Humanitarni tiket u podne: Bojana Milenković tipuje za lečenje blizanaca, Teodora i Ikonije Božić iz Pirota

Vreme čitanja: 3min | sub. 22.10.22. | 11:37

Zlatnoj odbojkašici odgovara kec Čelsija na derbiju sa Mančester junajtedom…

Svesna ili ne, tek naša današnja gošća, najbolja je na svetu! Obradovale su nas ponovo naše odbojkašice osvajnjem zlata, pa zašto da nas Bojana Milenković ove subote ne obraduje prolaskom kvote 10,24.

Pun pogodak doneće 102.400 dinara blizancima Teodoru i Ikoniji Božić iz Pirota, koji boluju od cerebralne paralize. Za njihovo bolje detinjstvo, krećemo u avanturu uz našu Bojanu, koja na prvenstvu stameno izdržala sve, da bi naciji podarila zlatnu medalju.

Izabrane vesti

Krećemo do tipa GG4+ sa utakmice HOFENHAJM-BAJERN. Bavarci jure četiri boda zaostatka za Union Berlinom, a mora im se skinuti kapa i reći da je reč o najefikasnijem timu Bundeslige. Gol razlika od 30:8 govori sve, pa četvrtoplasiranom Hofenhajmu neće biti lako. Inače, poslednjih pet utakmica Bajerna, kako u prvenstvu, tako i u Kupu Nemačke i Ligi šampiona nije prošlo bez minimum četiri pogotka.

Bojana Milenković koja je smatra da je najteža utakmica naših odbojkašica bila ona u četvrtfinalu protiv Poljske, zatim igra 3+ na utakmici MONPELJE – LION. Skoro su egal na tabeli, a očajno igraju i jedni i drugi. Rezultati nalažu napad za oba trenera, a poslednji meč para dobio je Lion sa 5:2. To je verovatno i povuklo odbojkašicu da odigra upravo ovaj tip na golove.

Takođe 3+ igru imamo i na meču MILAN – MONCA. Zna se da je Milan apsolutni favorit, kao što se zna da domaćinu trebaju sva tri boda zbog trke sa Atalantom i Napolijem, a i zarad begstva od nasrtljive Rome. Poslednji put ovi klubovi videli su se još pre dve godine, tako da o tadašnjih 4:0 na meču para nema potrebe da govorimo.

Bojana Milenković tipovanje zatvara jedinicom na meču ČELSI – MANČESTER JUNAJTED. Plavci na Stamford Bridžu nisu dobili predstojećeg rivala gotovo punih pet godina, a u svim takmičenjima, bilo kod kuće ili na strani, slavili su u samo jednom od prethodnih 11 međusobnih duela. Doduše, poslednja četiri prvenstvena završena su bez pobednika.

Na kraju, ostaje nam još da taksativno izvučemo najvažnije iz popisa karijere naše današnje gošće. Naime, Bojana Milenković je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine, koje su zajednički organizovali Azerbejdžan i Gruzija. Osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Japanu, tokom prvenstva se povredila i nije dobila medalju na postolju, ali joj je uručena naknadno.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020, osvojila je bronzanu medalju, a Srbija je pobedila Južnu Koreju u borbi za bronzu. Na Evropskom prvenstvu 2021. godine čija je završnica održana u Beogradu, osvojila je srebrnu medalju.

U ovoj godini, Bojana je osvojila bronzanu medalju sa Srbijom u Ligi nacija, što je bila prva medalja za srpsku žensku odbojku u ovom takmičenju. A onda je došlo Svetsko prvenstvo... U finalu je Srbija pobedila Brazil maksimalnim rezultatom 3:0, i tako osvojila zlatnu medalju.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bojana Milenković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 


tagovi

humanitarni tikettiket u podnesportsko klađenjebet analizaBojana Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara