Humanitarni tiket u podne: Dragan Nikodijević tipuje za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvečanska”

Vreme čitanja: 4min | pet. 07.08.20. | 09:45

Nekadašnji urednik košarkaške rubrike “Sporta” na Alijanc areni očekuje jedinicu!

Današnji dobrotvorni kladilac je Dragan Nikodijević. Dugogodišnji je sportski novinar “Sporta”, “Sport spota” i više od dve decenije urednik sportske rubrike “Vesti”, najtiražnijeg dnevnog lista srpske dijaspore. Posle početnog izveštavanja sa “malih” beogradskih fudbalskih terena, postao je urednik vojvođanskog, pa beogradskog izdanja “Sporta”, da bi krajem devedesetih zamenio na mestu urednika košarkaške rubrike legendarnog Milorada Sokolovića. Po odlasku u “Sport spot” bio je zamenik glavnog urednika, a od početka 1996. godine je u “Vestima”.

Nikodijević prelazi na humanitarno tipovanje, ali napominje da su mu omiljeni sportisti imenjaci, dva Dragana, Džajić i Kićanović.

Izabrane vesti

Početna stanica nam je Južna Koreja, SEUL – GANGVON. Domaći imaju samo tri boda manje, ali klubove dele četiri mesta. Seul je pobedio, 2:1, u svojoj poslednjoj utakmici. Gosti su odigrali nerešeno, 2:2. Gangvon je u poslednjih pet međusobnih okršaja tri puta dobio, a dva puta remizirao sa Seulom. Statistički gledano Seul je u prednosti, 12:5:7 sa najubedljivijom pobedom od 6:3.

“Jedinica”.

Naš humanitarni kladilac je izabrao svoju košarkašku “petorku snova”, gde je Kića bez konkurencije MVP, a za sastav petrorke kaže: “Aleksandar Đorđević, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović. Predrag Stojaković i Nikola Jokić. Voleo bih da vidim kako se sa njima snalazi aktuelni selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov, koga izuzetno poštujem”. Za Mozzarov listić bira i duel ESTERS – AKROPOLIS. Nakon deset kola gosti imaju bod više i niz od četiri remija i dva trijumfa. Domaći su poslednju utakmicu odigrali nerešeno, 1:1.

“Iks lepo plaća, 3,25, još da dođe”.

Četiri para na plemenitom listiću, kako kaže naš učesnik,  prilagođena su situaciji sa virusom korona. Inače, iz humanitarnih razloga prihvatio je učešće pošto se u principu ne kladi. Na sreću danas su po rasporedu i dve utakmice Lige šampiona. Prvo JUVENTUS – LION. Revanš meč osmine finala, a prva utakmica okončana je pobedom Olimpika 1:0. Lion je do danas na prijateljskim utakmicama ostvario učinak 4:0:2. Tu ulazi i meč finala kupa sa PSŽ – om. Juve je dozvolio da u Seriji A izgubi od Rome, Kaljarija i Udinezea. Stara dama ima bolji međusobni skor, 4:1:1.

“Još jedan kec”.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket Nikodijević novac usmerava za nezbrinutu decu u Zvečanskoj i poručuje. “Samo tako nastavite. Želim, u svakom slučaju, sve najbolje kompaniji MOZZART. Srdačan pozdrav za vaše kladioce i čitaoce portala od Dragana Nikodijevića, penzionera za nekih mesec dana”. Mada, kako se kaže, jednom novinar – uvek novinar, pa Draganu želimo i da radno provodi penzionerske dane. Na kraju još jedna poslastica iz elitne lige, MANČESTER SITI – REAL MADRID. Madriđani imaju nešto bolji skor, 2:2:3 i dva poslednja neuspeha. Građani su slavili sa 2:1 u prvoj utakmici osmine finala. Zinedin Zidan ima malo veće kadrovske probleme, ali je njgov tim u seriji od devet pobeda i remija. Mančester je pobedio poslednje dve utakmice bez primljenog gola, 9:0, gol razlika. Biće ovo sudar fudbalskih institucija.  

“Od nula do dva gola”.

Našeg kolegu upoznali smo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000, 00 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara