Humanitarni tiket u podne: Dragan Marković Palma tipuje za Gradski centar za socijalni rad u Jagodini, za decu ometenu u razvoju

Vreme čitanja: 5min | pon. 24.12.18. | 11:06

Predsednik Skupštine grada Jagodina veruje da će Budućnost pobediti Krku sa više od deset poena

Plemeniti listić u podne je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART. Svakog dana jedna poznata ličnost iz Srbije ili regiona je gost humanitarnog tiketa.

Poznati dobrotvorni kladilac od kompanije MOZZART dobija 10.000, 00 dinara za sastavljanje jednog dobrotvornog tiketa. Ako listić bude “prolazan”, MOZZART dobitak donira na adresu koju je odabrao plemeniti gost. To su: bolnice, instituti, humanitarne fondacije, udruženja obolelih, bolesna deca, sigurne kuće, svratišta, SOS Dečja sela, sportski kolektivi…

Izabrane vesti

Ukoliko ovog momenta podvučemo crtu možemo istaći da smo na preko 70 adresa, samo u okviru ove plemenite akcije, donirali tačno 10.607.620,00 dinara. Još malo pa jedanaest doniranih miliona.

Pomenutu sumu od danas će pokušaće da uvećaju: političar i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, televizijska  voditeljka i glumica Marija Veljković, fudbaler Đenove Darko Lazović, legendarni automobilista Pavle Komnenović, glumica Zorana Bećić i njen suprug, ali i kolega, ovih dana naročito u žiži javnosti zbog serije “Koreni”, glumac Igor Đorđević i košarkaš Aleksandar Aranitović.

Iz Jagodine Dragan Marković Palma je podržao MOZZARTOVO društveno odgovorno poslovanje i sad pogledajmo kako je sastavio dobrotvorni listić…

Humanitarno tipovanje započeli smo iz Turske, AHISAR – KONJA. Međusobni skor je potpuno ujednačen, 4:4:4, a Konja je ostvarila najubedljiviju pobedu od 4:0. Domaći su u opasnoj zoni, a gosti u zlatnoj sredini. Konja ima samo jedan poraz u poslednjih pet duela uz tri pobede i nerešen ishod. Akhisar je dobio poslednji meč u okviru kupa sa 2:0.
“Verujem da će u ovom duelu biti golova, tri plus”.

I dalje smo u Turskoj, utakmica ANTALIJA – FENERBAHČE. Istorija je naravno na strani Fenera, 8:4:27, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Da gostima ne cvetaju ruže pokazuje i položaj na tabeli, Fener je debelo u crvenoj zoni na 17. poziciji. Antalija je bliža gornjem domu. Svoja loša izdanja kanarinci su malo prekinuli pobedama u kup takmičenju. Na poslednjih pet mečeva Antalija je zabeležila samo jedan neuspeh.
“Nešto me vuče da odigram dvojku, valjda zbog tradicije”.

I treći okršaj iz Turske samo sad je u pitanju Druga liga. ALTINORDU – GIRESUN. Statistika je na strani gostujućeg tima, 0:5:3. Domaći trenutno imaju suficit od sedam poena, a pozitivan niz, bez poraza, traje ravno deset utakmica. Fener je u kupu dobio Giresun sa 5:2.
“Verujem da dolazi jedinica”.

I plemeniti listić po Palminoj želji začinićemo jednim košarkaškim mečom. U Novom Mestu KRKA dočekuje BUDUĆNOST. Slovenci uz Mornar iz Bara imaju po tri pobede u ABA ligi i nose fenjer. U svoje poslednje dve utakmice igrali su sa Olimpijom, jednom su dobili, a jednom izgubili od Zmajčeka. Podgoričani su stigli do istorijskih trijumfa protiv Barse i CSKA, ali trenutno su u minus fazi. Četiri poraza u nizu, a poslednji od Fenera koji ih je ubedljivo savladao.
“Budućnost dobija sa sa najmanje 11 poena razlike, H2”, smatra naš gost o kome dodajemo.

Dragan Marković Palma je srpski političar i u dva mandata gradonačelnik Jagodine. Trenutno obavlja funkciju Predsednika Skupštine grada Jagodina. Nadimak je dobio po trgovinskom i transportnom preduzeću “Palma” čiji je vlasnik. Osnovao je i televiziju “Palma plus”.

Bio je narodni poslanik, najbolji preduzetnik u Srbiji…

Oženjen je, ima dva sina i petoro unučića…

Par rečenica o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju… 

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23. 

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Donacije u plemenitom listiću su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Dragana Markovića Palme dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 8793 ABA Krka - Buducnost h 2 (+8.5) 1,85
Pon 18:00 5320 TUR 1 Akhisar - Konyaspor ug 3+ 2,00
Pon 18:00 5319 TUR 1 Antalya - Fenerbahce ki 2 1,75
Pon 17:00 5329 TUR 2 Altinordu - Giresunspor ki 1 1,65
Ukupna kvota10,68

Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

Djurdje.mecanin@mozzartbet.co


tagovi

humanitarni tiketDragan Marković PalmaGradski Centar za socijalni rad u Jagodini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara