Komentari na vest

Holandska vruća linija i kapiten na brzom biranju: Može da ode do Meseca i nazad, i mora u – Liverpul

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Gakpo moze da bude otkrovenje ili razocarenje svakako nije isto igrati u Psvu i Liverpulu.
Y

YNWA

pre preko 1 godinu

ne znam sto prave buku ko je kome ponio igraca ,momak ako bude valjao bice dobro ako ne bude za dvije godine u Fenerbahce iii nazad Holandija.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Zar stvarno mislite da je Mancester United u LS,a Liverpul u LE da bi izabrao Liverpul,a ne Mancester ? Njemu je zelja ocigledno da igra LS pa je to presudilo.
c

cylo

pre preko 1 godinu

On je i želeo u Manchester United, problem je bio što United nije imao da plati većinu transfera unapred nego je hteo dosta toga u ratama a Liverpool je odmah mogao, zato je otišao u Liverpool. Da je United ponudio isto ili više, Gakpo bi sada bio u Man Unitedu.
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Nema veze sa LS, Junajted je previse odugovlacio sa ponudom, jer je istapiran od transfera letos... Liverpul je iskoristio guzvu i to je to, odlican igrac, Junajted je stvarno propustio vrhunsku priliku...za mene ima bolji mentalitet od Entonija i cenim da ce se bolje uklopiti u PL...iako mislim da je ovo pomalo neplanska kupovina Liverpula koji je natrpao napadcku liniju u kojoj ce sada neko morati da sedi na klupi i stagnira... Firmino, Njunjez, Zota, Diaz, Salah, Gakpo..tu nema mesta za sve, pa cak iako ne igraju svi iste pozicije, vec su unapred zrtvovali nekog od njih sa ovim potezom. Pogotovo jer Gakpo nije zamena za Manea, cak ni priblizno slican igrac po vokaciji i nacinu igre, iako nominalno na istoj poziciji...

Scholes

pre preko 1 godinu

Hvala Bogu da Junajted nije naseo opet.. Vec imamo jednog Marsijala, koji inace kad bi iole zeleo da se vrati u formu bi bio duplo bolji od Gakpa. Junajted treba da se fokusira na afirmisane spiceve i da proba da iskoristi krizu u Juventusu i dovede Vlahovica. Novi Depaj im ne treba.
r

roni

pre preko 1 godinu

koji gakpo uozbiljite se,to kako igra moze da prodje u protiv herenvena i slicnih.gomilaju prosecne igrace a oce u finale ls ccc u danasnje vreme svako ko zna da trci vredi preko 70 i ako je toliko dobar zasto nisu trazili 100 mil?liverpul je novi mancester.
r

roni

pre preko 1 godinu

gledam ovaj mancester hahhah zamisli da su doveli ovog holandjanina pa s jedne strane on a zdruge entoni pa to bi sou bio,3 mesija u spicu im ne bi pomogla.