Stojković i Čolić u društvu Ostojića, Smiljanića i Markovića (© Star sport)
Stojković i Čolić u društvu Ostojića, Smiljanića i Markovića (© Star sport)

Hlađenje završeno: Stanojević vratio kvartet u prvi tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 12:48

Trajalo je sedam dana

Glave ohlađene – kazne ukinute. Ili se Aleksandar Stanojević smilovao ili je kvartet „grešnika“ shvatio greške. Može biti i jedno i drugo, tek šef stručnog štaba Partizana ukinuo je suspenziju četvorici talenata i vratio ih u konkurenciju za prvi tim.

U pitanju su napadač Nikola Štulić, te vezisti Nikola Čolić, Denis Stojković i Nikola Terzić, na čije zalaganje i angažman je trener crno-belih imao velike zamerke na kontrolnom susretu sa Prvom iskrom iz Bariča (0:1) pre osam dana. Tad su ga iznervirali do te mere da ih je vratio na dokazivanje u Teleoptik, a ta disciplinska mera je, očigledno, urodila plodom, pa su svi koliko danas opet na treninzima seniorskog pogona Parnog valjka.

Izabrane vesti

Što se moglo i očekivati, jer su ipak talenti od kojih klub u budućnosti može da ima koristi. U igračkom i finansijskom smislu. Pod uslovom da su zaista shvatili reči pretpostavljenog.

Ne smete da budete ravnodušni i nonšalantni. Znate kakva je čast nositi dres Paritzana. Za ovaj klub morate da igrate sa posebnom emocijom. To su pravila, bez obzira na vreme“, jasno je stavio do znanja Stanojević obrazloživši odluku o privremenom odstranjivanju ofanzivaca iz prvog tima.

Iako nepopularne, kaznene mere su obeležile i prvi Stanojevićev mandat. U jesen 2011. vratio je Marka Šćepovića i Nemanju Tomića u Teleoptik, zbog neadekvatnog ponašanja na gostovanju Čukaričkom. Tad je izgnanstvo trajalo tri sedmice, sad samo jednu.

Ako su pametni, a verujem da jesu, ti momci će iz ovoga dosta naučiti. Bolje im je sad da prođu ovu školu, nego u inostranstvu. Da sam te 2011. bio koju godinu stariji možda bih još bolje shvatio da je kazna trenera bila za moje dobro. Verovatno je glupo da ja, koji sam pravio veće greške u tom dobu, delim lekcije i pričam kako da se ponašaju, ali sad shvatam ta je to bio ispravan put“, pojasnio je pre nekoliko dana Šćepović za Mozzart sport.


tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićNikola ŠtulićDenis StojkovićNikola ČolićNikola Terzić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara