало,ако изузмемо Бајерн,који је сезону пре њега освојио ШЕСТ трофеја. Пеп је већи трошаџија и никада неће освојити европски трофеј који није Лига шампиона јер неће водити клубове који немају МНОГО пара. Да је правде у ПЛ Ситију би одузели бар 10 бодова, али наравно да неће.Али хоће Евертону,Нотингему.... Да ли би Пеп био првак са Астон Вилом или Тотенхемом ,сумњам,али сам сигуран да би научио да игра бункер и на контру .
M

Micoo

pre 13 dana

Ovim prolazom Reala bi bio fasciniran samo neko ko gleda fudbal radi rezultata.Ja iskreno gledam fudbal radi igre
Л

Лариган

pre 13 dana

Да ли је за фудбал добро што Реал иде даље? Није. Да ли је за фудбал добро да и слабији може да победи јачег? Јесте.Да ли је за фудбал добро што тим који игра без центарфора иде даље? Није.Да ли је за Реал добро што иде даље? Јесте.Да ли је за фудбал добро што су Сити и посебно Гвардиола испали? ЈЕСТЕ!
F

Fabri

pre 13 dana

U centar

Brine

pre 13 dana

Da li je dobro da ti takav pišeš komentare nije i šta će mi sad
H

Hajde malo pravih informacija

pre 13 dana

Juče je prosek defanzivnog bloka (iliti narodski rečeno bunkera, autobusa harmonike) velikog Reala koji "topi" plastiku bio na 35.4 metara od sopstvenog gola. Radi informacije, timovi koji su se na Etihadu branili više ove sezone su: Liverpul, Vila, Kopenhagen, Arsenal, Brajton, Brentford... E a gledajte dalje spisak raspalih i poluraspalih timova koji su izlazili više: Zvezda, Barnli, Čelsi, Forest, Fulam, Jang Bojsi. :)) Ali ne, "Real igra, ne boji se nikoga, to su galaktikosi", oni ne sipaju milione, kod njih sve njihovi omladinci igraju (Naćo pred penziju). I da, ni oni nisu državni tim (plus ko malo više prati zna za aferu kako su se koristile finansije iz Nemačke...) Eto, malo znanja ne škodi nikome. ;)
R

RealNo1

pre 13 dana

Тим са 115 прича о томе да ли је нешто поштено или је неко хтио пенале.
T

Three Lions

pre 13 dana

Svi sad pametuju,kako je City nadigrao,samo jedan tim igrao, nisu zaslužili proć itd. A kako bi ste vi svi koji mudrujete,postavili taktiku za ovaj meč,u gostima? Još zatvorenije garantiram. Igraš protiv atomskog napada,sa vrhunskim kreativcem,na njegovom terenu i šta se trebaš otvorit,da te razbucaju? Ovo je Don odradio na iskustvo,samo sa jednim ciljem,prolazom.
N

Ne slazem se

pre 13 dana

Sa tobom jer naceloti ne vodi kopemhagen vec najmocniji tim na planeti Ako belingem,rodrigo,vinisijus,kros,mozdric,valverde ne snaju da igraju fudbal ne znam ko onda na svetu zna?Stvar je u prostupu koji je sraman.Oni su prosli siti a nikako ga nisu pobedili a to je razlika velika.Njih je siti prosle godine pobedio odnosno razneo,i sinoc bi tako bilo samo nekad lopta zeli u gol a nekada ne...
6

655

pre 13 dana

A Anceloti ima 11 bukovina pa mora igrati bunker?Kao fora pricaju mi smo kraljevski klub i najjaci na svetu a ovamo se povukli ko miševi
Ž

Žooo

pre 12 dana

Pa nek pričaju legendo , nek pričaju dok im se jezik ne zaplete 🤣🤣🤣 pričali su tako i 2022. ,nemaju šta drugo od muke 😂
N

Nanas

pre 13 dana

Koji tim je bio ??? Onaj tim sto milion puta kruzi oko 16,pa vrati loptu nazad,pa onda kruzi na drugu stranu,pa iks puta to ponovi,i tako 120 minuta sablonskog fudbala,gde nista ne sme da iskoci iz manijakalnog poseda za kojim zudi Gvardiola...,sta real drugo da radi,kada je anceloti bio svestan da je igracki slabiji,ali je na maestealan nacin pokazao jos jednom gvardioli da je trener koji nikada nije imao plan B
L

LFCC

pre 13 dana

Po zvanicnoj statistici, stvorene velike sanse sinoc 3-3. I nije ih sramota da ovako nesto pricaju. To sto oni vole da dave loptu i ne rade nista sa njom je njihov problem. Najplasticniji klub na svetu, da nije UEFA mafije bili bi suspnedovani iz evrope godinama.
K

Koju statistiku

pre 13 dana

Ti uprati.Jednom su presli centar pre penala...
L

Lee Addy

pre 13 dana

Kme. kme, kmeee... Cilj opravdava sredstva, na kraju kada Real bude podigao "klempavka" niko se nece ni secati kako je izbacen $iti.
P

PD

pre 13 dana

U pravu si, ali kad je tako igrao Atletiko sa Simeoneom svi su ga pljuvali i gadili se na takav fudbal a ovo je kao majstorstvo kad Ančeloti tako uradi.
G

G0RAN

pre 13 dana

Ne gotivim ni jedne ni druge ali mi nista milije nije kad ispadne plastika poput Sitija i Pariza(nazalost prosao).Samo da se "veliki" Pep malo spusti na zemlju kao prosecan trener.
@

@ Goran

pre 13 dana

Druže, zbog tog "prosečnog" trenera se i u Ligi 2, pa čak i u našoj raspaloj Linglomgari sve češće igra iz zadnje linije, golmani su uključeni u igru, sve se više gleda značaj igre u halfspejsu... Može neko da ti se ne dopada (ja ne volim Liverpul npr) ali ako je neko dobar, zrelost je da to priznaš (i zato se ja bojim Liverpula kada god igra protiv timova koje simpatišem). Možeš ti da mrziš "ćelavu prevaru" koliko god želiš, čovek je promenio fudbal na bolje. To govore svi veliki treneri današnjice i to je činjenica. A ti ako hoćeš, možeš, i dalje teraj svoju priču. Nego je malo tužno...
O

Olimp

pre 13 dana

Prosecan trener koji ima drugi najvise trofeja u istoriji?
G

Gost 1302

pre 13 dana

Pa dobro evo za umetnicki dojam ocena 9,8. Ne moze vise jer niste katarina vit. Ma samo se vi dodajte jos 500 puta, za pobedu su potrebni dati golovi i sto manje primljenih. I za nauciti je ko igra polufinale onaj ko prodaje cetvrtfinale.
J

Junker

pre 13 dana

Kad Atletiko ovako prodje, svi pljuju. Murinja prozivaju za autobus. Real je mnogo puta prolazio na ovaj nacin i svi se oduseve.
i

iz sljivika

pre 13 dana

Džabe i petro-dolari.
A

Anđus

pre 13 dana

Milan Živadinović bi prošao Real.
L

Laki Koks

pre 13 dana

Milan Zivadinovic je u svoje vreme bio najbolji evropski trener ali je bio neshvacen, da su ga pustili da radi u nekom velikom klubu ili u dobroj reprezentaciji duze vreme danas bi se smatrao drugim Gvardiolom.
J

Jedini

pre 13 dana

Sport, gde bolji ne pobeđuje. Ne mislim samo na ovu utakmicu. Povedete1:0,i onda se branite čitavu utakmicu. To ne postoji u nijednom drugom sportu.
N

Na sve ovo imam da izjavim samo:

pre 13 dana

Topi plastiku bre! Hala Madrid
A

Ako je

pre 13 dana

Je neko plastika, to je Real. I uzgred državni projekat.
E

Enzo

pre 13 dana

kome je do poseda neka ide u katastar