Humanitarni tiket u podne: Dragana Stanković tipuje za SOS Dečja sela

Vreme čitanja: 5min | pon. 07.03.22. | 11:52

Naša košarkašica očekuje plemeniti dobitak od 162.300 dinara

Košarkaški put Draganu Stanković vodio je od Bijeljine, preko Novog Grada do Šoprona u kome je stigla do mađarske šampionske titule i pehara u kupu. Takođe, često se događalo da naša današnja sagovornica bude birana za najkorisniju igračicu lige. U svom CV – ju Dragana može navesti da je igrala za Pečuj, Galatasaraj, u Poljskoj… Da je u juniorskoj reprezentaciji stigla do dve evropske bronze. U Vukovaru je postigla poene, u poslednjoj sekundi meča, za treće mesto na kontinentu. Sa OI u Brazilu donela je bronzano odličje.

Pre nego što zaigra na Svetskom prvenstvu u Australiji, košarkašica češkog USK – a, koji je lider lige, bez poraza, sastaviće Mozzartov plemeniti tiket.

Izabrane vesti

Kasno sam krenula sa treninzima, u svojoj trinaestoj, četrnaestoj godini. Po nagovoru profesora fiskulture došla sam na košarkaške treninge. U horoskopu sam jarac, uporna, tvrdoglava, i nisam odustala od košarke. Rekla bih da sam uvek uz naše reprezentativke i reprezentativce. Rado se setim poena, za našu reprezentaciju U18, u poslednjoj sekundi meča koji nas je doveo do bronzane medalje. Takođe, medalja iz Rija je nezaboravna”, kaže Dragana Stanković koja tipuje za decu i mlade bez roditeljskog staranja.

Startujemo iz Srbije, RADNIČKI NIŠ – KOLUBARA. Nišlije imaju bod više od rivala. Sva tri međusobna duela dobio je Radnički, koji je pružio otpor večitima pa tri utakmice remizirao. Kolubara je iznenadila Vojvodinu pobedom od 1:0.

“UG 2 – 3”.

Skoknućemo do Holandije 2 gde AJAKS II dočekuje DEN HAG. Kopljanici imaju poen više, a poraženi su na poslednje tri utakmice. Gosti imaju remi, pobedu i poraz. U avgustu 2021. godine bilo je 2:0 za DEN HAG kome danas izostaju trojica fidbalera.

“UG 4+”.

U Španiji ATLETIK BILBAO dočekuje LEVANTE. Klub iz Valensije je poslednjeplasirani u ligi sa duplo manje bodova od rivala. Nakon što je ubedljivo savladao Sosijedad Atletik je poražen od Barse i Valensije. Zbog dva pobede i remija Levante se mora respektovati posebno jer je Bilbao dobio jedan meč pa naredna četiri međusobna okršaja odigrao nerešeno.  

“KMB 1X&3+”.

Na kraju smo u Premijer ligi, TOTENHEM dočekuje EVERTON. Domaći imaju suficit od 20 poena u odnosu na rivala. Pevci su dobili Građane sa 3:2 pa su poraženi, dobili meč i na poslednjoj utakmici položili oružje. Evertonu je pripao poslednji duel, ali je pre toga izgubio od Sitija i Svetaca. Poslednja dva okršaja okončana su bez pobednika.

“KMB I1-3&II1-3”, zaključuje plemenito tipovanje Dragana Stanković koja na pitanje čemu se možemo nadati na Svetskom šampionatu u Australiji kaže:

“Došlo je do delimične smene generacije. Sada smo odigrale tri kvalifakacione utakmice i pobedile sve tri različite selekcije. Dakle, pokazale smo da možemo, mada smo bile kratko vreme zajedno. Pred nama je dug period do SP, biće priprema, napornog rada, znam da naši navijači očekuju najviše, nadaju se medaljama, ali mi ništa ne možemo da obećamo osim borbe do poslednjeg atoma snage”.

Kompanija Mozzart u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, pomaže i ljude iz sveta kulture i umetnosti. Recimo za UDUS je Mozzart donirao tri i po miliona dinara. Pomogli smo, između ostalog, snimanje ostvarenja “Južni vetar – Ubrzanje”, “Ubice mog oca”, “Idigo Kristal”, “Složna braća – Nova generacija”, “Žigosani u reketu”, “Izolacija”…U našoj reklamnoj kampanji pojavljuju se legendarni glumac Rade Šerbedžija, ali i Miloš Biković. Česti učesnici našeg Humanitarnog tiketa u podne bili su umetnici.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na BU. Takođe, sponzori smo KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, KK Mege, KK Železničar. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Učestvovali smo u opremanju dečjih klinika, donirali voće tokom pandemije Covid – 19.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 22.706.252 dinara. Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo ravno 90 košarkaških igrališta. Poslednji je poneo ime legendarnog i rano preminulog Bobana Petrovića.

 Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama i lica sa invaliditetom MOJA LUKA, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Dragana Stankovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara