Dragan Dragi Petrović
Dragan Dragi Petrović

Humanitarni tiket u podne: Dragan Dragi Petrović potencijalni dobitak usmerava za lečenje male glumice Maše Artiko

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.06.22. | 11:25

Mladi glumac očekuje dobitak od 153.600 dinara!

Premijerno izvođenje drame “Sloboda Čačak” zakazano je za danas u 20.00 časova. U predstavi igraju Katarina Kulašević, Vladimir Jocović, Sara Petrović, Slavica Nicović, Snežana Jovičić, Nevena Kočović, Miloš Pantić, Ivana Terzić, Danijela Belić, Snežan Čikiriz… mladi glumci Teodora Lazovića, Ognjen Bogićević i najmlađi Mihailo Živanović koji ima samo osam godina. Naravno, u predstavi igra Mozzartov današnji plemeniti kladilac Dragan Dragi Petrović.

Na dečjim i omladinskim festivalima Dragan je nagrađivan za najbolju mušku ulogu. Pre dve godine, njegova diplomska predstava u kojoj je igrao dobila je Grand prix - nagradu za najbolju predstavu u Moskvi na 40. festivalu diplomskih predstava VGIK. Šira javnost Dragija je upoznala kao Nemanju Smiljanića u seriji “Tajne vinove loze”, Nela u televizijskom ostvarenju “Zlatni dani”, “Urgentnom centru”…

Izabrane vesti

Drama ‘Sloboda Čačak’ ima četiri priče koje se nadovezuju jedna na drugu i prate generacijski niz. Specifičnost izvođenja leži u činjenici da je i publika na bini, zajedno sa nama glumcima. Međutim, ovo mi nije prvi put da igram u takvim okolnostima. Samim tim atmosfera je intimnija, publika daje novu energiju i radujem se što ću po treći put igrati tik pred očima publike”, kaže Dragan Dragi Petrović i prelazi na dobrotvorno tipovanje. 

Sve utakmice na dobrotvornom listiću počinju u 20.45. Startujemo od Iberijskog poluostrva, Portugalija – Češka. Selekcije imaju po tri boda, dok Španija ima dva manje. Upravo sa Španijom Portugalija je odigrala nerešeno da bi Švajcarsku dobila sa 4:0. Takođe, Češka je dobila Švajcarce, a sa Španijom odigrala 2:2. Dve, od tri međusobne utakmice, okončane su rezultatom 1:0, a jednom su domaći dobili sa 3:1.  

Nadam se KMB1&2-5”.

Druga utakmica je iz iste grupe, Švajcarska – Španija gde će domaća selekcija pokušati da upiše prve bodove u Ligi nacija. Švajcarci su sa 4:0 dobili Bugare, remizirali 1:1, a izgubili od Engleza. Španci, na poslednjih 10 utakmica, doživeli su jedan poraz, uz dva remija i ostale trijumfe. Međusobni odnos je 1:4:4.

KI 2”.

Za nas najinteresantnija utakmica jer igraju Švedska i Srbija. Obe reprezentacije imaju po tri poena, ali Orlovi su poslednji meč dobili, bilo je 4:1 protiv Slovenije. Strelci su bili Mitrović, Milinković – Savić, Jović i Radonjić. Slovenija je poražena od Švedske koja je ostala na štitu protiv Norvežana. Pre 13 godina bilo je 2:0 za Srbiju, a tri godine kasnije Švedska je dobila sa 3:1. 

Patriotski, DŠ X2”.

Poslednji meč na plemenitom listiću je iz iste grupe, Norveška – Slovenija. Norvežani imaju šest bodova iz dve pobede, 1:0 i 2:1. Slovenija dva poraza 4:1 i 2:0. Istorija je na strani domaćih 6:2:1.  

DŠ X2”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Dragan Dragi Petrović i napominje:

Ova predstava se trudi da govori i o slobodi umetničkog izraza. Dramu ‘Sloboda Čačak’ napisala je naša mlada dramaturškinja Ana Vučićević, odlična je priča i reprize se očekuju na jesen. Produkcija je Gradskog pozorišta Čačak, režija Miloš Milovanović, koncept: Miloš Milovanović, Ivana Terzić i Bratislav Janković, a organizacija je poverena Mišu Raičeviću i Jeleni Pavić”, zaključuje današnji Mozzartov plemeniti kladilac, glumac Dragi Petrović

Potencijalni dobitak Dragi usmerava za lečenje male glumice Maše Artiko, 484 na 3030. 

Mala Maša bavila se glumom i džez baletom. Dijagnostikovan joj je težak tumor bubrega sa metastazama na krvnim sudovima i plućnom krilu, a zatim je usledila operacija i počela je velika borba ove devojčice. Na žalost, u aprilu 2022. godine i pored terapija koje je primala nakon završetka lečenja, Maši se vratila bolest na plućnom krilu. U borbi koja ne bi trebala da očekuje nijedno dete, Maši i njenim roditeljima je neophodna pomoć. Mnogi, poput glumca i “kolege” iz serije Marka Janjića, uključili su se u ovu borbu. Pomozimo slanjem SMS – a 484 na 3030 ili uplatom na račun 160 – 503235 – 79.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, KK Mega Mozzarta. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 23.700.158 dinara. Jedan od poslednjih dobitnika bio je košarkaš Zvezde Nikola Kalinić, osvajač novog šampionskog prstena u ABA ligi. 

Mozzartov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. 

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji (91. teren, kod Arene) poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za BIRAM ŽIVOT, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 


tagovi

humanitarni tikethumanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara