Humanitarni tiket u podne: Goran Vučićević tipuje za lečenje Uroša Karapandžića

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.09.21. | 11:58

Čačanski košarkaš na službi u Tivtu, s verom u Orlove kombinuje 1&3+

Košarkaš Goran Vučićević, u ovom momentu član ekipe Teodo iz Tivta, odlučan je da pomogne lečenje, rehabilitaciju, ali i olakša svakodnevni život malom Urošu Karapandžiću (11). Njegova bitka je duga, trajaće čitavog života bez predaje, a mi se nadamo uz MOZZART donaciju koja će u slučaju da ovaj tiket bude dobitan heroju bitke za detinjstvo doneti 90.500 dinara.

Krećemo do meča LETONIJA – NORVEŠKA. Nismo uvereni da će Norvežani lako sa Letoncima, koji su u sredu dobili Gibraltar sa 3:1. Sigurno je jedino da je selekcija domaćina isplativa za tipovanje na GG3+, ali i znatno jače partije. Što se tiče Norvežana, mora se reći da su dali sve od sebe, te da su sa Holandijom prvog dana ovog meseca časno remizirali na utakmici koju su igrali na svom terenu.

Izabrane vesti

„Kombinujem 2&2+”, rekao je košarkaš, a onda popričao s nama o vlastitim perspektivama:”U narednoj sezoni braniću boje Teodo Tivta. Ekipa koja je pre nekoliko godina igrala u ABA 2 ligi i stremi da vrati svoje mesto u regionalnom takmičenju. Mislim da KK Teodo tu i pripada. Trener prvog tima je Dejan Jevtić, iskusan stručnjak koji odlično poznaje ligu i bez dileme će znati da složi kockice i ukomponuje sastav po svom ukusu“.

Sledi utakmica SRBIJA – LUKSEMBURG. U Luksemburgu i te kako imaju razloga da lupaju glavu oko toga kako da zaustave Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca Srbije, u isto vreme prvog golgetera evropskih kvalifikacija. Dragan Stojković Piksi neće biti na mukama, makar što se sastava tiče,  a verovatno će izaći na teren sa dvojicom klasičnih napadača, kao protiv Katara. Biće ovde i opreza, odnosno maksimalne ozbiljnosti, budući da je Luksemburg u kvalifikacijama poražen jedino od Portugalije.

“Igram na kombinaciju 1&3+”, rekao Goran, nadajući se da će se njegovo ime naći sledeće na spisku dobitnika “Humanitarnog tiketa u podne”, koji je do sada na brojne adrese prosledio tačno 21.666.757 dinara.

Već smo na utakmici UKRAJINA – FRANCUSKA. Trikolori su lideri sa osam bodova, mada utisak kvare dva remija, naročito poslednji protiv Bosne i Hercegovine minule srede. Predstojeći okršaj u Kijevu bi otuda mogao da determiniše dalji tok borbe u grupi, u kojoj Finska, BiH i Kazahstan očigledno nisu rekle završnu reč. Više razloga za ogorčenost i isfrustriranost imaju žuto-plavi koje predvodi Oleksandr Petrakov, koji posle četiri duela u Grupi D nisu ni blizu potvrde onome čemu su se nadali.

„Ovo je čista dvojka“...

Goran Vučićević tipovanje zatvara utakmicom SLOVAČKA – HRVATSKA. Hrvati su sa Rusima u sredu igrali bez golova, a ni Slovaci nisu postigli ništa više od remi ishoda na utakmici sa Slovenijom. Bio je to njihov treći nerešen ishod na ovim kvalifikacijama. Zlatko Dalić će ovde sigurno igrati na pobedu, a verujemo da je na protekloj utakmici nešto posle 70. minuta iz igre izveo Kramarića i Perišića kako bi ih odmorio za ovaj susret. Ž

„Na kraju igram GG“, poručuje košarkaš, s kojim smo nadalje nastavili opuštenu konverzaciju, razgovarajući o njegovom igračkom statusu.

„Prelazni period iskoristio sam za oporavak i regeneraciju, ali takođe i za individualni rad sa velikim trenerskim znalcem Ivanom Drobnjakom. Kada je Borac započeo sa okupljanjem priključio sam se četi trenera Marka Marinovića kako bih što kvalitenije odradio bazični deo priprema i spremno dočekao ono što sledi u dugoj i napornoj takmičarskoj godini. Ujedno, iskoristio sam priliku sa sagledam kako i na koji način radi i trenira jedan ABA ligaš. Ekipi sa Morave želim puno sreće i uspeha u predstojećoj sezoni. Očekujem, uz povratak publike kao šestog igrača, iskorak Borca u rezultatskom smislu. Železničaru i Čačku 94 takođe sve najbolje želim u novoj „B“ ligi“, ističe na početku razgovora Goran Vučićević.

Prethodnu sezonu proveli ste takođe u Crno Gori, u Primorju iz Herceg Novog.

„Tako je, i mogu reći da sam imao uspešnu sezonu. Pre svega timsku, ali i individualnu. Uspeli smo, nakon dugo godina, da klub koji se borio za opstanak uzdignemo u sam vrh crnogorske košarke. Završili smo sezonu na odličnom petom mestu. Ostavili smo prostor, da budu ispred nas, samo ekipe iz ABA 2 lige. Mislim da svi, od igrača, stručnoga štaba i uprave, moraju biti ponosni na taj ogroman uspeh. Pokazali smo u susretima sa ABA 2 ligašima da možemo ravnopravno igrati sa njima, a neke smo i pobeđivali“.

Opšte je mesto da je minula sezona bila jako čudna i teška.

Pre svega, zbog situacije sa koronom, gde su se utakmice često odlagale zbog bolesti naših ili protivničkih igrača. Svima nam je stanje zadavalo dosta poteškoća u trenažnom procesu. Takođe, pauze zbog reprezentativnih ’prozora’ i ABA 2 ’balona’, znale su da nas remete“.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Goran Vučićević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,05, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Goran Vučićevićhumanitarni tikettiket u podneMozzartbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara