Humanitarni tiket u podne: Dragana Gobeljić tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.06.23. | 11:18

Kapitenka ŽKK Kraljevo, izvlači maksimalu iz današnje ponude mečeva, očekujući dolazak kvote 16,25

Za današnju gošću u “Humanitarnom tiketu u podne”, sinonim je kraljica igara. Strašna je pod obručima, zato je i kapiten ŽKK Kraljevo, a njen uspeh ogleda se i kroz poziciju pomoćnog trenera naše nacionalne ženske 3x3 selekcije. Pozdravimo Draganu Gobeljić, koja će eventualni dobitak u iznosu od 162.500 dinara podariti Fondaciji “Koš za sreću”.

Inače, Dragana je 2020. prograšena za najbolju seniorku Kraljeva, a i ove sezone bila je zaista ubojita u rosteru kraljevačkih Malenih, koje su osvojile titulu vicešampiona države.

Izabrane vesti

Uz Draganu Gobeljić krećemo u tipovanje uz 4+ tip sa meča START – JERV, za koji Mozzart danas bukvalno nudi najjače kvote. Što se tiče meča, timove deli samo bod na tabeli, a treba znati da je Jerv u seriji od pet utakmica bez poraza. Start ima dva kiksa u nizu, a na poslednja dva meča para nije padalo manje od pet golova.

Kombinujemo 2&3+ na meču UCD DABLIN – SLAJGO ROVERS. Kod Iraca se zna da je Slajgo favorit para, te da UCD Dablin nema mnogo šanse na susretu koji je prošli put izgubio sa 3:1. Inače, domaćin je u seriji od pet poraza, što znači da mu je moral na najnižim mogućim granama.

Sa utakmice KOPAVIGUR – BREIDABLIK, nadamo se da će nas obradovati 3+ tip. Gosti su svakako bolji tim, a da je to tako, svedoči i niz od pet uzastopnih poraza domaćina. Na poslednjem meču para palo je čak sedam golova, pa se razmišljanje o tipovanju na pogotke prosto nameće kao neminovno.

Od meča SAPORO – SEREZO OSAKA, očekujemo GG tip. Prilično su izjednačeni po kvalitetu, što znači da napetost nije isključena. Kladioci međutim treba da znaju da je na njihova poslednja tri susreta minimalno dolazila GG3+ igra. Dakle, golovi na obe strane su nešto što se očekuje.

Za one koji ne znaju, Dragana Gobeljić rođena 1988. godine u Gornjem Milanovcu. Karijeru je započela upravo u rodnom gradu u klubu Takovo. Nakon toga, seli se u novosadsku Vojvodinu, potom u Proleter iz Zrenjanina. Sledeća stanica za Gobeljić bila je Srbobran odakle se seli prvi put u inostranstvo, tačnije u klub Tartu Mureš iz Rumunije. Njen naredni klub bio je Rostov u Rusiji, da bi se potom vratila u Srbiju i zaigrala u kragujevačkom Radničkom. Nakon igranja za Jagodinu, ponovo odlazi van zemlje gde nastupa za Neo Rito iz Grčke, Neftohemik iz Bugarske, potom je zaigrala u Češkoj za Mladu Boleslavu pa u TK Hanoveru u Nemačkoj. Nakon toga potpisuje ugovor za ŽKK Kraljevo u kome nastupa već već nekoliko sezona i beleži odlične partije.

Detalj sa finalne utakmice ŽKK Kraljeva i Crvene zvezde(MN Press)Detalj sa finalne utakmice ŽKK Kraljeva i Crvene zvezde(MN Press)

Upravo njena igra, zalaganje i ostvareni rezultati koji su i klubu iz grada na Ibru doneli istorijske uspehe, bilo je dovoljno da Dragana bude proglašena za najbolju seniorku grada Kraljeva za 2020. godinu, godinu u kojoj je preuzela i kapitensku traku od Tatjane Živanović.

“Odavno sam se opredelila da košarka bude moj životni poziv i ono čime ću se baviti. To je moj posao i baviću se time dokle god mi telo bude dozvoljavalo i dok me bude nosilo. Ja moram da napomenem da imam i sina koji je pošao mojim stopama. Mnogo voli košarku, trenira i želi da profesionalno igra. To je moja budućnost, želim da ga izvedem na prvi put i da on bude i bolji od mame”, izjavila je Dragana Gobeljić, nakon što je prograšena za najbolju u gradu na Ibru.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Kolege, na terenu, najbolje znaju kome je pomoć neophodna!

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketKraljevosportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara