Humanitarni tiket u podne: Dragan Aničić tipuje za Ustanovu za decu i mlade Sremčica

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.06.21. | 10:35

U fokusu Evropsko prvenstvo i Kopa Amerika

Vodio je BSK, Slogu, u dva navrata Mačvu, pa Voždovac i Železničar iz Pančeva, ali sada je Dragan Aničić na sasvim drugačijem zadatku: da Humanitarnim tiketom kompanije Mozzart pokuša da pomogne Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“, prvoj koja je još davne 1969. godine počela sa zbrinjavanjem dece ometene u razvoju.

U fokusu naravno utakmice Evropskog prvenstva i Kopa Amerike. Tiket dobacuje do kvote 15,65 što na uplatu do 10.000 dinara koju donira kompanija Mozzart znači da bi potencijalni dobitak mogao da bude tačno 156.521 dinara.

Izabrane vesti

Pa da krenemo. Aničić startuje sa utakmicom HRVATSKA – ŠPANIJA. Crvena furija više nije ni senka one ekipe koja je nekada harala planetom, ali je petardom protiv Slovačke pokazala da ipak može da igra kvalitetan fudbal. Stoga...

Tipujem na dvojku“.

U večernjem tereminu na programu je meč FRANCUSKA – ŠVAJCARSKA i naravno da tu svi veruju u pobedu aktuelnog šampiona sveta. Međutim, u nešto siromašnijoj ponudi tokom pauze u klupskom fudbalu ni kvota 1,67 nije sve, pa je Aničić zida kombinacijom sa golovima.

Kec uz dva do pet golova“.

Isti princip primenjujemo i u trećoj utakmici današnjeg tiketa. BOLIVIJA – ARGENTINA. Od dvojke se ovde nećete opariti, jer iznosi skromnih 1,15, ali ako verujete u golgeterske sposobnosti Lionela Mesija i drugova, a nema razloga da tako ne bude...

Dvojka uz tri do šest golova“.

Za kraj, jedan čist fiks. Na meču URUGVAJ – PARAGVAJ. Aničić ipak daje prednost družini Luisa Suareza.

Gađam keca“.

Pre nego što se pozdravimo, do narednog susreta, red je da tip po MOZZART tradiciji pošaljemo i preko Drine.

Dragan Ančić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja i prijatelja djece i omladine sa poteškoćama u razvoju „VEDAR OSMIJEH“ Bileća.

MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,66, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketDragan Aničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara