Humanitarni tiket u podne: Aleksa Uskoković tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.02.22. | 11:55

Plejmejker Mega Mozzarta koketira s ambicioznim X ishodom na Parku prinčeva

S Aleksom Uskokovićem u dresu Mega Mozzarta, šale nema! Na parketu ga znamo kao vrsnog plejmejkera poniklog u Crvenoj zvezdi, a kakav je na terenu klađenja u plemenite svrhe, to proveravamo danas!

Na početku zapazismo X sa Parka prinčeva! Šta vi mislite o tome? Mi se pak nadamo da će doći uz kvotu 3,60, te da će i ovaj meč iz špila njegovih današnjih proigravanja pomoći da pomoć pošaljemo NURDOR-u.

Izabrane vesti

Elem, Aleksa Uskoković koji je pouajmljen Megi od strane Crvene zvezde na staru se latio mečeva Čempionšipa. Numera jedan je par KARDIF – KOVENTRI, od koga očekuje dolazak 3+ tipa. Ni na jednu, ni na drugu stranu, već u predikciju potpuno izjednačenog meča idu Kardif i Koventri. Poslednji meč para dobio je večerašnji domaćin, a ta utakmica nas uči da je među njima najverovatnije očekivano da bude malo šuteva upućenih u okvir gola. Međutim, u ovom momentu, valja znati da Kardif ima tri igrača izbačena iz stroja, te da Koventri na teren izlazi u punom sastavu.

Aleksa je zatim sudbinu tiketa vazao za keca na meču MILVOL – KPR. Pre svega, KPR uopšte nije loš u gostima, dok Milvol u poslednje vreme, tačnije u nizu od poslednjih pet utakmica ima tek dve pobede i remi s Prestonom. Nevolja za goste je to što igraju neujednačeno u poslednje vreme, a u prilog njihovoj mogućoj nervozi ide i rezulztat sa prethodne utakmice para. Naime, oni su poslednji put u avgustu igrali za konačnih 1:1.

Ako je sve ovo bilo zagrevanje, onda je već pomenuti X na meču PSŽ – REAL MADRID udarni tip kladilačke egzibicije vrsnog košarkaša. S tim u vezi na nama je da kažemo da je Real na prvom “nokaut stepeniku” ispadao u dve od prethodne tri sezone, dok je Pari Sen Žermen u ovoj fazi takmičenje završavao tri puta u poslednjih pet godina. Dobre vesti ima Poketino, budući da se pre nekoliko dana od povrede oporavio Nejmar, koji će moći da uskoči u moćni trio sa Mesijem i Mbapeom. Rivali su se od 2015. godine u Ligi šampiona sastajali šest puta, tri puta slavio je Real, jednom PSŽ, a ostalo su X ishodi.

Naš današnji gost zatim se ambiciozno izrazio igrajući na minimum tri gola gostujućeg tima na meču SPORTING – MAN. SITI. Naime, Sporting je sasvim očekivano pred nokaut fazu Lige šampiona remizirao s Portom, pri konačnih 2:2. Od njih očekujemo bunker nastup, a od Sitija ofanzivu, posle furioznih 0:4 s Noričom u šampionatu. Gvardiola zna kako se to radi, a istoriju koja beleži 2:1 za Sporting zanemarujemo. Jednostavno, sve arhivirano staro je deceniju, tako da te podatke ne treba uzimati u obzir.

Za kraj, imamo keca na meču MAN. JUN – BRAJTON. Treba znati da je Brajton neporažen u prethodnih pet kola, međutim tu su i tri remija, koji odaju slabe tačke na koje Mančester junajted, zajedno sa Ronaldom tipuje. Inače, i tradicija je na strani domaćina, što smo u kladioničkoj statistici već godinama beležili kroz pobede Mančester junajteda, na koje je valjalo dodavati i 3+ tipove.

I to bi bilo sve u prazničnom izdanju, 2.076. „Humanitarnog tiketa u podne“, svojeručno sastavljenog od Alekse Uskokovića. O njemu, opšte informisanosti radi valja još znati da je visok 186 centimetara i da igra na mestu plejmejkera. Stasavajući kroz sve mlađe selekcije Crvene zvezde, postao je i reprezentativac Srbije u mladjim kategorija. Prvo seniorsko iskustvo stekao je u ekipi FMP-a gde je i stigao do seniorske košarke, a od 2020. godine ponovo je član seniorskog tima Crvene zvezde.

Aleksa Uskoković trenutmo kao pozajmljen igrač nastupa u dresu Mega Mozzarta, s tim što važeći ugovor sa KK Crvena zvezda ima do kraja sezone 2023-2024.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksa Uskoković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Aleksa Uskokovićhumanitarni tiketMega Mozzartsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara