Komentari na vest

Het-trik Kragujevčana za prvi Lalatovićev poraz na Čairu

Golubar

pre preko 1 godinu

Prepotentni Lalat se nasao u cudu, nema vise namestenih utakmica pa da ga svi hvale i dizu u nebesa, vraca mu se za sve sto je pokrao u prvom mandatu na Cairu.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Radnicki Kragujevac-Alo Radnicki Nis i Lalatovicu nema spavanja ima neki sljunak da mi se istovari ovde.
c

carapan

pre preko 1 godinu

kad Bugarin hoće Lalu trenera
N

Nislije 1986

pre preko 1 godinu

Meraklije se raspale potpuno. Na Jugu nema ni 50 navijaca. Deca po osnovnim i srednjim skolama u Nisu sve vise navijaju za najveci srpski klub Crvenu Zvezdu!
K

Kg Djavo

pre preko 1 godinu

Jadno ako je istina
M

Merak mi je

pre preko 1 godinu

Pa dečko, preseli se u Beograd kada toliko voliš bilo koga od blizanaca. Ništa gore nego biti gost u svom gradu... Radnički je imao navijače i u nižim rangovima, i imaće ih uvek, ne širi prestoničku propagandu.
L

Lolalpetariota

pre preko 1 godinu

Pa po slikama njihovim ne vidim da se raspadaju,naprotiv cak su i u mini ekspanzii.Vi morate da se pomirite da ne moze cela Srbija da navijaza vas klub koji ste sami prozvali stubom srpstva.U Uzicu ste napravili i navijace Slobode podelili,u KG-u ste pokusali,a ceo KG Bogu hvala navija za RKG,odradii ste akciju uz menjanje katanca i ostalih stvari i sa ful ekipom iz BG-a,samo niste racunali da vam ekipa iz KG-amora ostati ziveti u istom,gde ne zive bas lepo od Djavola.Srecom tim akcijama ste postigli da vas i ostatak scene mrzi i da vidi ko ste,mi iz BG-a vas znamo odavno.
S

Stari kladilac

pre preko 1 godinu

Ode 10 eura na radnicki iz nisa.
s

sinbad re

pre preko 1 godinu

Radnicki i Vojvodina su komedija nad komedijama medju amaterskim klubovima iz nase lige a velicaju se i hoce da igraju Evropu haha
o

ovoga

pre preko 1 godinu

mi krstahahahahaha