Humanitarni tiket u podne: Danilo Anđušić tipuje za lečenje za Dejana Radojčića

Vreme čitanja: 3min | ned. 06.12.20. | 12:18

Košarkaš Burža i srpski reprezentativac očekuje dvojke od Milana i Liona

Naš današnji plemeniti kladilac Danilo Anđušić blistao je poslednjih dana. Na dve utakmice Evrokupa Veneciji je ubacio 48 poena i najzaslužniji je za nove pobede Burža. Prava je šteta što su jučerašnje utakmice u Francuskoj odložene jer bi naš reprezentativac sigurno bio na visini zadatka, ali evo prilike da zablista u MOZZARTOVOM plemenitom listiću.

Anđušić sastavlja dobrotvorni tiket za lečenje Dejana Radojčića – Budi human i startuje iz Premijer lige, Totenhem – Arsenal. Bez obzira što Totenhem ima osam bodova više od rivala očekuje se interesantan meč. Nešto više kadrovskih problema ima gost. U Ligi Evrope Arsenal je slavio sa 4:1, dok Totenhem ima niz od pet pobeda i dva remija. Međusobni skor je na strani Arsenala, 13:25:24, ali naš gost kaže:

Izabrane vesti

“Očekujem pobedu Totenhema, kec”.

Pre nego što nas Anđušić vrati na Ostrvo idemo u Seriju “A”, Krotone – Napoli. Statistički posmatrano skor je na stani Napolija, 1:1:6. Krotone je bez pobede na poslednjoj poziciji. Napoli za Milanom kasni šest poena, a interesantno bez nerešenog rezultata. U Ligi Evrope Napoli je odigrao 1:1 dok Krotone ima poslednja dva poraza. Poslednja četiri okršaja dobio je Napoli.

“Neka bude kombinacija, dvojka uz dva plus”.  

Idemo ponovo do Ostrva, Liverpul – Vulverhempton. U Liverpulu je i dalje bolnica dok gosti imaju dvojicu povređenih igrača. Domaći imaju suficit od četiri boda, pobedu nad Ajaksom od 1:0 dok su Vukovi dobili Arsenal. Istorija je na strani Liverpula, 9:2:3.

“Prelaz iz jedan u jedan”.

Nedavno se Danilo, nakon sedam godina, vratio u nacionalni tim i igrao u Finskoj, a sada nas vraća na Apenine, Sampdorija – Milan. Lider ima suficit od 12 bodova u odnosu na klub iz Đenove. Gradski derbi Sampdorija je izgubila da bi posle toga odigrala nerešeno. Poslednji poraz Milan je doživeo od Lila pa je nanizao pet utakmica bez neuspeha. Statistika kaže 12:9:28.

“Dvojka”.

U prvenstvu Francuske Anđušićev Burž je lider, bez poraza, a humanitarni tiket upravo završavamo u zemlji trikolora. U 21.00 sat startuju Mec – Lion. Mec ima sedam poena manje od Olimpika. U Mecu ima sijaset povređenih igrača i klub je doživeo poraz u poslednjem kolu. Očigledno da je Lion ušao u formu, na devet mečeva nema neuspeh. Međusobni skor je na strani Liona 7:5:25, a najubedljivija pobeda je sa 5:0.

“Još jedna dvojka”.

Današnji MOZZARTOV humanitarni tiket ima potencijalni dobitak od 236.600, 00 dinara. Ukoliko tiket “padne” kompanija Mozzart će donirati 10.000 dinara pošto je naš menadžment odlučio da dvanaesti mesec 2020. godine proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Svaki dobrotvorni decembarski listić biće nagrađen sa minimum 10.000 dinara.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno, sa 227. dobitnikom 17.318.794, 00 dinara. Pod pretpstavkom da u decembru ni jedan dobrotvorni tiket ne bude dobitan, što nije verovatno, MOZZART će samo do kraja meseca donirati novih 310.000 dinara.

Podsećamo i na neke MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Recimo: Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš…

Mozzartov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketDanilo Anđušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara