Komentari na vest

GRUPA H: Lukaku telohranitelj Čelsijevog pehara, Juve vezanih ruku strepi od Zenita i Veljka Birmančevića

x

xxy

pre preko 2 godine

Juve sa panjevima Bernardeschi,Kuluševski,Morata ako i skupinu pređe hahaha.Koji bednici
J

JVPS

pre preko 2 godine

Alegrijeve pripreme su uvek fizički jako zahtevne, zato i ne čudi loš start. Nije ekipa tolika katastrofa kao što se provlači. Primetićete da Juve igra prvih pola sata kako treba, ali da ostalih 60 min ne mogu doći do daha. Kroz mesec, dva ćemo videti rezultat. Alegri uvek tako postavlja tim na početku sezone, to je kocka, u Milanu mu se nije isplatila dok u Juventusu itekako. Svi pominju Pogbu i Vidala, pa oni su bili anonimusi do dolaska u Juventus! Rabiot jeste ograničen, Bentacur isto, ali mogu mnogo da trče, što je idealno za Alegrija. Ne vidim ni malo razlike u odnosu na Vidala i Pogbu.
j

juve

pre preko 2 godine

I scesni je dobro kumovo losim rezultatima
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Zenit osvaja kao i prošle sezone sigurno poslednje mesto u grupi. Ruski timovi nemaju karakter.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Zenitu pored Lovrena, Rakickog i Santosa fali jos jedan igrac njihovog nivoa. Lovren nije nivo Liverpula ali jeste npr Arsenala, Fiorentine, Leverkuzena. Sredina im je vise nego dobra, tri brazilca i jedan kolumbijac koji je veoma slican Kanteu. Pre 2 godine su Bariosa mnogi trazili. Malkom, Klaudinjo i Vendel. Tri jaka tehnicara, driblera i organozatora. Napad im je OK, Azmun koji reseta po Rusiji i za sada u velikom padu forme Dzjuba. Svakako mogu da iznenade ranjeni Juve. Veliki propust sto su pustili golmana Luneva u Leverkuzen. Gresku su napravili sto su prodali Driusija u Ameriku, covek je za 6 utakmica dao 2 gola i ima 2 asistencije, igrac koji ima kvalitet. Celzi je daleko ispred svih, nisu za dzabe osvajaci LS. Celzi, Zenit, Juve, Malme.
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Loš momentum za Juventus. Realno, iz Malmea bod k'o kuća. Druga stvar je što su ambicije veće. Trebaće Allegriju praktično cijela sezona da složi tim kako treba, pod uslovom da i sami igrači uhvate formu i budu dobrog zdravlja.
N

Neki gost

pre preko 2 godine

Celsi mozda ima ruskog vlasnika (naftasa) koji trosi na pojacanja itd. Ali ljudi nezaboravljaju da celzi i zaradjuje od prodaje fudbalera kademaca itd. Doveli su lukakua koji nepostoji fizicki jaci spic od njega samo ce pojedinci reci da je los, i na kraju je tuhel lepo to sve slozio odbrana vezni pa napad napravio je od tima šampion gde od prosle sezone nismo znali gde je a sad svaki igrac ima svoju ulogu svi igraju slozno nesto nalii liverpula niko ne izostaje iz tima vec svi napreduju pa videli ste isto i onog trevu caloba kako igra suvisno je reci. Mozda celsi nije favorit ali ga nikad ne otpisujte sada bas kad su stvarno jaki.
F

Fakerica

pre preko 2 godine

Mislim Lukaku sto se tice da mu je ovo zenit karijere... Daj boze da izdrzi I sledecu sezonu kao prosle dve... Po meni sada top... Pola sekunde manje I ode mu 15 golova... A brzi nece postati...
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Rakicki, Lovren, Daglas Santos, Barrios, Vendel, Malkom, Klaudinjo, Azmun, Dzjuba. Zenit nije ni malo naivan. Mozda im treba trener koji nije rus. Treci ce biti sigurno. Juve je pukao bez Ronalda, oni sad na gostovanju ne mogu da pobede Vicenzu. Mozda Juve bude treci. Tim bez kapi krvi.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Juve nikad losiji,prije par godina sredina Pirlo,Pogba,Vidal,sad srednja zalost,po meni samo Dibala,De Liht i Kijeza igraci bas klasa,Bonuciju i Kjeliniju kapa do poda,ali vec su godine,Alex Sandro totalno pao...
G

Gost007

pre preko 2 godine

Ruska nafta ispada u grupnoj fazi...
A

Azex

pre preko 2 godine

Zenit i Malme ce tesko nauditi nekome ovde. Prvo mesto ce odlucivati direktni dueli skoro pa sigurno.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Da li je realno ovo sto pise novinar o juventusu? Po novinaru, u klubu je sve u redu, samo se ceka eksplozija...najjace je da nije bilo korone, slavila bi se deseta titula...hahahahahahaaaaa zelje i pozdravi.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Слатко сам се насмејао за наслов. Јувентус стрепи од Бирманчевића. Можда су чули за њега.
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Kako to da u projektovanih 11 niste stavili kantea?
S

SE131

pre preko 2 godine

povredjen opet, verovatno...
T

TRPKE

pre preko 2 godine

Juve strahuje od Birmancevica,hahahahaha e bas ste me fino nasmijali na ovo jutro. Juve prolazi ovu grupu GLAT,mozda i kao 1. Ne budite smijesni.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Ove godine osvaja tim za koji se niko ne nada da uzimaju.. Zivi bili pa videli... Sig sam da Siti Celsi Psz i Bajern ne uzimaju...