Komentari na vest

Hrabar potez Hakima Zijeha: Odjavio agente i preuzeo potpunu kontrolu nad karijerom

G

Ggost1

pre gotovo 2 godine

Decko nije odjavio agente tek tako , platio je penal agentima a majstor je osnovao svoju agenciju I prepusta porodici brigu. Otvara agenciju jer hoce I on da koristim svoje veze.
M

Mali slave

pre gotovo 2 godine

Zijeh klasicni trubadur
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Advokati i ljudi oko tebe su šta? Pravni zastupnici? Agenti?
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

Zijeh je pokazao da moze jedino da igra U Holandskoj ligi gde se igra poluamaterski fudbal, on ne tip igraca kao Draxler koji je obecavao i onda vremenom stagnirao, nije Zijeh za premijer ligu, nista nije pokzao tamo, recimo Azar je kidao u Celsiju i sad ga nema nigde U Realu, desavaju se takve stvari sa igracima, jedino gde bi mozda opet ovaj marokanac nesto igrao je Holandska liga, ali i to je sad pitanje, isti slucaj kao i Draxler
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

A lukaku je kidao u celziju???
R

Rossonerooo

pre gotovo 2 godine

Ako je lose igrao u Premier ligu ne znaci da ce lose igrat u Seriji A. Isti slucaj Lukaku koji je dominirao u Inter a u Premijer ligu nije imao pojma... Ako Zijeh predje u Milan i pruzi pola onoga sto je u Ajaksu ja sam zadovoljan
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Ovo je ono kao kada konobar pomisli da zna da vodi kafić. I kada krene po zlu, kroz koji mesec, ode kod zelenaša i na kraju završi kao magacinski radnik... Nba igrači imaju mmogostruko veće zarade pa zvanično oko 80% njih ubrzo po završetku karijere bankrotira, ostali kroz sport (treneri, komentatori, menadzeri i sl.) nastave lagodnije da žive. Skupo održavanje vile i automobila, jedna dve promašene investicije, a godina 45+ teško za novi početak i svede se na preživljavanje i priče kako je nekada on žario i palio...
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Da li bi neki naš igrač smeo da otkaže menadžere ?
S

Sedorf

pre gotovo 2 godine

Ne kapira da je deo industrije. Srecno, Zile, pa dogodine u Kinu!
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

I dalje mi nije jasno zasto drugi igraci imaju agente i pricaju u necije ime, dizu cujene i sve ostalo, mislim da ce da dosta fudbalera uraditi istu stvar..
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Recimo, zato sto su nesposobni da razgovaraju tj ne znaju da sastave prostoprosirenu recenicu. Znaju samo da trce ko hrtovi i nista vise.
S

SilvioB.

pre gotovo 2 godine

Agenti se ne bave samo pregovorima o transferima. Oni takođe obezbeđuju reklamne ugovore, odnose sa javnošću, predstavljanje u medijima i obezbeđuju budućnost sportista štiteći njihova prava. Takođe im pomažu da se prilagode novom radnom i životnom okruženju. Ranije su agenti bili pojedinci koji su zarađivali procenat od 5 do 10% od ugovora. Danas su to kompanije koje zastupaju interese sportista, transfere, brinu o njihovom smeštaju, odnosima sa javnošću itd. Ranije je sav novac završavao kod vlasnika klubova, a fudbaleri nisu imali pravo izbora. Ovo se još uvek dešava na Balkanu. Ukratko, zato su agenti bitni.
R

Rosso

pre gotovo 2 godine

Bravo Cekamo te
Q

Qyq

pre gotovo 2 godine

To bi svi trebalo da urade
Z

Zvezdas95

pre gotovo 2 godine

Milan stvara jako mocan i zdrav tim !!! Nema bahacenja oko plata.. U maldiniju proradila krv iz 2000 tih pa pravi repliku berluskonijeve ere kad je I on igrao . Iskreno ove sezone ocekujem nekog novog Kaku ili ajde da budem skromniji moze i Neil novi golden boy ;)
R

Rossonerooo

pre gotovo 2 godine

Ajmo Zijeh rijesi to sam i dodji u Milan. Forza Milan!!!