(©Reuters)
(©Reuters)

Grojter Firtu na noge dolazi najslabiji gost

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.04.21. | 14:16

Detelinarima se crta povratak u Bundesligu

Sezona se bliži kraju,a još ništa nije poznato. Grčevita borba vodi se za opstanak, a ništa manje interesantna nije ni ona za ulazak u Bundesligu. Napravila se ogromna gužva na vrhu, timovi su redom kiksirali, a to bi mogao da iskoristi Grojter Firt i napravi krupan korak ka povratku u Bundesligu.

Remi Kila, kao i porazi Fortune, Hamburgera i Bohuma idu na ruku Detelinarima, koji su poput ostalih timova s vrha tabele bili neuspešni u prošlom kolu. Ali, ono što posebno raduje trenera Grojter Firta Štefana Lajtla jeste da Detelinarima u goste dolazi najgori gost – Sandhauzen. Nijedna ekipa u Cvajti nije ni približno toliko loša kada igra na strani.

Izabrane vesti

18.30: (1.75) Grojter Firt (3.60) Sandhauzen (4.90)

Sandhauzen je osvojio samo tri boda na gostovanjima, a jedinu pobedu ostvario je na gostovanju Vircburger Kikersima (3:2), koji su poslednjeplasirani tim Cvajte i gotovo sigurno će sledeće sezone nastupati u trećem rangu nemačkog fudbala.

Neophodna je pobeda Grojter Firtu, trijumfom bi prišao lideru Bohumu na tri boda zaostatka, ali bodove ne sme unapred da upisuje. Mora se voditi onom prvo skoči, pa reci hop. Sandhauzen je u seriji od tri pobede. Istina, sve ih je ostvario na domaćem terenu i na taj način je isplivao iz opasne zone. Redom je Sandhauzen u svom dvorištu rušio ekipe Vircburgera, Hamburgera i Hanovera, napumpao je samopouzdanje i želi još jednom timu iz vrha da pokvari planove.

U prvom delu šampionata Detelinari su ubedljivo trijumfovali. Nije bila potrebna Grojteru detelina sa četiri lista da bi savladao Sandhauzen (3:0). Sa dva gola za tri minuta u prvom poluvremenu odradio je Grojter najvažniji deo posla, čekao se samo mat, koji je stigao u 87. minutu.

NEMAČKA 2 - 28. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Sreda

18.30: (1.75) Grojter Firt (3.60) Sandhauzen (4.90)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Cvajtagrojter firtSandhauzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara