Humanitarni tiket u podne: Aleksa Sredojević tipuje za narodnu kuhinju Crvenog krsta u Gornjem Milanovcu

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.11.23. | 11:22

Fudbalski menadžer iz Gornjeg Milanovca oprezno korača kroz ponudu Lige šampiona

Naš današnji gost, Aleksa Sredojević rođen je 22. juna 1990. godine u Gornjem Milanovcu. Iako je svoju fudbalsku karijeru započeo u mlađim kategorijama FK Metalac, povreda ga je sprečila da se posveti profesionalnom igranju. U svojoj 22. godini, suočen s prekretnicom da li postati trener ili fudbalski agent, Aleksa je doneo odluku da se posveti menažerstvu.

O njegovom karijernom putu pisaćemo nakon kladilačkog dela rubrike, odnosno odmah nakon što razmotrimo tipove kojima pokušavamo da uputimo donaciju za naraodnu kuhinju Crvenog krsta u Gornjem Milanovcu.

Izabrane vesti

Na početku, tu je X2&0-3 tip na meču GALATASARAJ – MANČESTER JUNAJTED. Mančester junajted je na konopcima. Tuče se za evropsko proleće sa samo tri noda, ali nije sve izgubljeno budući sa Kopenhagen i Galatasaraj imaju po četiri. Čudan je bio prošli meč para koji je Galata dobila sa 2:3. Na tom meču je u Junajtedu rasla nova nada u liku dvostrukog strelca Rasmusa Hejlunda, ali ni njegove bravure nisu bile dovoljne da se spreči košmar na Teatru snova. Među najzaslužnijima za to bio je upravo Zaha, bivši adut baš tima iz Mnačestera.

Idemo na meč ARSENAL – LANS uz igru 1&2-6. Lansu su bitni bodovi zbog borne sa PSV-om, ali će do njih teško doći protiv tobdžija koji žele da im se osvete. Naime, Lans je preokretom u oktobru naneo Arsenalu prvi poraz u sezoni, ali navijače Tobdžija više nego 2:1. To se na ovakvim mečevima ne zaboravlja.

Na meču BAJERN – KOPENHAGEN, Sredojević igra 1&2-6. Setimo se oktobarske utakmice para na kojoj je Bajern Minhen dugo igrao užasno dosadan fudbal na Parkenu, a tek kada je Lukas Lerager posle bezmalo sat vremena loptanja zatresao mrežu đavo je odneo šalu, a Tomas Tuhel poslao sve što ima na raspolaganju kako bi okrenuo rezultat, da bi na kraju bilo 1:2. Očekujemo i sada motivisan Kopenhagen zbog borbe za drugo mesto u Grupi A.

Duplu šansu X2 imamo na meču BENFIKA – INTER. Inter i Sosijedad imaju po 10 bodova i bore se za prvo mesto u Grupi D. Dakle, napeto je do koske. Žrtva treba da bude Benfika koja nije osvojila ni bod, a koju je Inter prošli put u oktobru matirao s minimalcem.

Za kraj, tu su SOSIJEDAD i SALCBURG uz igru 1X&0-3. Salcburgu po svaku cenu trebaju bodovi za overu trećeg mesta u grupi. Teško će do njih... Sosijedad je oktobarski meč nonšalantno, fudbalski došao do konačnih 0:2 u prvom poluvremenu i dokazao ko je gazda. Salcburg sada mora da se nada samo čudu.

Kada je reč o Aleksi Sredojeviću, njegovi počeci u ovom svetu bili su jako teški, ali i izazovni, jer nije imao prethodno prepoznatljivo fudbalsko ime. Međutim, korak po korak, posvećenim radom i upornošću, Aleksa je izgradio svoje mesto u svetu fudbala. Njegova lična satisfakcija i motiv nisu u novcu, već u pružanju pomoći talentovanim fudbalerima koji žele napredovati u karijeri i neko ko će ih pratiti, savetovati, podržavati i razumeti.

Aleksa Sredojević, iako još uvek mlad sa svoje 33 godine, postigao je značajan uspeh tokom svoje desetogodišnje karijere. Za to vreme, uspeo je da odvede mnogo igrača u različite zemlje. Posebno se izdvajaju primeri kao što su Erdem Sen, koji je prešao u portugalski Maritimo, i nedavni uspeh sa Apelele Tetom, koji je započeo svoju karijeru u Škotskoj, tačnije u ekipi Livingston.

Ostajući veran fudbalu, Aleksa se i dalje aktivno bavi futsalom već uspešnih 12 godina, istovremeno vodeći klub malog fudbala Metalac Kolorado kao trener i igrač. Njegov moto je: "Nije bitno odakle dolaziš, već kuda ideš. Svi talenti zaslužuju priliku da zablistaju."

Zahvaljujemo se Aleksi Sredojeviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.193.609 dinara.


PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara