Komentari na vest

Hari Kejn na Alijanc Areni? Po toj ceni, teško izvodljivo za Bajern

K

Kejnija 85

pre gotovo 2 godine

Imaju oni para koliko hoces, cela Bavarska stoji iza Bajena. Ali oni su dokazane stipsare, nece da plate. A hteli bi van Nemacke vrhunske rezultate, ali tako ne moze. Zato u narednih 10god. mogu samo da sanjaju osvajanje LS. Npr da je De Liht bio u formi nikad ne bi dosao u Bajern, vratimo se unazad, Roben nikad ne bi dosao u Bajern da se nije povredjivao, jednostavno receno imaju losu transfer politiku.
T

Tolko

pre gotovo 2 godine

Losu da su za sicu napravili ponajboljeg veznog kimiha toliko losu da su za sicu napravilo ponajboljeg beka dejvisa toliko losu da su za nula doveli najboljeg napadaca levandovskog..usima se pokri
N

Neznalica tolko

pre gotovo 2 godine

Uzmi kantu benzina pa se zapali. Niko ne govori o stvaranju igraca, oni jednostavno nece da plate igraca koji je u formi i zdravi da ih dovedu. Uglavnom su to igraci sa nekom problemom, Riberi se pre Bajerna nigde kao igrac nije snasao. Dok je u Bavarskoj explodirao.
I

Izreni

pre gotovo 2 godine

Pokrij se usims kad pojma o fudbalu nemas....Bajern je institucija i svetska velicina ...najorganizovaniji i najmocniji klub na svetu i mogu da dovedu koga god hoce samo ako oni to pozele!!!
a

aa

pre gotovo 2 godine

A cekaj 90m za DeLihta nijesđ skupo??? hahahaha
B

Brko

pre gotovo 2 godine

Preminuo je Uwe Seeler prekjučer, a nije bilo članka o tome. Nur der HSV!

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Boje oni da dovedu Ronalda i ne smaraju puno
b

brrrr

pre gotovo 2 godine

Da,dovesce prosecnog igeaca sa ogrmnom platom,nisu nemci ludi.Ustvari niko nije toliko lud niko ga nece,nude ga po evropi kao dzak krompira al ne mogu da ga uvale nikom.
L

LePoqew

pre gotovo 2 godine

Nema šanse da Kane ovo leto ode u Bayern iz više razloga. Bayern je ovo leto već potrošio mnogo što je za njih nesvakidašnje, a Levy Kane-a letos nije pustio ni u City za 180.000.000€. Prednost Bayerna je ta što ne igra u Premier ligi, a poznato je da Levy neće da pojačava konkurenciju, odnosno klubove iz PL. Međutim, ne verujem da bi Kane otišao u neki klub izvan PL jer tada ne bi bio u mogućnosti da obori rekord Shearera i postane najbolji strelac u istoriji PL. Druga stvar je što je Kane prezadovoljan Conteom i načinom na koji vodi tim, a sa druge strane Conte bi momentalno napustio klub ukoliko bi Kane otišao. Mišljenja sam da bi naredna sezona mogla biti presudna što se tiče toga da li će Kane ostati ili ne. Ukoliko Tottenham osvoji trofej, mislim da će ostati, a ako bude još jedna sezona za zaborav, verovatno će otići obzirom da ulazi u poslednju godinu ugovora leta 2023. i Levy će, sasvim moguće, pokušati da ga proda.
C

CobyC

pre gotovo 2 godine

Izvini, jel si ti mozda Kejnov menadzer? Kako iznosis 9ve info, deluje da jesi.
g

gostg

pre gotovo 2 godine

ronaldo bi im legao ko budali samar,pobednicki mentalitet a zavrsio bi sezonu sa minimum 30 golova
I

I bajern

pre gotovo 2 godine

Bi izgubio tituli kao juventus dzabe tih 30 golova kad kao.kancer izjede tim.od desetostrukog uzastopnog prvaka italije napravi tim koji se bori za 4 Mesto,junajted pomeri sa 2 na 6 mesto.nema sta gospodin pobednicki mentalitet
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Njemački papci u bijelim čarapicama se malo zanijeli. How yes no, što bi rekle kolege sa BBCa
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

A englezi nisu papci ?
K

Kakaka

pre gotovo 2 godine

Ovaj haman pere svabe cim zna kakve su carape.