Humanitarni tiket u podne: Dušan Đorđević tipuje za Fondaciju “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | sre. 27.12.23. | 09:21

Fudbalski trener velikog formata, na meču Evertona sa Sitijem očekuje više golova u drugom poluvremenu

Sve je manje trenera, čak i u Superligi Srbije, koji su imali prirodni, logični, školski razvojni put: od mlađih kategorija i rada sa decom, preko nižih liga, pa sve do elitne divizije, kao krune rada. Jedini koji je prešao taj put je Dušan Đorđević, do nedavno selektor šef struke naše M21 reprezentacije, a u prošlosti trener Čukaričkog, Radnika iz Surdulice, IMT-a, Bežnije i da  ne dužimo…

Đorđević bi mogao knjigu da napiše o tom prirodnom procesu sticanja znanja i iskustva kako se postaje fudbalski trener. Međutim, mi danas nemamo prostora za tako nešto. Danas smo se sastali zbog plemenitog tipovanja koje je namenjeno Fonndaciji “Budi human”.

Izabrane vesti

Krećemo od meča ČELSI – KRISTAL PALAS i kombinacije 1X&2+.Čelsi je u prošlom kolu poražen od Vulvsa. To traži hitan popravni, a deluje da je tim sa tri remija i dva poraza sa pet utakmica u nizu realna žrtva. Takva je i tradicija, pošto je Čelsi pobeđivao na prethodnih pet međusobnih okršaja.

Na meču BRENTFORD – VULVERHEMPTON imamo 3+ tip. Posle tri vezana kiksa, Brentford ne sme da se kocka. Mora da krene na Vulvse svom snagom, a rival je na poslednjih pet utakmica dva puta kapitulirao. Ono što sokoli Vulsvse odnosi se na pobedu nad Čelsijem u prošlom kolu. To je moralni kapital koji iznose na teren na ovom gostovanju.

Na meču SENT MIREN – KILMANROK imamo kiXvppX tip. Deli ih samo jedan bod na tabeli, što znači da će biti gusto. Za goste je dobro to što nisu poraženi na poslednja četiri odigrana meča.

Sa utakmice RENDŽERS – ROS KAUNTI čekamo 1+I&1+II. Rendžersi jure Seltik koji je prosuo bodove na dve utakmice u poslednje vreme. Pobede li, prestići će ih, a Ros Kaunti ne deluje kao tim koji može da im pruži adekvatan otpor. Inače, Rendžersi su dobili svih pet poslednjih mečeva para.

Fudbalski trener na kraju od EVERTONA i MAN. SITIJA očekuje više golova u drugom poluvremenu.  Prvak Evrope, od pre nekoliko dana i prvak sveta, ali u Premijer ligi daleko od šampionskog statusa. Muči se Mančester Siti, tek je peti na prvenstvenoj tabeli, u oštroj konkurenciji zaostaje šest koraka za liderom Arsenalom (ima i meč manje), što mu samo pojačava pritisak pred gostovanja na stadionu Gudison. Od 2018. godine Siti je dobio svaki međusobni duel igran u Liverpulu, bez obzira da li je reč o Premijer ligi ili FA kupu. Minula tri gostovanja Evertonu završio je gol-razlikom 6:0, pa kad je već tako...

Što se tiče Dušana Đorđevića, valja reći da je gutao prašinu pete lige, pa četvrte, išao korak po korak, bez ikakvih veza, ikakve „gurke“, dok nije zaradio šansu u Čukaričkom. Prvo kao pomoćni, a onda kao glavni trener. I? Koji je epilog? Već u toj prvoj samostalnoj sezoni, koju čak nije ni počeo kao šef stručnog štaba, vratio je Brđane u Evropu. Nagrada za trud, za znanje, za posvećenost. A, oboren je i klupski rekord po broju postignutih golova i osvojenih bodova. Sa nikad mlađim timom.

Onda se sećamo da je pre više od decenije trenirao Vranić, Milutinac, IMT… I zbog toga je Dušan Đorđević jedan od onih posebno bitnih ljudi od struke kojima treba da se poklone kako radnici iz struke, tako i tribine svih naših klubova.

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Dušanu Đorđeviću želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Dušan Đorđevićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara