Humanitarni tiket u podne: Božićna tipovanja Duška Tošića za lečenje mališana Olivera Pala Gaodija

Vreme čitanja: 4min | čet. 07.01.21. | 11:09

Iskusnom levom beku leži Bragin kec na putu ka ukupnoj kvoti 9,42

Kompanija MOZZART, uz tipovanja iskusnog levog beka Duška Tošića svima koji slave Božić po julijanskom kalendaru želi srećan praznik. Nadamo se da će nam igra koja sledi upotpuniti praznovanje prolaskom kvote 9,42 koju as fudbalske igre namenjuje lečenju mališana Olivera Pala Gaodija. A, Duškova priča je kao što se vidi iz priloženog listića jednostavna, čini nam se skoro pa izvesno prolazna. Smatrajući da bi baš danas mogli da dođemo u posed drugog prolaznog listića u ovoj godini, podržali smo Tošića kako aplauzom, tako i kompanijskim ulogom u iznosu od 10.000 dinara.

Pa, da krenemo iz Grčke, uz meč ATROMITOS – PAOK. Gostujući PAOK je samo na bod zaostatka za drugoplasiranim Arisom, pa pred Atromitosom koji nije slavio na prethodnih pet utakmica mora da pokaže čvrstinu. Međutum, nisu domaći baš naivni, budući da su vezali tri X ishoda do poraza od Asterasa i Volosa. Dakle, ume Atromitos da izvuče bod, a to PAOK nikako ne želi pošto pamti dva uzastopna remija na poslednjim mečevima para.

Izabrane vesti

„Biram dvojku na PAOK“, rekao je Duško Tošić o čijoj karijeri se baš sve zna, sem kome će se u ovom momentu prikloniti, odnosno da li ga čeka nov angažman van zemlje ili u domaćem fudbalu.

I dok Srbija čeka odgovor na ovo pitanje, iskusnom fudbaleru po glavi se mota tipovanje na meč JELKANO – VALENSIJA. Sa niželigašem Slepi miševi ne bi trebalo da se muče. Istina, Terasa ih je namučila, pa su ovog rivala zadužili tek nakon produžetaka. Uz to, nakon pomenutog meča usledio je remi sa Barsom, dva poraza, pa još jedan X sa Kadizom. Čini se da je krajnji čas da Valensija razbije maler i konačno slavi.

„Na Slepe miševe“, jednostavan je odabir našeg specijalnog prazničnog gosta koji je od leta 2018. godine nosio dres Gvangžu R&F-a.

Prelazimo na susret NASIONAL – SPORTING, vrbujući prolazan tip iz portugalske Primeire. Nasional dočekuje lidera Primeire, a kada je već tako tim je spreman na podređenu ulogu, odnosno inicijativu gostujućeg sastava koji ih redovno ostavlja kratkih rukava. Inače, Sporting je neporažen na 14 utakmica u nizu, a barata i sa gol razlikom od 28:8, što samo po sebi govori o mogućnostima i samopouzdanju ekipe.

„Ovoga puta igram 3+“, reče naš današnji gost nadajući se da će se i njegovo ime naći u analima MOZZART donatorskog fonda kroz koji je do sada prosleđeno tačno 17.994.794 dinara...

Već smo u Izraelu, na utakmici MAKABI T.A. – BNEI JEHUDA. Druga sila Izraela protiv devetoplasirane Bnei Jehude. Jasno je da tim skromnih mogućnosti u gostima vrlo dobrom, prilično inspirisanom domaćinu gotovo da ne može da naudi. Uostalom, Makabi je tradicionalno bolji na mečevima para, a željan je i revanša rivalu s kojim je u septembru morao da prizna X ishod uz overavanje GG4+ tipa.

„Kombinujem 1&2+“, iskusno će naš današnji gost, a kako i ne bi, kada je seniorski dres OFK Beograda sa svojim imenom poneo još daleke 2002. godine, pa ostao veran Romantičarima dobre četitiri godine sve do odlaska u Sošo, pa zatim i Verder iz Bremena.

Nemamo vremena za osvrt na opšte momente iz Tošićeve karijere, jer već starujemo utakmicom BRAGA – MARITIMO. Braginih deset bodova viška na tabeli, te položaj domaćina sami po sebe govore dovoljno o očekivanom postignuću Maritima. Generalno, gosti su se u poslednje vreme malo popravili, ali poslednje tri utakmice na kojima su uzeli sedam bodova treba svrstati u kategoriju lakših, budući da su igrali s rivalima iz donjeg doma tabele. Poslednja dva meča para dobila je Braga, a oba puta konačan rezultat je bio 1:2.

„Kec na Bragu“, zaključio je Duško Tošić sklapajući korice MOZZART Sport liste.

Na kraju, zahvaljujemo se iskusnom vezisti na odvojenom vremenu i tipovanju za pomoć pri lečenju malog Olivera o kome se u aktuelnom momentu dovoljno priča u medijima da se i mi nadamo da će novac za njegovo lečenje u najbržem roku biti obezbeđen. Nadalje, pored pobede u „Humanitarnom tiketu u podne“, odnosno njegovom 1.673. izdanju, Dušku Tošiću poželeli smo srećne praznike i uspeh u nastavku karijere. Jednostavno znamo da će nas i nadalje oduševljavati njegova igra i tipični potezi koji ga prate kroz karijeru. S tim mislima zatvaramo priču o fudbaleru zapamćenom u dresu Crvene zvezde, a zapisanom i u godišnjacima Real Betisa, Genčlerbirligija, Bešiktaša, te Orlova za koje je od 2006. godine odigrao 26 utakmica.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Duško Tošić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja dece i omladine sa posebnim potrebama “Iskra”, Novi Grad. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 9,42, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjebet analizatiket u podnehumanitarni tiketDuško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara