Luis Ibanjez (©MN Press)
Luis Ibanjez (©MN Press)

Grafičar očajan ove sezone, traži beg sa začelja

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.10.21. | 09:54

Prva liga Srbije: Beograđani danas (15.00) u Ljutice Bogdana dočekaju Bačku u odloženom meču 12. kola

Pretprošle sezone kao šampion Prve lige Grafičar nije mogao ili nije hteo u Superligu, prošle je bio u vrhu, a ove tim sa Topčiderske zvezde čeka grčevita borba za opstanak. Zvezdina filijala igra očajno u ovom šampionatu, sakupila je samo sedam bodova iz devet kola, ali ima čak tri meča manje od većine klubova i šansu da pobegne iz donjeg dela tabele.

Trenutno, samo je Kabel sa šest bodova slabiji od beogradskog tima. U odloženom meču 12. kola Prve lige Srbije, Grafičar na veštačkoj podlozi iza južne tribine stadiona Crvene zvezde danas (15.00) dočekuje Bačku. Gosti iz Bačke Palanke se bude, posle serije poraza, poslednja tri kola su neporaženi (pet bodova).

Izabrane vesti

Bačka je najneefikasniji tim u drugoligaškom karavanu u Srbiji. Samo četiri gola na kontu za 11 kola. Doduše, primaju u proseku manje od pogotka po utakmici (osam golova), ali je slaba uteha za tim koji je igrao i Superligu Srbije.

15.00: (2,75) Grafičar (2,70) Bačka (2,90)

Grafičar je u ovom šampionatu podmladio tim. Kale se nekadašnji juniori Crvene zvezde i traže povratak na Marakanu. Jedan od njih je Andrija Radulović. Dosta je obećavao, dobijao šansu u prvom timu dolaskom Dejana Stankovića, ali je prošlu sezone "prespavao", pa sada traži povratnu kartu za naš najveći stadion. Klince Grafičara predvodi Argentinac Luiz "Lučo" Ibanjez, nekadašnji levi bek crveno-belih iz perioda kada je na klupi srpskog šampiona sedeo Miodrag Grof Božović. Posle Trabzona i Zrinjskog, u smiraj karijere Gaučos se vratio u Beograd i podrška je mladom timu Grafičara.

----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------------

Beograđani su imali tri meča bez pobede na svom terenu, ali su prekinuli taj niz trijumfom protiv gradskog rivala Žarkova sa 3:0. Bačka u gostima ima dve pobede i tri poraza, bez remija. Prošle sezone oba meča ovih rivala su završena bez pobednika. U Beogradu je bilo bez golova, dok je u Bačkoj Palanci bilo 2:2.

PRVA LIGA SRBIJE – ODLOŽENI MEČ 12. KOLA

Sreda

15.00: (2,75) Grafičar (2,70) Bačka (2,90)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijeSrbija 2GrafičarBačka Bačka PalankaBačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara