""
""

Humanitarni tiket u podne: Ceca Kitić tipuje za Decu sa ulice

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.03.17. | 12:00

Najbolja rukometašica svih vremena odigrala iks na Sokolove!

Evo nas na kraju još jedne sedmice MOZZARTOVE dobrotvorne akcije „Humanitarni tiket u podne“. Znate već, naša kompanija svakog dana odobrava ulog od 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog listića. Naši gosti, poznate ličnosti i humanitarni kladioci, pokušavaju da sastave dobitan dobrotvorni tiket, uvećaju početnu sumu, koju na kraju kompanija MOZZART donira u dobrotvorne svhe. Primaoce donacije biraju naše poznate ličnosti.

Izabrane vesti

Svetlana Ceca Kitić, koja je od Svetske rukometne organizacije proglašena za najbolju igračicu svih vremena, je 290. gost „Humanitarnog tiketa u podne“ koji priređuje kompanija MOZZART.

I da napomenemo da smo dosad na preko 30 adresa, uz pomoć MOZZARTA, koji je obezbedio novac, donirali ravno 2.869.147 dinara.

Srećno, Svetlana, i da pređemo na posao!

ŽELIŠ DA SLEDIŠ CECIN KLADILAČKI IZAZOV? OVDE PREPIŠI TIKET!

Ceca se opredelila da na dobrotvornom tiketu odigra utakmice kvalifikacija za Mundijal 2018. godine. Prvi meč JERMENIJA - KAZAHSTAN. Dve reprezentacije sa začelja tabele Grupe E, sa tri, odnosno dva boda. Domaći su iznenadili Crnu Goru i dobili je sa 3:2. Statistika međusobnih utakmica dve selekcije je na strani Jermenije 3-0-1. Dva poslednja susreta dobili su domaći sa 3:0 i 1:0.
„Pokušaću sa duplom šansom jedan, i dva ili više golova, 1X&2+“, kaže za MOZZART Sport Svetlana Kitić.

Igračka karijera naše gošće vezuje se za Jedinstvo iz Tuzle i beogradski Radnički sa kojim se Ceca dva puta popela na najviše evropsko postolje. Naredni par, po izboru našeg humanitarnog kladioca, je meč AZERBEJDŽAN - NEMAČKA. Panceri su prvi u grupi, bez primljenog gola, gol-razlika 16:0. Ni domaći ne prete iz praznih pušaka, imaju dva trijumfa, remi i poraz, a prevodi ih Robert Prosinečki. Nemci imaju seriju od šest utakmica bez poraza. Statistika je na strani gostujuće selekcije, četiri sigurna trijumfa.
„Nisam baš sigurna da će doći čista dvojka pa igram X2&0-3 gola.“

Sa dve Olimpijade Ceca ima zlato i srebro, a na humanitarnom tiketu bira i treći meč, ENGLESKA - LITVANIJA. Domaći su lideri grupe, bez poraza su i bez primljenog gola. Litvanija ima duplo manje bodova sa skorom 1-2-1. Serija Engleza je za respekt, 12 utakmica bez poraza. Obe međusobne utakmice dobili su igrači Gordog Albiona.
„Odigraću čistog keca.“

Najbolja rukometašica sveta za 1988. godinu odigrala je i četvrtu utakmicu na MOZZARTOVOM plemenitom tiketu, SAN MARINO - ČEŠKA. Domaći su poslednji u grupi, bez bodova sa gol-razlikom 1:17. Česi su prikupili pet poena i sigurno su favoriti u duelu jer su sve četiri međusobne utakmice dobijali sa po 7:0 i 3:0.
„Igram dvojku na Čehe.“

Pre sedam godina Svetlana je proglašena za najbolju rukometašicu svih vremena, a na tiketu je pronašla mesto i za meč CRNA GORA - POLJSKA. Sokolovi dočekuju lidera grupe. Poljaci su bez poraza sa tri poena više od selekcije koju predvodi Ljubiša Tumbaković. I dve ranije utakmice ovih reprezentacija okončane su podelom bodova. „Mislim da će doći iks".

PREPIŠI CECIN TIKET

Osmostruki šampion Evrope Željko Obradović dobio je na tradicionalnoj ceremoniji Sportskog saveza Srbije nagradu za životno delo, zajedno sa najboljom rukometašicom svih vremena Svetlanom Kitić koja kaže da je šest njen srećan broj pa je na našem humanitarnom tiketu odigrala upravo toliko utakmica. Poslednji par SEVERNA IRSKA - NORVEŠKA. Irci su odmah iza Nemaca na tabeli Grupe C. Gosti imaju pobedu i tri poraza što je dovoljno za peto mesto. Tradicija u međusobnim okršajima je na strani Norvežana, ali Ceca ima suprotno mišljenje.
„Odigraću keca na Severnu Irsku“, zaključila je humanitarni tiket Svetlana Kitić koja se iskreno nada dobitku koji će, ako ga bude, usmeriti ka Deci sa ulice, organizaciji koja se nalazi u Vodovodskoj ulici Železniku u Beogradu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 6759 KSPEV San Marino - Czech R. ki 2 1,01
Ned 18:00 6761 KSPEV Azerbaijan - Germany kmb X2&0-3 1,80
Ned 18:00 6762 KSPEV Armenia - Kazakhstan kmb 1X&2+ 1,65
Ned 18:00 6760 KSPEV England - Lithuania ki 1 1,10
Ned 20:45 6763 KSPEV N.Ireland - Norway ki 1 2,45
Ned 20:45 6764 KSPEV Montenegro - Poland ki X 3,45

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaCeca Kitićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara