Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Kocić tipuje za lečenje Stefana Lazića, pionira FK Borac

Vreme čitanja: 4min | sub. 24.02.18. | 12:00

Nekada sjajni čuvar mreže odigrao je jedinicu na Lester!

Danas smo na liniju MOZZARTOVIH plemenitih tipovanja izveli Aleksandra Kocića, nekada sjajnog golmana, a danas trenera momaka među stativama. Njegov kladilački ukus ćemo u nastavku rubrike valjano izanalizirati, ali ne i odluku da tipuje za pionira FK Borac iz Čačka, Stefana Lazića (15), kome je na put sportske karijere stao maligni mezenhimalni tumor potkolenice.

Splet “sreće” u činjeničnoj nesreći hteo je da Stefanova opaka bolest bude potvrđena nakon preloma potkolenice 2017. godine, kada je golgeter Borca sa preko 200 golova u svojoj konkurenciji bio na probi u Crvenoj zvezdi, čije boje je od 1998. do 2001. na ukupno 101. utakmici  branio i naš gost, fudbalski internacionalac, Aleksandar Kocić.
Pomenuti prelom potkolenice Stefanu je promenio sve, zapravo raspršio je dečačake fudbalske snove, a pomenuta, i pod znake navoda stavljena sreća odnosi se na prostu činjenicu: “Šta bi bilo da je sve ostalo na nalazima i biopsiji obavljenoj godinu dana ranije, odnosno da Stefan nije doživeo povredu”?

Izabrane vesti

Naime, prvobitnim nalazom iz 2016. je ustanovljeno da Stefan Lazić ne boluje od malignog oboljenja, pa je i lečenje s tim u vezi bilo neadekvatno situaciji koju on i njegovi bližnji preživljavaju u ovom momentu.
Stefanova porodica i FK Borac iz Čačka već su uputili apel za pomoć, pa je u cilju njegovog izlečenja odigrana i humanitarna utakmica između KMF Borac i KMF Župski Rubin iz Prijepolja.

RAČUNI ZA UPLATU POMOĆI ZA STEFANA LAZIĆA

SBERBANK: 285210512000017080. 

INSTRUKCIJE ZA DEVIZNU UPLATU:

56a: Intermediary bank: SABRSI2X
                                       SBERBANK BANKA D.D.
                                       LJUBLJANA, SLOVENIA

57A: Account with institution: SABRRSBG
                                                  SBERBANK SRBIJA AD
                                                  BEOGRAD, SERBIA

59: Beneficiary customer: RS35285210604000436193
                                          DUŠKO(RADISAV) LAZIĆ
                                         GRADSKO ŠETALISTE 049

Sve te podatke zna i Aleksandar Kocić, čijim tiketom ćemo se pozabaviti u nastavku plemenite rubrike…

ODIGRAJ TIKET ALEKSANDRA KOCIĆA

Prva utakmica dolazi sa Ostrva, LESTER- STOUK. Istorija međusobnih duela nam neće mnogo pomoći, 7:9:8. Lisice su osme, a Stouk je u crvenoj zoni. Lester u poslednjih pet mečeva ima skor 2:1:2. Stouk je svoj poslednji meč remizirao, 1:1.

“Krećem sa jedinicom na Lester”, kaže za Mozzart Sport Aleksandar Kocić.

Poznati golman prešao je na utakmicu iz Francuske 1 i odigrao na golove. Meč TULUZ – MONAKO. Kneževi se trude da sačuvaju poziciju broj dva. Domaći da pobegnu iz opasne zone. Tuluz je svoje poslednje utakmice odigrao sa malim brojem golova. Monako ima pozitivan niz uz dve pobede od po 4:0. Istorija je na strani Kneževa, 7:13:16.

“Pokušaću sa tri plus”.

Aleksandar je sad odigrao četiri plus na utakmicu sa Pirineja. Lider dočekuje Đironu, BARSELONA – ĐIRONA. Katalonci su lideri, ali su i gosti bliži vrhu tabele. Međusobni skor je 3:0:0.

“Verujem da će se Barsa raspucati, 4+”.

Četvrti meč naš gost je odabrao iz Švajcarske, LOZANA – BAZEL. Gosti su očigledno obezbedili drugu poziciju. Domaći su verovatno pobegli fenjerašu Sionu koji je bio uspešan u poslednjoj međusobnoj utakmici. Bazelovu uspešnu seriju prekinuli su Siti I St. Galen. I naš gost veruje da će se Bazel vratiti u pobednički niz.

“Dvojka”.

Kocić je ponovo prešao na golove, utakmica iz Portugalije, FEREIRA – BENFIKA. Gosti I Sporting imaju po 56 poena I ‘jure’ vodeći Porto. Čak trinaest utakmica Benfika ne zna za poraz, a fenomenalnih 29 puta je bila bolja od večerašnjeg rivala.

“Tri plus”.

Aleksandar Kocić, današnji plemeniti kladilac, imao je preko 20 nastupa za nacionalni tim. Imao je i zapaženu klupsku karijeru od Dubočice, Vojvodine, Zvezde preko Levantea, Peruđe, Empolija…

Kompanija MOZZART je jedna od društveno najodgovornijih firmi u Srbiji. Poslednji, 108. dobitnik, tačnije dobitnica, u plemenitom listiću naše kompanije bila je misica Anđelka Tomašević pa smo dosad donirali 6.085.460 dinara.

Naravno da pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Nakon Novog Pazara i Novi Sad se ponovio sa obnovljenim igralištem Milan Gurović, 56. po redu. Idemo ka 100. obnovljenom terenu.

Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje.

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, košarkaše…

Kraja, dakle nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Aleksandra Kocića, dobitak će biti doniran i Domu za penzionere i stara lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2001 ENG 1 Leicester - Stoke ki 1 1,65
Sub 17:00 5005 FRA 1 Toulouse - Monaco ug 3+ 1,90
Sub 21:30 4116 POR 1 Ferreira - Benfica ug 3+ 1,65
Sub 20:45 4012 ŠPA 1 Barcelona - Girona ug 4+ 1,90
Sub 19:00 3379 ŠVA 1 Lausanne - Basel ki 2 1,35
Ukupna kvota13,27

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketbet analizasportsko klađenjeAleksandar Kocić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara