Komentari na vest

Hajduk uparivanjem Livaje i Kalinića stvorio najubojitiji tandem u ligi, kuva se Perišićev megatransfer

S

Sir Bobby Moore

pre oko 2 godine

Један од најстаријих српских клубова,ајмо били до титуле првака!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Kalina srbine!!!
S

Sale@

pre oko 2 godine

Može li neko da nam reče od braće iz Hrvatske, koliku platu imaju Livaja i Kalinić u Hajduku? I što bi Perišić sa nekoliko miliona plate koju može da ubode gde hoće, došao u Hajduk?! Što neko reče, sećam se da je Livaja igrao odlično u Grčkoj, mada nažalost ne pratim baš hrvatsku ligu, da bih dao sud o njemu trenutno i njegovim igrama, ali valjda navijači Hajduka ne zasnivaju svoje želje ako nema podloge za to!
P

Postman 1950

pre oko 2 godine

Načelni dogovor je bio lani za zimski rok da dođe i pomogne do lita nikad gorem Hajduku. AEK se našao u problemu, rasprodao ekipu, a Livaja računao do lita održat formu i onda svak sebi. Hajduk u međuvremenu preuzme sportski direktor koji je radio čudesa u Gorici, a predsjednik postane bivši čelni čovik VK Jug (giganta u rukometnim razmjerima) i kreću na proliće jako dobri rezultati i hvatanje priključka za vrhom. Na lito kreće totalna euforija i dozivanje nekih bivših igrača koji su u idealnim godinama. S obzirom da je u Dalmaciji svit temperamentan, a najmanji znak da Hajduk ide na bolje pokrene ludilo, Livaja pod dojmom tog ludila potpisuje gotovo duplo manji ugovor nego u Grčkoj (štampa kaže oko 700 k eura da sad prima). Ovog lita nadalje dolaze neki bivši i igrači koji su od malena navijali za Hajduk i kreće sad sezona u kojoj se ispalo iz europe rano, al se u ligi stajalo neloše. Potom 3 užasne utakmice i neiskusni švedski trener odlazi, a dolazi poznato lice koje je vodilo Goricu i Ludogorec. Nakon toga, Hajduk hvata za njega netipičan zalet zadnje desetljeće, niže pobjede i sahranjuje Dinama na Maksimiru (Livajina partija za povijest/istoriju). Na zimu sad dolazi još par pojačanja i na proliće se krenilo s 2 pobjede. Sad čekamo rasplet situacije. Jasno je da je Dinamo favorit zbog para, logistike, kvalitete, al Hajduk uistinu nikad bolje nije izgleda. Priča je da novopridošli igrači dobivaju oko pola milijuna ili čak i manje, a Hajduk je prijašnjih godina rasipao novac na no name strance i nikad nije polučio rezultat. Financijski je to li la, al ova ekipa je neusporediva. Kalinić kažu dolazi igrati za smiješan novac kao igrač ponikao u Hajduku i Splićanin i Dalmatinac. S obzirom da su emocije zajebane, vjerojatno će na lito doći i Perišić i odreći se tih nekoliko milijuna. Nadam se da neutralni diljem ex yu simpatiziraju Hajduka protiv 'režimskog' Dinama.
Ћ

Ћелави препотенко

pre oko 2 godine

@Postman 1950 Надам се да ти не смета писмо којим пишем, није никаква провокација или било шта слично, једноставно волим да пишем мојим писмом. Наравно да сви искрени љубитељи фудбала препознају вашу емоцију и приврженост клубу и то је за свако поштовање. Иако не пратим хрватски фудбал, осим можда резултата у европским такмичења, овог пролећа ћу радо испратити Хајдук, и то, надам се, до титуле! Поздрав!

cavtattiha@gmail.com

pre oko 2 godine

Livaja 1 350 000, Kalinić dosta manje..Krovinovic ima blizu milijun
P

Postman 1950

pre oko 2 godine

@Ћелави препотенко... Naravno da ne smeta. Samoinicijativno sam je naučio na fakultetu jer je Beograd prevodio više strane literature od Zg. Drago mi je da se Hajduk na neki način simpatizira više, a neopisiv je gušt pročitat nešto pozitivno s druge strane. Mozzart je ove godine napisa par vrhunskih osvrta na Hajduk i prilično mi bude neobičan osjećaj (pozitivan). Da još uputim u situaciju, Hajduk je pred 10 godina odbacio politiku (gradsko upravljanje klubom) i odabrao socios model u kojem članovi (navijači) odabiru nadzorni odbor koji bira upravu. Ostavljen na vjetrometini od politike (čitaj HDZ-a), uistinu se nesretan loše snalazio. Istovremeno, Dinamo je imao svu moguću logističku pomoć (pokojni Bandić i odbjegli Mamić su činili čudesa), a u samom klubu su radili dobro i tako postali neuhvatljivi. Istovremeno, u Osijek i Rijeku upao privatan novac iz Italije i Mađarske i Hajduk je postao svima redovna mušterija. Jedino u čemu prednjači je broj navijača na stadionu, članovima, prodanim dresovima i sl. Svi se nadamo da će uskoro završit suša duga 17 godina kao potvrda da smo arhetipskom neprijatelju skinuli glavu sa sve modelom kojeg ne gura niti jedna bitna politička čunjka u državi. Doček bi bio za pamćenje. Zdravi i veseli bili! Pozdrav!
P

Plavi10

pre oko 2 godine

Postman 1950. Ajd ne pricaj gluposti, rezimski klub. Od Bandica nikake koristi nije imo. Za 20god nije ni stadion napravijo, imamo naj ruzniji stadion u Europi. To sto je vama drzava oprostila 200mil duga i jos ste dobili 100mil od prodaje dionica ne spominjes. Al vi ste to pokrali za godinu dana i poslije pusiona. Al bitno je da Torcida bira presjednika.
F

Fejkir

pre oko 2 godine

Ma je, sad ce se Perisic odrec zadnjeg velkog ugovora karijere (5 milki sigurno moze dobit) da bi iso igrat u hajduk. Onda najbolje da dinamo modrica dovede i da zavrse ovu pricu
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Nije mi jasno ovoliko uzdizanje Marka Livaje, prosecan igrac i klubovi u kojima je igrao isto tako, a nikad nije dao cini mi se vise od 10 golova u sezoni, za njega je Silja Pesic npr majstor, secam ga se iz Intera dok je bio potencijal kao ni tamo meda nije mogao, ima li neki brat Hajdukovac da mi objasni toliku pompu?
R

Radamelo

pre oko 2 godine

Što je Zvezdi Katai, to je Livaja u Hajduku. Jedan ozbiljan majstor fudbala. Odgledaj utakmicu Hajduka i videćeš baš jedan lagan fudbaler. Naravno za ove balkanske uslove.
P

Postman 1950

pre oko 2 godine

Vidi, do 25. godine je on bio 'samo' potencijal. Proljunao je u par europskih klubova i ni u jednom nije ostavio trag, osim da se doimalo da stvarmo može više. Onda je otišao u AEK i tamo su uzeli titulu nakon 20ak godina i skinili Pao i Olimpiakos, a Marko bio daleko najbolji igrač. Tamo ga praktički smatraju polubožanstvom. Ovo kako on igra u HNLu je nadrealno, praktički se sprda. Unatoč nadama protivnika, nije dobio nijedan crveni tek pokoji žuti. Inače, svaka čast Mozzartsportu na praćenju Hajduka. Imate veliki pozdrav iz Dalmacije!
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Gledam Hajduk redovno, nisam hajdukovac, navijam za Partizan, ali Livaja je daleko ispred svih fudbalera koji igraju u svim ligama ex yu trenutno. Za njega je HNL mačji kašalj.
L

LudiDejo

pre oko 2 godine

Bilo bi nerealno da još Perisic dodje. Ali ako dodje onda mu svaka čast! Možda obeća dolazak ako bi igrali kvalifikacije za LS..

ALEKSANDAR TERZIC

pre oko 2 godine

Хајдук Живи Вјечно, напред Били!