Humanitarni tiket u podne: Dušan Kuveljić tipuje za lečenje Anike Manić

Vreme čitanja: 5min | pon. 19.10.20. | 10:32

Fudbaler Borca očekuje trijumf košarkaša Zadra

Osim fudbala, uporedo je trenirao i košarku u čačanskom Borcu, od sedme do dvanaeste godine. Sadašnji fudbalski uzor mu je Lionel Mesi, ranije, tokom ere čuvenog Brazilca to je bio Ronaldinjo. Navija za Crvenu zvezdu, normalno pored Borca, a od inostranih klubova, favorit mu je Barselona. Mozzartov današnji plemeniti kladilac Dušan Kuveljić rado se seti turnira u Francuskoj na kojem je osvojio nagradu za najboljeg igrača.

"Humanitarni tiket u podne sastavljao je dan nakon nesrećnog poraza u derbiju sa Radničkim. Kragujevčani su uzeli tri boda nakon gola datog u samom finišu utakmice. Ipak, Kuveljić se drži devize ‘rad se uvek isplati, samo je potrebno imati strpljenje’.

Izabrane vesti

Sa puno strpljenja, bez obzira na tugu zbog poraza,  fudbaler čačanskog Borca sastavio je dobrotvorni tiket, a potencijalni dobitak namenio je za lečenje Anike Manić.

Prva u nizu utakmica današnjeg dobrotvornog klađenja je košarkaški okršaj, ZADAR – KRKA. Možda zvuči čudno, ali Krka ima bolji međusobni skor, 5:13. Čak tri poslednja duela dobio je tim iz Novog Mesta. Cedevita je dobila Krku u poslednjem kolu, dok je Mega bila bolja od Zadra, ali je domaćin slavio nad Osijekom.

“Na početku jedinica”.

Prve dve fudbalske utakmice startuju u 19.00 sati. Krećemo od Turske, GALATASARAJ – ALANJA. Nakon remija u derbiju, Galata je poražena u dva meča. Gosti imaju remi pa ubedljiv trijumf. Naravno, domaći imaju najubedljiviju pobedu i bolji međusobni skor, 8:1:2. U duel domaći ulaze oslabljeni, ali dobrotvorni kladilac uzda se u tradiciju.

“Jedinica”.

Sada smo na Kipru, AEL – ENOZIS. Domaći imaju suficit od šest bodova u odnosu na goste koji su fenjeraši. AEL ima poslednja dva neuspeha, dok je Paralimni prekinuo neuspešnu seriju pobedom od 2:1.

“Još jedan kec”.

VERONA – ĐENOVA kao poslednji duel. Verona je nakon tri odigrana kola sakupila šest bodova, uz gol razliku 4:1, što je dovoljno za sedmu poziciju u ukupnom poretku. Gost za sobom ima odigranu utakmicu manje, gledano iz trenutnog uzorka, Đenova je na polovičnom učinku, ostvarila je po pobedu i poraz, uz napomenu da je prethodni meč završen ubedljivim trijumfom Napolitanaca na svom terenu, 6:1. Što se tiče međusobnih duela Verone i Đenove, na poslednjih pet mečeva crveno – plavi slavili su tri puta, jednom je utakmica okončana bez pobednika, dok je Verona na pretprošlom duelu slavila rezultatom 2:1. Na sve to treba dodati da nijedan od pomenutih mečeva nije završen bez pogodaka. Naš gost se ovom prilikom odlučio za golove.

,,Nakon svega viđenog u dosadašnjem delu sezone, očekujem da oba tima postignu najmanje po gol, stoga igram GG”.

Sada prelazimo na Ostrvo, reč je o susretu LIDS – VULVERHEMPTON . Nakon kraće pauze izabranici Marsela Bijelse imaće pred sobom veliki izazov da savladaju neugodne Vulvse koje sa klupe predvodi Nuno Espirito Santo. Lids u ovaj susret ulazi dodatno motivisan nakon remija koji su ostvarili protiv favorizovanog Sitija. Taj meč završen je rezultatom 1:1. “Vukovi” su svoju prethodnu utakmicu rešili u svoju korist savladavši Fulam minimalnim rezultatom. Tom pobedom vratili su se na pobednički kolosek nakon teškog poraza od Vest Hema. Domaćin je do sada upisao sedam bodova, dok gost ima jedan manje. Poslednja tri uzajamna susreta današnjih rivala rešena su pobedama Vulverhemptona, zbog čega će blaga psihološka prednost biti naklonjena gostima. Sveukupno gledano, očekuje se interesantna utakmica koja će biti praćena golovima sa obe strane. Dobrotvorni kladilac nada se dobrom raspoloženju ofanzivnih igrača timova i bez imalo oklevanja igra:

“TGG GG”.

I poslednja utakmica na dobrotvornom tiketu startuje u 21.00 sat, AZ ALKMAR II – VOLENDAM. AZ je poslednju utakmicu izgubio od mladih Kopljanika. Gosti su bili sigurni protiv mladih iz PSV– a. Najveći broj poslednjih međusobnih mečeva okončan je bez pobednika.

 “Očekujem tri i više golova”.

Našeg dobrotvornog kladioca informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Evo i detaljnijih informacija.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894 dinara.

Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Dom zalicasainvaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara