Lisandro Martinez (Printscreen)
Lisandro Martinez (Printscreen)

Hitan sastanak u Ajaksu - Junajted za Martineza poslao ponudu koja se ne odbija!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 01:29

Najvažnije upravljačke strukture amsterdamskog velikana sutra zasedaju i daju odgovor na pitanje sme li se odbiti 50.000.000 evra

Ponudio je Arsenal 25.000.000, pa dogurao do 40.000.000 evra za Lisandra Martineza - iz Ajaksa su rekli da nije dovoljno. Stavio je Mančester Junajted na sto 43.000.000, Kopljanici su ponovo odgovorili odrično. Ali dosta je Crvenim Đavolima natezanja pa su odlučili da istresu 50.000.000 evra (uključujući bonuse) za perspektivnog štopera Amsterdamersa. Pa nek se u Ajaksu misle smeju li ovoga puta da izuste da je malo.

To je ponoćna bomba Majka Verveja, a verujte da u Holandiji ne postoji mnogo upućenijih ljudi u ono što se dešava unutar kluba sa Johan Krojf arene.

Izabrane vesti

Junajtedova ponuda poklapa se sa inicijalnim zahtevima šampiona Holandije i ona je izazvala popriličan potres u Amsterdamu. Sutra se sprema hitan sastanak najvažnijih upravljačkih struktura kluba. Tehnički i sportski sektor na čelu sa Klas-Janom Huntelarom i bord direktora će sutra ozbiljno mozgati na temu sme li ovakva ponuda da se odbije. Ajaks je u svojoj istoriji samo dva puta prodao igrače za veći novac i to u istom prelaznom roku leta 2019. godine - Frenkija De Jonga Barseloni za 86.000.000 evra i Matijsa De Lihta Juventusu za pola miliona manje.

Toliko puta kroz istoriju Kopljanici su se ozbiljno oparili od igrača iz svoje čuvene omladinske škole, a Martinez je samo potvrda vrhunskog skauntinga koji najveći holandski klub radi na tlu Južne Amerike. Ajaks ga je pre tri godine pazario od Defensa i Hustisije za 7.000.000 evra, a sada je u prilici da prihoduje sedam, puta više u odnosu na investiciju.

Afiniteti 24-godišnjeg štopera koji se bolje služi levom nogom su jasni. Upravi je dao do znanja da želi da napravi iskorak u karijeri. Erik Ten Hag ga vidi kao važnu figuru novog Mančester junajteda i zbog toga je spreman da mu utrostruči platu. Ukoliko čelnici Ajaksa sutra daju zeleno svetlo za odlazak, biće to drugo pojačanje Junajteda i posle Tajrela Malasije drugi Holanđanin koji ovog leta stiže na Old Traford.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Lisandro MartinezMančester JunajtedAjaks

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara