Komentari na vest

Gradi život iz početka: Mendi pronašao klub pet dana nakon oslobođajuće presude za silovanje

M

Mendy

pre 10 meseci

Njegova jedina greška je što je promiskuitetna osoba. Organizovao je zabave u svojoj kući koje su se potom pretvorile u orgije. Sve žene koje su ga tužile poznavale su se i učestvovale u zabavama.
m

monteroo

pre 10 meseci

Grinvud,dani alves,mandy sta im rade -unistili ih,sto rece koby pokojni jednom....a lepo mi je sek savetovao da im uvek platim i miran sam...one to ionako ocekuju od nas. U NBA vec imaju godinama ljude koji rade s igracima da pokusaju da im objasne da je tim zenama to ozbiljan posao...
D

Djape45

pre 10 meseci

Sad daj kontra tuzbu
p

prti

pre 10 meseci

Sa parama na racunu mozete sta hocete da se izivljavate, silujete ubijate necete odgovarati samo cete platiti.
G

Gost1234

pre 10 meseci

U poslednje vrijeme je sve vise laznih optuzbi za silovanja i pedofiliju, vecinom zbog nekog novca ili neke osvete. Ocigledno da oni koji tuzuju ne odgovaraju ni za sta kad se dokaze suprotno.
S

Saturn

pre 10 meseci

Sam je kriv , hocws da budes mangup. Zenskaros da se vidjas starletama , dovoljno je 3 poruke i da te ucenjuju god dana, da te optuze i da udjes u proces da ti zagorca zivot
d

dzuno

pre 10 meseci

Želim mu da mu život bude onakav kakvim ga je učinio tim ženama
S

Stevan Miksaa

pre 10 meseci

Nikakav problem... Ako nije kriv, ovo nije kletva. Verujem da nije ni skroz neduzan, ni kriv. A siguran sam da su cure od pocetka isle na to da ga nakandno prijave i uzmu kintu.
G

Ggv

pre 10 meseci

A sta im je učinio? Prostitutke, kuurrve.
P

Portista

pre 10 meseci

Kakav zivot? Zene koje su ga optuzile su prostitutke( da ne upotrijebim neku jacu rijec, jelte) koje su ucestvovale na njegovim zurkama i koje se medjusobno poznaju. Pronadjeni su chat-ovi gdje one komuniciraju i dogovaraju se sta da kazu. Takodje postoji video iz jedne od noci kad se dogodilo ‘silovanje’ koji jasno pokazuje dvije osobe koje to svjesno i dobrovoljno rade.
L

Lord

pre 10 meseci

Svih osam bi zatvorio u istu celiju i ubacio im Bandy-ja...Bez da trepnem!
1

11233

pre 10 meseci

Sramota sta rade ovi momci sebi zvog prostitutki, a i one sta rade njima zbog optuzbi.Momaknje bio odlican igrac unistili su ga kao i Grenwooda to je greota
R

Realan skroz

pre 10 meseci

Na stranu, nije uredu niti posteno ikoga optuziti bez razloga, ali treba znati da je 95% fudbalera niske inteligencije, sem naravno ove fudbalske.
T

Tarzanko

pre 10 meseci

A taman se, nakon silnih povreda, ustalio u početnih 11 Sitija, krenuo igrati dobro...
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Jedno pitanje sad nevezano za sport, jel postoje sad neke posledice za doticne koje su ga optuzile za silovanje? Ako on nije kriv, a zbog njihove lazi proveo je ovoliko u zatvoru i pritom su mu direktno uticale na karijeru, snose li one neke posledice ili puj pike vise ne vazi?
u

u38282

pre 10 meseci

Naravno da snose za lazno optuzivanje, sad da li.novcano ili zatvor ne znam
m

mane99

pre 10 meseci

ne ako je oslobodjen u nedostatku dokaza. ali ako je donesena presuda "not guilty", onda kurve svakako odgovaraju
K

Kemp

pre 10 meseci

Sad tražiš 30 miliona funti odštete od države! Srećno Mendi, niko ne zna kako to izgleda kad prolaziš takve stvari.
A

Alejandro

pre 10 meseci

I ko ce ovom momku da vrati mozda i unisten zivot? Ne zelim da gresim dusu, ali u jednom periodu su krenule konstantne optuzbe za razne sportiste, samo u Engleskoj Grinvud, Mendi, onaj Islandjanin iz Evertona za pedofiliju, a jos uvek niko nije optuzen. Sa druge strane svi smo imali prilike da vidimo slike Bajdenovog sina i tu nema nijedne optuzbe. Bolestan svet.
H

Hammers Srbija

pre 10 meseci

Ne bih da budem rasista neki, ali ovaj decko je klasican primer glupandera, a opet pretalentovan, toliko smiren i lucidan na terenu, ima on jos sta da pokaze fudbalskom svetu, al videcemo sta je pritvor napravio od njegove glave.
м

макаријус

pre 10 meseci

ко ће овом човеку да врати три године живота?