""
""

Humanitarni tiket u podne: Darko Gašić tipuje za Dom za stara lica u Surdulici

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.04.17. | 12:00

Sportski direktor surduličkog Radnika odigrao je prelaz iz iksa u dvojku na meču Peskara - Roma

Plemenita akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ ulazi u novi sedmodnevni period koji počinje danas i trajaće do nedelje 30. aprila. Kao i u ranijim nedeljama pokušali smo i sad da obezbedimo poznate goste, humanitarne kladioce, a vi ćete proceniti da li smo u tome uspeli.

Izabrane vesti

Prethodna sedmica završena je berićetno, pošto je u nedelju 23. aprila dobitni tiket sastavio nekadašnji košarkaš Dragiša Vučinić koji je dobitak od 69.819 dinara namenio Centru za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Na taj način, ukupna suma koju je MOZZART donirao u dosadašnjem toku akcije popela se na 3.091.072 dinara!

Evo ko će sve u narednih sedam dana oprobati kladilačko umeće i sportsku sreću i ko će kompaniji MOZZART pomoći da uveća dosad doniranu sumu novca.

Planirali smo da naši gosti od danas pa do nedelje budu: direktor Radnika iz Surdulice Darko Gašić, pevačica Ana Bekuta, muzičar Stefan Cvijović Cvija, režiser Miroslav Lekić, glumac Milan Vasić, njegov kolega Milan Kalinić i predsednik RSS Božidar Boža Đurković.  

Sportski direktor Radnika iz Surdulice Darko Gašić pre svega se zahvalio na pozivu da bude današnji plemeniti kladilac.
„U svakom slučaju podržavam MOZZARTOVU akciju i drago mi je da na ovako zanimljiv način možemo da potencijalni dobitak usmerimo onima kojima je pomoć preko potrebna. Ja ću novčani dobitak, ako ga bude, proslediti Domu za stara lica u Surdulici“, kaže za MOZZART Sport Darko Gašić i kreće s plemenitim tipovanjem.

PREPIŠI DARKOV TIKET

Prva utakmica na tiketu našeg gosta koji je, u dva mandata, bio sportski direktor tima Vižn iz Gane je duel PESKARA - ROMA. Domaći drže fenjer Serije A, a Vučica, sa druge pozicije, pokušava da uhvati priključak s vodećim Juventusom. Romina pozitivna serija traje već sedam mečeva.
„Verujem da će Roma da trijumfuje i da će da uzme sva tri boda, ali tek pošto se prvo poluvreme završi nerešenim ishodom. Zato igram prelaz iz iksa u dvojku.“

Darko, koji je ostvario sjajne rezultate sa svojim klubom u Gani, iznedrivši niz reprezentativaca, sa Apenina je, na plemenitom tiketu, skoknuo do Pirineja. Meč EIBAR - ATLETIK. Dva sastava žele da izbore plasman u Evropu, bodvna razlika je tri poena. Eibar je imao seriju od pet mečeva bez poraza, ali ga je Betis porazio sa 2:0. Real i Viljareal su bili bolji od Atletika koji je tukao Las Palmas sa 5:1.
„Sad ću igrati na golove. Verujem da će se mreže zatresti na obe strane. Igram GG.“

Sportski direktor superligaša iz Surdulice na MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu odigrao je i utakmicu iz Prve lige Srbije DINAMO VRANJE - OFK BEOGRAD. Romantičari su poslednji u ligi, Vranjanci na sredini tabele. Pozitivna serija Dinama traje već sedam kola. OFK je poslednji put trijumfovao nad Sinđelićem.  Na jedinoj utakmici koju su odigrali današnji rivali bilo je puno golova (3:3) i završena je podelom bodova.
„Komšije iz Vranja će posle ove utakmice obezbediti opstanak, ali im neće biti baš jednostavno da uknjiže sva tri boda. Igram prelaz iz iksa u keca“, zaključio je MOZZARTOV plemeniti tiket Darko Gašić koji će dobitak, ako listić prođe, usmeriti za Dom za stara lica u Surdulici.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 1010 ITA 1 Pescara - Roma pk X-2 5,20
Pon 16:00 2728 SRB 2 Dinamo V. - OFK Belgrade pk X-1 4,00
Pon 20:45 4010 ŠPA 1 Eibar - Ath.Bilbao tgg gg 1,62

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaDarko Gašićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara