©Star Sport
©Star Sport

Holender prošao medicinske preglede, potpis do 2025. godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 19:45

Iskusni napadač će u toku sutrašnjeg dana kompletirati transfer u Vašaš

Filip Holender je prošao medicinske preglede u Vašašu i sutra će staviti paraf na ugovor sa novopečenim mađarskim prvoligašem do leta 2025. godine, saznaje Mozzart Sport.

Holender je u Partizanu proveo nešto manje od dve godine. Prvo je bio na pozajmici iz Lugana, dok su ga crno-beli prošlog leta otkupili za 450.000 evra. Ipak, prošle sezone je bio rezervista u Humskoj, a nije se snašao ni na početku ove. Pre svega na mečevima u Ivanjici i Nišu. U Mađarskoj, za čiju reprezentaciju ima i 16 nastupa, prethodno je sedam godina vrlo uspešno nosio dres Honveda i postigao 44 gola na 198 nastupa.

Izabrane vesti

U ovom trenutku nije poznato da li je klub iz Humske inkasirao određeno obeštećenje za svog dosadašnjeg igrača, ali treba imati na umu da je uprava Vašaša ovog leta pregovarala samo sa slobodnim igračima. Holender je sa Partizanom bio vezan ugovorom do jula 2024. godine.

Partizan se ovog leta rastao sa velikim brojem igrača, pošto su Humsku napustili Brežančić, Obradović, Miljković, Pavlović, Jevtović, Smiljanić, Miletić, Marković, Zdjelar i Milovanović, dok je karijeru završio Bojan Ostojić.

Holender je rođen u Kragujevcu, od svoje 13. godine je igrao za Radnički, ali je već sa 15 otišao u Honved i tamo stasao kao fudbaler. Prvo je nastupao za mladu reprezentaciju Mađarske, dok je za seniorsku selekciju debitovao u novembru 2018. godine.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Filip HolenderVašaš

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara