Humanitarni tiket u podne: Damir Mikec tipuje tipuje za lečenje Boška Guglete

Vreme čitanja: 5min | sre. 28.07.21. | 11:29

Sportista koji je osvojio prvo odličje u Tokiju cilja dvojku na Olimpijakos

Dok se naši sportisti takmiče na Olimpijskim igrama u Tokiju i prikupljaju medalje, kompanija Mozzart, i uz njihovu pomoć, nastavlja sa dobrotvornim aktivnostima.  Još jedno izdanje Humanitarnog tiketa u podne, 1874. u nizu, u kome imamo čast da ugostimo Damira Mikeca. Čoveka koji je obezbedio prvo odličje za Srbiju na OI. Da se podsetimo, u disciplini deset metara vazdušni pištolj stigao je do srebrne medalje.

Mikec je znao kako se osvaja Evropa, jer mu je to dva puta pošlo za rukom. Oko sokolovo donelo mu je jedno drugo mesto na planeti, četiri Svetska kupa, zlata na Mediteranskim i Evropskim igrama. U prestonici Japana stigao je do medalje za koju je ostao uskraćen u Pekingu, Londonu i Rio de Žaneiru.

Izabrane vesti

Svakom učesniku plemenitog listića odobravamo iznos od 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog tiketa. U slučaju dobitka iznos doniramo, u ime i po izboru gosta, bolnicama, udruženjima obolelih, humanitarnim fondacijama, svratištima, bolesnoj deci…

 Sjajni strelac Damir Mikec odlučio je da potencijalni dobitak usmeri za lečenje Boška Guglete. Mozzartov današnji plemeniti kladilac apeluje da pomognemo Bošku slanjem SMS poruke1032 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001037970 – 33.

Evo i današnjeg humanitarnog tiketa koji nastaje u trenutku kada Carica Milica osvaja prvo zlato za Srbiju na OI:

Prva utakmica startuje u19.00 sati  NEFČI – OLIMPIJAKOS. Prvu utakmicu Grci su dobili sa 1:0. Bolji iz dvomeča ide na pobednika duela Mura – Ludogorec. Nefči je pre poraza od Olimpijakosa dobio tri utakmice sa 2:1. Poslednji rezultati Pirejaca su šest trijumfa, remi i poraz. Mikec nišani pobedu Olimpijakosa u gostima.

“Dvojka”.  

Sat kasnije, 20.00 časova, počinje pomenuti duel LUDOGOREC – MURA. U Sloveniji nije bilo golova, a tim iz Razgrada dobio je šest od poslednjih devet mečeva. Mura je dobila Škendiju, u dva navrata, pa u ligi Slovenije izgubila oba meča. Sada je na poslednjoj poziciji. Po kladionici i rezultatima Ludogorec je favorit.

“Ciljam jedinicu”.  

U isto vreme sastaju se GALATASARAJ – PSV. Gosti su sigurni u međusobnim duelima, 0:0:4 sa najubedljivijom pobedom od 5:1. Očigledno da je PSV obezbedio plasman u narednu rundu gde ga verovatno očekuje Seltik. Galata igra na puno golova, a PSV je jednu utakmicu dobio sa 10:1. To ukazuje da mreže neće mirovati.

“Tri plus”.

I poslastica za kraj plemenitog tipovanja. Meč koji startuje u 20:30, a CRVENA ZVEZDA dočekuje KAIRAT. Mozzart je nastavio saradnju sa Zvezdom do 2027. godine. U Kazahstanu bilo je 2:1 za domaće pa Beograđani moraju da nadoknade minus. U domaćem prvenstvu Zvezda je uzela bod protiv Vojvodine, a sva tri Lučancima. U kup takmičenju Kairat je poražen sa 1:0. Sada crveno – beli imaju šansu da izjednače skor koji trenutno glasi 2:0:3.

“KMB 1-1&2+”, zaključuje srebrni Mikec

Nekoliko rečenica o kompanijskim plemenitim aktivnostima.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 20.495.557 dinara. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”. Prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine.

Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.010 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac kompanija Mozzart. Naravno, novac ide za Gavrilovo lečenje.

 MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 86. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, RK Vojvodina. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan, OS Srbije… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 6.000 sportista iz više od 150 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 20.495.557 dinara, a srpska glumica Milica Zarić, legendarni Žarko Paspalj i Boris Pingović su naši poslednji dobitnici.

 MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović i  Miloslav Samardžić.  

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Damir Mikechumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara