Humanitarni tiket u podne: Dragan Gagi Nikolić tipuje za lečenje Milice Bošković

Vreme čitanja: 6min | pet. 07.07.23. | 11:00

Novi trener Sutjeske iz Nikšića nada se plemenitom dobitku od 108.500 dinara

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našeg stručnjaka, Dragana Gagija Nikolića, koji je nedavno preuzeo rukovođenje košarkaškom ekipom Sutjeska iz Nikšića, a danas će biti naš plemeniti kladilac. Nikolić tipuje za lečenje Milice Bošković koja se leči od MS – a. Za rehabilitaciju u Nišu potrebno je preko 1.2 miliona dinara pa svi koji su u mogućnosti mogu da pomognu skromnim uplatama. Broj računa je 205900100913202226.

“Srećan sam što prvi put radim u crnogorskoj košarci. To je poseban trenutak za mene, obzirom na to da sam prethodno vodio ekipe u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Oduševljen sam što sam postao deo kluba sa bogatom tradicijom, koji je prepoznatljiv u crnogorskoj košarci, ali i učestvuje i u ABA 2 ligi. Naše ambicije se poklapaju, kako klubu Sutjeska, tako i meni - želimo mnogo više od samog učešća u ABA 2 ligi. Ambicije će nas motivisati da ostvarujemo izvanredne rezultate”, istakao je Gagi Nikolić, novi trener Sutjeske koji je na sledeći način sastavio plemeniti tiket:

Izabrane vesti

Već u 12.00 sati igraju Nigata – Kobe. Domaći imaju 21 poen, poslednju pobedu nad Hirošimom i remi sa današnjim rivalom, 0:0. Od poslednjih rezultata Kobe ima poraz, trijumf od 3:0 pa remi.

“KI 2”.

Dalje, u 17.30 sastaju se Naftan i Neman. Domaći imaju devet poraza, a osam bodova. Gosti su slavili na poslednjem međusobnom duelu, nakon dve pobede izgubili su od BATE Borisova i trenutno sun a drugoj poziciji. Dinamo Minsk ima samo dva poena više.

“KI 2”.

U 19.00 igraju Ham Kam – Alesund. Rivali imaju po sedam poena, Ham Kam je poražen od Brana, gosti su sa 1:0 dobili Rozenborg. Na poslednjih pet okršaja gosti su dva puta slavili, a tri puta mečevi su okončani bez pobednika.

“TGG GG”.

Na Islandu igraju (21.15) Breidablik – Filkir. Gosti imaju 12 bodova, domaći duplo više. Rivali su poraženi na poslednjim utakmicama, a svih pet utakmica koje su odigrali timovi dobio je domaćin. Jedan meč su dobili sa 7:0.

“UG 4+”, završava tipovanje Dragan Gagi Nikolić koji dodaje:“Kao novi trener, planiram i dovođenje novih igrača, ali moj prioritet su domaći talenti iz Crne Gore. Verujem da među crnogorskim košarkašima postoji značajan potencijal. Iako klubu Sutjeska pravila dozvoljavaju angažovanje četiri strana igrača, imamo izuzetno dobru osnovu domaćih igrača koji su već pokazali sjajne igre. Bio bih veoma srećan ukoliko bismo mogli zadržati sve njih”, izjavio je Nikolić.

Mozzartova plemenita akcija, poznata pod nazivom Humanitarni tiket u podne osvojila je srca mnogih poznatih ličnosti u Srbiji. Glumac Marko Gvero, strelac Damir Mikec, košarkaš Nikola Kalinić, 3x3 šampion Marko Branković, ministar za sport Zoran Gajić, voditeljka Nataša Miljković, odbojkašica Ana Brđović, reporter Milan Bigović, kompozitor Rade Radivojević i košarkaš Luka Cerovina su samo neke od javnih ličnosti koje su podržale ovu nesvakidašnju inicijativu.

Ukupna suma koju je donirala kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, iznosi preko 29 miliona, tačno 29.082.709 dinara.

Nekoliko godina trajanja Mozzartove humanitarne akcije “Bitka za bebe” donelo je značajne promene u srpskom zdravstvu. Kompanija MOZZART je donirala veliki broj inkubatora srpskim porodilištima, kao i respiratora kojima su se opremili brojni zdravstveni centri širom zemlje. Ova dragocena podrška doprinela je lečenju i spasavanju mnogo novorođenčadi, čineći da njihov prvi korak u život bude siguran i bezbedan.

 Pored humanitarnog rada Mozzart se ponosi i svojim sportskim sponzorstvima. Brend je naslovni sponzor brojnih sportskih klubova i organizacija, uključujući KK Partizan, KK Borac, FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak i FK OFK Beograd. Svojim partnerstvom sa sportskim organizacijama, Mozzart pokazuje posvećenost razvoju sporta u regionu i podršku mladim talentima.

Kao vrhunac svega, Mozzart je osnovao sopstvenu fondaciju koja se bavi društveno odgovornim radom. Fondacija će omogućiti realizaciju širokog spektra humanitarnih akcija pod sloganom “Naš pogled srcem”. Jedna od takvih akcija je donacija sportske opreme manjim klubovima i udruženjima. Takođe, fondacija je uključena u akciju “Sto terena za jednu igru”, koja ima za cilj obnovu sportskih terena širom Srbije. Do sada je obnovljeno više od 90 košarkaških igrališta, a jedan od njih nosi ime legendarnog Dušana Duđe Ivkovića, dok drugi nosi ime velikog Vasilija Vase Micića. Svečano je otvareno 97. obnovljeno košarkaško igralište. Mozzartova humanitarna akcija ne jenjava, već se nastavlja otvaranjem novih terena i igrališta širom zemlje. Posvećujući ih poznatim sportskim junacima, poput kapitena košarkaške reprezentacije Vladimira Lučića ili našim zlatnim 3x3 basketašima, Mozzart pruža podršku lokalnoj sportskoj zajednici i promoviše zdrav način života.

Takođe, Mozzart vodi brigu i o svojim dobrotvornim kladiocima koji se svakodnevno pridružuju “Humanitarnom tiketu u podne”. Ne samo da uživaju u sportskom uzbuđenju, već svojim učešćem doniraju iznose veće od 100.000 dinara. Među poznatim ličnostima koje se ističu svojim humanitarnim tiketima su Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Zoran Gajić, Faruk Hadžibegić, Nenad J. Popović, Petar Gajić, Lenče Kukić, Zorka Gojković, Milan Bigović, Rade Radivojević, Luka Cerovina, Aleksandar Ivković – Aco Šerif i Nataša Miljković.

Ivica Šurjak, proslavljeni eks – jugoslovenski i splitski fudbaler, čija renomirana karijera oduševljava ljubitelje fudbala već godinama, planirano je postao 843. učesnik u Humanitarnom tiketu u podne koji organizuje MOZZART. U svojoj impresivnoj igri tokom sastavljanja tiketa, Šurjak je zapanjujuće uspeo da ostvari dobitak u iznosu od neverovatnih 823.600,00 dinara. Ono što čini ovu priču još značajnijom je činjenica da je ovaj dobijeni iznos Ivica odlučio da usmeri u pravcu Udruženja roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Ovo udruženje već ima jedan rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od čak 726.200 dinara.

Podrška koju pruža MOZZART humanitarnim organizacijama ne prestaje samo na dobitku ovog izvanrednog fudbalskog veterana. Naime, svakog dana, kompanija MOZZART donira i uplatu od čak 100 konvertibilnih maraka kolegama u Bosni i Hercegovini kao deo njihove posvećenosti humanitarnim ciljevima. Takođe, bilo bi značajno da napomenemo da eventualni dobitak koji će se ostvariti na ovom tiketu, kolege iz BiH će imati priliku da doniraju za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju ili pojedinca po svom izboru. Na taj način, MOZZART nastavlja tradiciju podrške onima kojima je pomoć najneophodnija, sa kolegama koji se nalaze na terenu i najbolje razumeju potrebe zajednice u kojoj deluju.

Važno je napomenuti da su kvote koje su korištene prilikom sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne bile aktuelne u tom trenutku. U slučaju eventualne promene termina odigravanja mečeva, postignuti rezultat će biti konačan ukoliko se utakmice odigraju u roku od 50 sati od vremena koje je navedeno u ponudi za klađenje. Ukoliko se sportsko takmičenje ne održi u tom roku, kvota 1 će se primeniti za odgovarajući događaj.

Ukoliko se tiket odigra i gost ostvari dobitak, njegova plemenita pobeda će služiti kao još jedan podsetnik na to koliko je solidarnost i zajedništvo važno u održavanju humanitarnog duha. Hvala svima na razumevanju!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketDragan Nikolićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara