Komentari na vest

Haland između Reala i Sitija, Barselona nije pregovarala ni sa kim

e

ewfwe

pre oko 2 godine

Zar ne bi kod ovih da je kriza, da su u ogromnom minusu, da ce klubu potrebno bit par godina da se oporavi. Sta je fora lagat i manipulisat ljudima? Bas radi toga volio bih da Barca propadne. Budi iskren. Reci Messi je otisao jer je htio, ne zbog krize. Kao kriza a na zimu dodje tri igraca.. Koji manipultori u klubu nevjerovatno
G

Gost99

pre oko 2 godine

Realno najrealnije je da ode u Siti.Treba im spic,mnogo jaca ekipa od Reala,popularnija liga a i tu moze izboksovati bolje finansijske uslove
n

nikola1992

pre oko 2 godine

Doveli su Alvareza iz Rivera. Tesko da ce i Halanda.
G

Gostih

pre oko 2 godine

Završava ovo Florentino

Mr 007

pre oko 2 godine

U slucaju da Mbape predje u Real,Haland ide u Siti,a ako ne,onda ce Haland zavrsiti u kraljevskom klubu. Vrlo je jednostavno.
E

Ehehehe

pre oko 2 godine

Igrace obojca u Realu , videces i sam to uskoro. Dosta su prokleti Arapi dominirali, vreme je da se vrate top klubovi na sam vrh kao i nekad.Real je najtrofejniji klub lige sampiona , ono sto City nikada nece biti.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Pre ce Mbape, a Haland ima dovoljno vremena da igra u jos 2 velika kluba, pogotovu u danasnje vreme kad se sve brzo menja. Njemu su glavni problem povrede, to mora da zaobidje. Inace jos 13-14 godina vrhunske karijere, dakle po 7-8 god po klubu.