Humanitarni tiket u podne: Duško Tošić tipuje za Fondaciju “Ana i Vlade Divac”

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.11.22. | 08:53

Proslavljeni fudbaler, uz Orlove na Mundijalu, prognozira 3+ na utakmici sa Brazilom

 

Sve u svemu - Duško Tošić! Suština priče je 3+ tip na meču Orlova sa Brazilom, na utakmici godine, možda i decenije. Ako nas pitate, kako i zašto, onda je izbor gosta realno optimalan, budući da fudbalske mompetencije iskusnog levog beka, ili štopera ne dolaze pod znak pitanja.

Izabrane vesti

Pošto ništa, ali baš ništa više nije potrebno reći o Dušku Tošiću, nekadašnjem fudbaleru OFK Beograda, Zvezde, Portsmuta, te Real Betisa i na koncu Kasimpaše, (sve klubove nismo ni naveli), red je da saopštimo da će eventualni dobitak u iznosu od 98.600 dinara otići na adresu Fondacije “Ana i Vlade Divac”. I, da ne prođe, Mozzart se obavezao da u toku trajanja Mundijala u Kataru garantuje dobitak u cifri od 10.000 dinara, te da za svaki gol Orlova donira 1.000.000 dinara.

To vam je to, a Dule, već na prvom paru ispucava duplu šansu X2 sa utakmice ŠVAJCARSKA – KAMERUN. Svaka čast Kamerunu što je u kvalifikacijama bio ispred Obale Slonovače, a onda golom u 124. minutu revanša sa Alžirom i stigao do Mundijala, ali čini se dalje od toga – neće moći. Švajcarci su svakako izraziti favoriti. Na Evropskom prvenstvu pre samo godinu dana dogurali su do četvrtfinala u kome su na penale izgubili od Španije. Potom su u kvalifikacijama bili ispred Italije, a iako su u Ligi nacija bili tek treći u grupi treba reći da su tamo po jednom savladali i Portugaliju i Španiju i Češku.

Sledi jedinica sa utakmice URUGVAJ – JUŽNA KOREJA. Ne treba trošiti reči i hvaliti Urugvaj! Naspram Južne Koreje, oni su favorit, ma da smo svesni da je i ova selekcija pokazala izvesne slabosti. Pre svega mislimo na utakmicu sa Iranom u septembru, kao i na junski remi sa SAD-om. U svakom slučaju, Koreanci će pokušati što više da razvuku igru.

Na meču PORTUGALIJA – GANA, čekamo sasvim realnu jedinicu. Tako kaže Tošić, a mi poručujemo da Fernando Santos mora da nađe način i da slomi Ganu u tren oka. Razočarenja, poput onog argentinskog deluju nerealno, s obzirom da Ronaldo igra u špicu, a Portugalija želi što bolje da startuje, i što pre preboli poraz od Španije u Ligi nacija. Gana će sigurno igrati povučeno.

Za kraj ide najslađe. Idemo na 3+ tip sa utakmice BRAZIL – SRBIJA. Južnomamerički majstori fudbala, moraju da budu poštovani. Kako god, Srbija večitom faoritu, selekciji Brazila mora i može da pokaže zube. Zato recimo da nas je zabrinuo Aleksandar Mitrović, ali je najbolji strelac srpske reprezentacije prethodnih dana trenirao sa ekipom i očekuje se na terenu od prvog minuta. Verujemo da Dragan Stojković Piksi ima ključ za dešifrovanje Brazila. Verujemo da je senzacija moguća.

I, to bi bilo sve od Duška Tošića, koji je sa reprezentacijom Srbije do 21. godine osvojio drugo mesto na M21 Evropskom prvenstvu 2007. u Holandiji. Za seniorsku reprezentaciju Srbije u dresu Orlova debitovao je 15. novembra 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Norveške. Za nacionalnu selekciju odigrao ukupno 18 mečeva i postigao jedan gol. Mi se nadamo da će Mozzartom poentirati na dan odigravanja za nas najbitnije utakmice u Kataru.

Molimo aplauz za našeg Duška Tošića!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Duško Tošić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDuško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara