Humanitarni tiket u podne: Branislav Tomić tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 4min | pon. 12.02.24. | 11:30

Ofanzivni vezista kruševačkog Napretka očekuje dobre partije Juventusa, Čelsija i Bilbaa

Pod Bagdalom će se danas oči u oči susresti fudbaleri Napretka i subotički Golubovi! Biće ovaj meč Mozzart Bet Superlige u fokusu dešavanja, a dok on ne počne, odnosno dok timovi ne izađu na teren, iz redova Napretka izvlačimo igrača sredine terena Branislava Tomića! On će danas tipovati za lečenje Nađe Marković iz Čačka, njegovog rodnog grada.

Inače, mala heroina od rođenja ima tešku sudbinu. Ona je napuštena odmah nakon postavljene dijagnoze od strane roditelja koji su odbili da budu staratelji. Nađina hraniteljica koja je i njen staratelj nije u mogućnosti sama da obezbedi novac za lečenje, pa se obraća svim ljudima koji su u mogućnosti da pomognu, da devojčici omoguće život bez bola. Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, dodatne medicinske usluge, specijalističke preglede, putne troškove i troškove smeštaja. 

Izabrane vesti

Krećemo od jedinice s meča TRABZON - HATAJ. Veliki pad forme doživeo je Trabzon. U prvenstvu nikog nije dobio na poslednjih pet utakmica i u tom periodu osvojio je samo bod. Utisak je malo popravio tako što je iz kupa eliminisao Genčlerbirligi. Hataj mu u poslednje vreme ne leži, jer je današnji gost dobio minula dva međusobna okršaja, u efikasnim susretima (2:1, 3:2).

Pređimo na 1&2+ sa meča JUVENTUS – UDINEZE. Početkom zime Juventus je podigao formu. Nije igrao sjajno, ali je nizao pobede. I sustigao je Inter, međutim, remi sa Empolijem, pa poraz u derbiju protiv Nerazura udaljio je Staru damu od skudeta. Zaostaje sedam bodova za liderom i svaka naredna greška mogla bi da bude kobna po šampionske ambicije. Maksu Alegriju je preko potrebna pobeda nad Udinezeom, jednim od najslabije kotiranih timova u Seriji A, kako bi zadržao korak za milanskim klubom.

Fudbaler zatim igra 2&2+ na meču KRISTAL PALAS – ČELSI. Taman kada zaliči da je Čelsi izašao iz krize i da bi pod Maurisiom Poketinom mogao da stane na zelenu granu i makar se približi timovima koji će izaći na međunarodnu scenu, stigne bolno otrežnjenje. Šamar od Liverpula, a zatim i Vulverhemptona vratili su ga u donji dom. Kako igra, ima čemu da se nada i Kristal Palas, a bodovi u borbi za opstanak bi mu dobro došli. Ali, tradicija nije na njegovoj strani, londonski Plavci dobili su 13 međusobnih duela zaredom.

Za kraj, dvojka na meču ALMERIJA – BILBAO. Nesreća Atletik Bilbaa je što Đirona vodi vitku za titulu sa Real Madridom, jer da nije tako, pričalo bi se na Iberijskom poluostrvu o ‘Ponosu Baskije’. Ernesto Valverde je namestio ekipu, ponovo se Lavovi bore za izlazak u Evrop. Mogli bi i do lige šampiona, ali i trofeja u Kupu kralja. Dobili su Atletiko Madrid u prvom polufinalnom duelu, a bodovovno stanje u Primeri je takvo da sa madridskim klubom vode bitku za ulazak u društvo najboljih. U prošlom kolu Bilbao je deklasirao Maljorku, vratio se na pravi put, a pobeda protiv Almerije, tima koji nijednom nije slavio, ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje.

Inače, Branislav Tomić je ofanzivni vezista koji je stasao u redovima čačanskog Borca. Slobodni smo da kažemo da je izdanak čačanske fudbalske škole, te da je u karijeri nosio dres Metalca, Načke, Inđije, Radničkog iz Niša, Novog Pazara i Rudara iz Prijedora.

Našeg današnjeg gosta ostavljamo da se pripremi za današnju utakmicu sa Spartakom iz Subotice. Tim povodom trener Gaćinović je bio optimističan:“Ekipa je ofazivno orjentisana, koja može svakog da pobedi. Kranje je vreme, međutim, da se situacija, kada su utakmice na domaćem terenu u pitanju drastično promeni u odnosu na prvi deo šampionata i da se u našem dvorištu mi pitamo za rezultat. Neće na terenu biti mladog reprezentativca Nemanje Đekovića, zbog parnih kartona. Na pripremama se, kao „bonus“ nametnuo Andrej Blagojević, iz utakmice u utakmicu je delovao sve zrelije, a na poslednjoj proveri, protiv Jedinstva 1936 bio je i strelac, dokazujući da sazreva kao superligaški igrač. Uostalom, tim ne sme da zavisi od jednog igrača”

To je sve, a mi uz Branislava Tomića želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Napredak Kruševachumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBranislav Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara