Humanitarni tiket u podne: Ana Franić tipuje za Petra Lađevića

Vreme čitanja: 5min | pon. 21.02.22. | 11:32

Mozzartova plemenita gošća očekuje dobitak od 143.200 dinara

Za našu današnju gošću možemo konstatovati da se ne bavi rekreacijom već da svakog dana marljivo i uporno trenira. Glumica Ana Franić priznaje da je zavolela krosfit (crossfit) i da joj zbog treninga nije mrsko da porani i već od šest sati ode na vežbanje. Takođe, priznaje da sada manje prati fudbal, ali da je svojevremeno bila verna gledateljka najpopularnijeg sporta. Radovala se kada je Predrag Mijatović prešao u Partizan za koji navija. Od svojih uloga izdvaja ulogu Bjanke u predstavi “Tri sorele” odnosno Ljubinke u seriji “Močvara”. U filmu “Ime naroda” igrala je Anku Miletić. Svim našim čitaocima i kladiocima preporučuje rekreaciju.

“Volite sport i bavite se njime. Verujte, to je ulaganje u budućnost, pravilnim vežbanjem odnosno pravilnom ishranom produžavate život”, kaže Ana i počinje sa dobrotvornim tipovanjem za Petra Lađevića, Budi human, 592 na 3030.

Izabrane vesti

Početna stanica je u Seriji “A”, KALJARI – NAPOLI. U timu sa Sardinije izostaju šestorica igrača, u ekipi iz Napulja jedan manje. Napoli je u vrhu tabele sa 32 poena više od domaćih. Kaljari na poslednjih pet mečeva ima trijumf, dva remija i dva poraza, poslednji je bio nerešen ishod sa 1:1. Istim rezultatom završene su utakmice Napolija sa Interom, odnosno Barsom. Napoli je u poslednjem duelu savladao Kaljari sa 2:0.

“KMB 1+I&2+II”.

Prelazimo u Holandiju gde mladi iz AJAKSA II dočekuju ALMERE. Kopljanici su kompletni, a gostima izostaju šestorica igrača. Domaći su prikupili 49 bodova uz datih 55 golova dok su gosti primili toliko pogodaka. Na poslednjem međusobnom okršaju bilo je 4:2 za Ajaks koji je svoj poslednji meč izgubio čak sa 6:2, a gosti su odigrali utakmicu bez golova.

“KMB I1-3&II1-3”.

Ponovo smo na Apeninima, BOLONJA – SPECIJA. Samo dva boda razdvajaju rivale. Kaljari, Napoli, Verona i Lacio su slavili nad Bolonjom. Gosti imaju niz od tri pobede, remija i poraza sa 2:1 od Fjorentine. Bolonja je dobila Speciju na poslednje dve utakmice, a pre toga ekipe su dva puta remizirale.

“Tri plus”.

Na Pirinejima SELTA dočekuje LEVANTE. Međusobni odnos je 12:5:6. Klub iz Viga dobio je sa po 2:0 poslednja dva duela sa Levanteom. Klub iz Valensije nosi fenjer u ligi i ima deficit od 17 poena u odnosu na Seltu. Domaći su dobili poslednje dve utakmice, uz dva nerešena ishoda. Levante je iznenadio Atletiko pobedom od 1:0.

“TGG NG”, završava tipovanje Ana Franić koja je diplomirala u klasi Anite Mančić, a znamo je po ulogama u ostvarenjima “Zona Zamfirova”, “Diši duboko”, “Ulica lipa”, “Tri muškarca i tetka”…Potencijalni dobitak usmerava za Petra koji je rođen carskim rezom. Od drugog meseca počinje sa vežbama za vrat. Posle nekoliko meseci upućuje se na dalje pretrage u Institut za majku i dete. Stiže potvrda o poremećaju mokraćne kiseline, izuzetno je retka bolest. Sindrom odlikuje samopovređivanje, hipotoniju, oboljenja bubrega, a deca su uglavnom vezana za invalidska kolica. Pomozimo Petru slanjem SMS poruke 592 na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 – 524836 – 72.

Našu glumicu upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

Za UDUS smo donirali tri i po miliona. Pomogli smo snimanje ostvarenja “Južni vetar”, “Ubice mog oca”, “Idigo Kristal”, “Složna braća – Nova generacija”, “Žigosani u reketu”… Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na BU. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 22.706.252 dinara. Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo ravno 90 košarkaških igrališta. Poslednji je poneo ime legendarnog i rano preminulog Bobana Petrovića. 

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.Top of FormBottom of Form

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece sa posebnim potrebama RASTIMO ZAJEDNO, Gacko. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara