Humanitarni tiket u podne: Igor Spasić tipuje za lečenje mališana Đorđa Bukvića

Vreme čitanja: 3min | sre. 07.02.24. | 11:10

Poznati trener od meča Atletiko Madrid – Bilbao očekuje malo golova

Za našeg današnjeg gosta nije potrebno posebno predstavljanje. Omiljen među crno-belima, i trener sa UEFA PRO licencom, Igor Spasić rođen je 8. maja 1971. godine. Prebogato iskustvo sticao je Partizanu i Teleoptiku, gde je radio sa mlađim selekcijama, a kao pomoćnik u prvom timu osvojio dve titule prvaka. Pamti se Igor i kao trener Borca iz Čačka i Budućnosti iz Dobanovaca, te kao selektor reprezentacije Srbije do 18 godina starosti.

Odlukom Igora Spasića, današnji listić namenjen je mališanu Đorđu Bukviću (2018).  Inače, mali heroj kome je posvećeno ovo tipovanje uključen je u intenzivni defektološko-logopedski tretman. Od 2021. godine leči se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde su mu ustanovljene dijagnoze: dečji autizam, prožimajući poremećaji razvoja i epilepsija. Sredstva su potrebna za tretmane matičnim ćelijama, laboratorijske analize, suplemente, logopedsko-defektološke tretmane, kao i za hiperbaričnu komoru, za šta je otvoren račun preko Fondacije “Budi human”.

Izabrane vesti

Pa, krenimo u pohod uz 3+ tip s meča ASTON VILA – ČELSI. Kada se meč završi bez pogodaka, heroje bi trebalo tražiti među golmanima. Govorimo o prvom meču gde je Đorđe Petrović zaradio svoju dnevnicu protiv ekipe Unaja Emerija zaustavivši izabranike španskog stručnjaka u pet navrata. Potez utakmice srpski čuvar mreže izveo je u 74. minutu kada je refleksom reakcijom sprečio siguran pogodak levicom Metija Keša. Zato se igra ponovo.

Kombinaciju 1&2+ želimo na meču FAJENORD – AZ ALKMAR. Ko smatra da AZ Alkmar ima neke šanse, neka pogleda koliko se ovaj tim muči u poslednje vreme. To prejudicira skoro pa zicer za Fajenord koji je pre samo par dana meč para dobio s minimalcem. Držimo da će AZ Alkmar imati više ambicija u prvenstvu, te da se do iznemoglosti neće crpeti protiv Fajenorda.

Igor Spasić na meču PSŽ – BREST čeka 1&3+ tip. Tradicija bi najavljivala lak posao za PSŽ, da nije sve boljih igara Bresta i poslednjeg meča para s kraja prošlog meseca koji je okončan sa 2:2. Dakle, oborio je Brest tada pregršz kečeva, a radovali su se samo oni koji su verovali u goledadu. S tim u vezi recimo da je tri puta uzastopno na mečevima ovih timova dolazila minimum GG3+ igra.

Na kraju imamo 0-2 gola na meču ATL. MADRID – ATL. BILBAO. Atletiko Madrid je pred ovaj meč odigrao nerešeno sa Realom. Bilbao se okuražio, pošto je Majorku dobio sa 4:0. Na poslednjem meču para Bilbao je slavio u decembru sa 2:0. Moglo je to da bude i lošije pi Atletiko Madrid da Bilbao nije promašio penal u prvom poluvemenu.

Zahvaljujemo se Igoru Spasiću na učešću u akciji „Humanitarnom tiketu u podne“, uz napomenu da je upravo on neko ko je prepoznat kao trener koji je kalio velika imena našeg modernog fudbala, ali i šef struke koji je iznad svega insistira da igrač bez obzira kolika zvezda bio, mora da bude isključivo karika u funkciji tima. Kod njega nikakva obrnuta postavka nije i ne dolazi u obzir.

To je Igor Spasić, a mi želimo da upravo s njim proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

koliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketIgor Spasićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara