Humanitarni tiket u podne: Boban Stojanović tipuje za lečenje Sonje Milošević

Vreme čitanja: 6min | pet. 16.04.21. | 11:43

Konsultant, istraživač i predavač, u Liverpulu igra gol, gol i poziva nas da pošaljemo poruku 968 na 3030!

Osnovne akademske studije politikologije na Fakultetu političkih nauka upisao je 2008. godine, a diplomirao je u junu 2012. godine kao prvi u generaciji. Iste godine upisuje master studije politikologije, master rad je odbranio u oktobru 2013. godine. Upisuje doktorske studije 2013. godine na kojima je položio sve ispite. Objavio je osam monografija i 25 naučnih radova u naučnim časopisima i zbornicima radova.

Pored pobrojanog trenirao je košarku i rekli su mu da ima “meku ruku”. Uzora je imao u Peđi Stojakoviću, voleo je Kingse, ali i Barselonu. Seća se mnogih sportskih dešavanja poput Tundžerijeve aut linije 2010. godine koje sudije nisu svirale.

Izabrane vesti

Politikolog i doktorant na Fakultetu političkih nauka igra za lečenje Sonje Milošević, pošaljimo 968 na 3030, a da bi tiket bio dobitan pogledajmo šta je potrebno da dođe.

Krećemo od domaće lige, BAČKA – VOJVODINA. Domaći su fenjeraši, a Lale zaostaju za večitim rivalima 14 i 26 bodova. Bačka je izgubila poslednje dve utakmice dok je Voša savladala Zlatibor. Međusobni odnos je 1:2:6, uz poslednju pobedu Boše sa 3:1.

“Igram dvojku na Novosađane”.

Naš plemeniti kladilac godinama je igrao košarku. To mu je bila najveća ljubav i oseća veliki žal što, na neki način, nije nastavio da se bavi košarkom kao trener, novinar…Seća se lepih iskustava iz KK Bask i KK Mladost Zemun. I pre nekih pet godina je odigrao jednu sezonu u amaterskoj ligi za KK Rivers. Pričali su mu da ima ‘meku ruku’, a sada nas vodi u Tursku, BEŠIKTAŠ – ANKARAGUČU. Domaći su lideri lige sa 34 boda više od rivala. Poslednje dve utakmice dobili su sa 4:2 i 3:0. Gosti su zabeležili dva trijumfa i remi na poslednja tri okršaja. Statistički gledano skor je 35:6:3, a najubedljiviju pobedu ostvario je Bešiktaš sa 4:0.

“Jedinica”.

Boban je sportskog uzora imao u Predragu Stojakoviću. U tom periodu kada je najozbiljnije igrao basket, Peđa je bio jedan od boljih igrača u NBA ligi. I Dirk Novicki je bio neko u čijim igrama je uživao i kopirao pokrete i šuteve sa jedne noge i sa skokom unazad. Opet smo u Superligi Srbije na meču MAČVA – PARTIZAN. Gosti sun a drugoj poziciji i Zvezda ima suficit od 12 bodova. Partizan jedini poraz, na deset utakmica, ima u derbiju, a poslednji trijumf je nad Radničkim. Mačva je jedini bod izvukla na Voždovcu. Istorijski gledano skor je 0:1:6 sa najubedljivijim trijumfom Beograđana od 6:1.

“KMB 2&3+”.

U navijačkom srcu Stojanović nosi “Crveni deo Beograda”. Od inostranih klubova voli svakako Kingse sa početka 21. veka i Barselonu. Liverpul je klub za koji ima veliko poštovanje. Takođe, Tom Brejdija poštuje kao instituciju, a fudbalska institucija je i Bundesliga, RB LAJPCIG – HOFENHAJM. Statistika je na strani RB – a, 6:2:2, međutim gosti imaju pobedu od 4:0. Poslednja tri međusobna okršaja donio je Lajpcig. Nakon minimalnog poraza od Bajerna Lajpcig se “naplatio” u Bremenu pobedom sa 4:1. Hofenhajm je svoj poslednji meč odigrao bez golova. Gosti su desetkovani pred gostovanje u Lajpcigu.

“KI 1”.

Mozzartov gost seća se mnogih sportskih događaja. Od Đorđevićeve trojke 1997. protiv Hrvatske, Mijatovićeve prečke 1998. u Francuskoj, preko Indijanapolisa i mečeva sa SAD i Argentinom. Potom, Peđinih ol star takmičenja u brzom šutiranju trojki, finala Lige šampiona između Liverpula i Milana i povratka Liverpula od 0:3 i konačne pobede. Ronaldinjovih čarolija na El Klasiku kada je ceo Bernabeu ustao da mu aplaudira. Mesijevih bravura u finalima LŠ protiv Junajteda pa kada smo kod Engleza da neku rečenicu napišemo o duelu EVERTON – TOTENHEM. Karamele značajno oslabljene ulaze u duel, uz bod manje od Pevaca. Totenhem je izgubio poslednji meč sa 3:1 dok je Everton odigrao bez pogodaka. Međusobni odnos je10:21:26.

“Očekujem minimum po gol na obe strane”.

Današnji dobrotvorni kladilac seća se i Inijestinog gola u finalu SP i neverovatnog ljudskog gesta prema preminulom igraču Espanjola. Tundžerijeve aut linije 2010. godine koje sudije nisu svirale. Sjajnih pobeda košarkasa na SP 2014 i OI 2016. godine, Gudurićeve trojke od table protiv Partizana, meča Zvezde protiv Salzburga. Stižemo do okršaja između LILA i MONPELJEA. Trenutni odnos je 17:9:12. Lil ima tri boda više od PSŽ – a, a 23 od Monpeljea. Na poslednje dve utakmice domaći igrači nisu primili gold ok su gosti sa Olimpikom odigrali 3:3.

“Jedinica”.

Prelazimo u Portugaliju, FARENSE – SPORTING. Dok se domaći bore za opstanak Lavovi imaju šest bodova više od Porta, a devet od Benfike. Na poslednjih deset utakmica klub iz Lisabona je dobio sedam mečeva, a tri remizirao. Poslednja četiri okršaja pripala su gostima.

“Dvojka je realna”, zaključuje tipovanje Boban Stojanović uz napomenu “U životu nemoj sebi da dozvoliš da ne možeš da se pogledaš u ogledalo”.

Plemenitog kladioca upoznajemo sa Mozzartovim društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumc jer je za 4.100 evra kupila na humanitarnoj licitaciji kombinezon Maraša, glavnog lika, iz Južnog vetra koji je nosio Miloš Biković. Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

Mozzartov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Prnjavor . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara