Humanitarani tiket u podne: Miloš Cvetković tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 3min | pon. 26.06.23. | 11:12

Defanzivac TSC-a, napada kvotu 8,07

TSC je ove sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije obavio odličan posao, što je definitivno potvrđeno zvanjem vicešampiona države. Naš današnji gost, Miloš Cvetković fudbaler tima iz Bačke Topole, koji za sobom ima bogatu igračku karijeru jedan je od zaslužnih za ovaj uspeh, pa ga pozdravljamo i na stranici „Humanitarnog tiketa u podne“. Njegova Mozzart odluka je da potencijalni dobitak u iznosu od 80.700 dinara, prosledi Fondaciji „Koš za sreću“, a mi ćemo ga na putu tog poduhvata podržati s kompanijskom uplatom u iznosu od 10.000 dinara.

Krećemo iz Tunisa, uz NG tip s meča OLIMPIK BEDŽA – MONASTIR. Domaćin je postigao samo osam golova na 12 utkmica, a čak polovinu u poslednja dva susreta u kojima je izvojevao dve pobede. Monastir predstavlja najbolji napad prvenstva, napravio je dobru uvertiru trijumfom 3:1 u prošlom kolu, a kada dođe do međusobnih duela, nema pravila. U poslednje četiri utakmice viđena je po jedna pobeda oba tima, a pre toga dva remija bez golova.

Izabrane vesti

Odbrambeni igrač TSC-a zatim u Liga kupu Egipta igra 2+ na meču KERAMIKA KLEOPATRA – AL ITIHAD. Za finale egipatskog Liga kupa bore se dva tima koja na već šest uzastopnih utakmica ne znaju za pobedu. Kvote su blago na strani Kleopatre, a kako stvari stoje, najrealnije je da vidimo još jedan nerešen ishod u 90 i kusur minuta fudbala. Od dosadašnjih sedam međusobnih okršaja, četiri je završeno bez pobednika.

Selimo se u Republiku Irsku, odkle očekujemo GG3+ ishod s utakmice DUNDALK – ST. PATRIKS. Dandalk je u seriji od tri pobede i polako ali sigurno se približava pozicijama koje vode u Evropu. Mada i Sent Patriks može da se pohvali sa pet pobeda iz prethodnih šest utakmica. Dandalk je slavio samo jednom u poslednja četiri međusobna duela, ali kada se to dogodilo takođe je bio domaćin i napunio mrežu Sent Patriksa do vrha – bilo je 5:0.

Za kraj, fudbaler TSC-a, latio se igre 0-2, na meču ŠAMROK ROVERS – DERI SITI. Teško da će Deri imati bolju šansu da uhvati priključak za liderom Šamrokom koji mu beži četiri boda. Domaćin je u prošlom kolu remizirao sa Bohemijansom 2:2 i pokazao da je ranjiv, dok je Deri savladao Kork sa 2:0. Ovi rivali već četiri utakice zaredom nisu odigrali nerešeno, a u tom nizu oba tima upisala su po dve pobede.

I, to bi bilo sve od iskusnog odbrambenog igrača, koji je u TSC stigao iz lučanske Mladosti. Ranije je igrao za Zemun, Rad, Hajduk, Napredak, Crvenu zvezdu i Levski. Dakle, bogata igračka karijera iza Miloša Cvetkovića i stečeno iskustvo bilo je od koristi timu TSC-a da dođe u poziciju u kojoj se nalazi.

Milošu želimo puno uspeha u nastavku karijere, ali i sa humanitarnim tipovanjem koje će nadamo se doneti željeni rezultat.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg današnjeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Kolege, na terenu, najbolje znaju kome je pomoć neophodna!

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Miloš CvetkovićTSC Bačka Topolasportsko klađenjebet analizahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara