MN Press
MN Press

Het-trik bivšeg Partizanovog špica protiv Zvezdine filijale: Ibanjez delio poklone, Ilić ih pretvarao u golove

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 20:37

Železničar iz Pančeva slavio na gostovanju Grafičaru (3:0), iskusni napadač u prvom planu

Uprkos igračkom kadru dostojnom borbe za vrh prvoligaškog karavana Železničar je tek na trećem prvenstvenom koraku osetio slast pobede, a trijumf na gostovanju Grafičaru potpisao jetrostruki strelac Brana Ilić.

Iskusni centarfor koji je tokom bogate karijere između ostalog branio boje Zemuna, Rada, Partizana i Vojvodine, pružio je fenomenalnu partiju i podsetio na najbolje dane, a pobedi gostiju kumovale su i greške kapitena domaćina Luisa Ibanjeza.

Izabrane vesti

Argentinski defanzivac u 36. minutu je uputio loš centaršut i praktično poklonio kontru Aleksandru Đorđeviću koji je nakon presečenog pasa poslao dugu loptu ka Iliću, a centarfor Železničara rutinski je realizovao situaciju jedan na jedan sa Gutešom.

Novi poklon Ibanjeza gosti su oberučke prihvatili u 42. minutu kada je bek poslao loš povratni pas, lopta je stigla do Ilića nakon čega je devetka gostiju udvostručila prednost.

Fenomenalno izdanje centarfor Pančevaca upotpunio je het-trikom u 49. minutu sa bele tačke. Najstrožoj kazni prethodio je prekršaj Despotovskog nad Stanimirovićem, a iako je Guteša pogodio stranu u koju će gađati Ilić, nije uspeo da zaustavi precizan udarac sa bele tačke.

Grafičar je tako, posle remija na premijeri protiv Mladosti, upisao drugi uzastopni poraz, dok Železničar posle tri kola ima učinak od po jedne pobede, poraza i remija.

PRVA LIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak

Grafičar - Železničar 0:3 (0:2)

/Ilić 36, 42, 49p/

Javor - Radnički SM 4:0 (4:0)

Subota

17.30: Inđija – Rasd

20.00: Bačka – Budućbnost D.

20.00: Mačva – Kabel

Nedelja

17.30: Timok – IMT

17.30: Žarkovo – Loznica

17.30: Zlatibor – Mladost GAT



tagovi

GrafičarLuis IbanjezBrana IlićŽelezničar Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara