Humanitarni tiket u podne: Ilija Vulović tipuje za hirurgiju Opšte čačanske bolnice

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.02.22. | 11:14

Sportski direktor čačanskog Železničara barata osvetničkim partijama velikih klubova

Nazovimo ovo tiket s povodom! Naime, kompanija Mozzart je pred gradski derbi Železničaru donirala dva kompleta opreme, a tim danas u 19 časova baš u novom ruhu izlazi na crtu Čačku 94. To je program dešavanja koji popularni Žele započinje podnevnim klađenjem u plemenite svrhe. U prvom planu je sportski director kluba, Ilija Vulović koji potencijalni dobitak u iznosu od 107.200 dinara namerava da podari hirurgiji Opšte čačanske bolnice.

 “Kompanija Mozzart i KK Železničar sarađuju duži niz godina na obostrano zadovoljstvo. Žele ima tradiciju dugu 73 godine i već treću sezonu igramo “B” ligu. Naravno, i Mozzart je prepoznao našu intenciju da igramo sa momcima koji su rođeni u gradu košarke. Svi su ponikli u Borcu, Mladosti ili Želu”, kaže sportski direktor Železničara Ilija Vulović.

Izabrane vesti

On je u tipovanje krenuo od kombinacije 1&2-6, na meču MANČESTER JUNAJTED – VOTFORD. Posle remija sa Atletiko Madridom, od Crvenih đavola očekuje se u najmanju ruku čist posao sa očajno kotiranim Votfordom. Jeste da Junajted greši u poslednje vreme, tačno je da remizira više nego što se to od kluba tog renomea očekuje, ali je tačno i da je reč o timovima dijametralno različitog kvaliteta. Potreba za osvetom mančesterskog tima zasnovana je i na porazu sa poslednjeg meča para koji je Votford dobio sa 4:1 u novembru mesecu.

Tako je tipovao Vulović, a mi smo se u nastavku dotakli velikog meča koji večeras čeka Želove momke…

 “Naši momci su željni dokazivanja, naročito protiv igrača koji imaju bogatije iskustvo. Čačak ima cilj da se plasira u KLS, dok smo mi već ispunili ambicije za ovu sezonu. Sada možemo samo da nadogradimo uspeh. Dvorana će sigurno biti puna, podrška publike biće na našoj strani, a mi ćemo igrati u novoj Mozzartovoj opremi koja će nam, nadam se, doneti sreću. Zahvaljujem se Mozzartu na dugogodišnjoj podršci i radujemo se nastavku saradnje”, zaključuje Ilija Vulović.

Sledi njegova dvojka na meču EMPOLI – JUVENTUS. Vlahović je proradio u Ligi šampiona, ali je Viljareal uspeo da izvuče remi. Snovi Empolija u Seriji A su isti, a najverovatnije da će samo ostati na tome, budući da tim koji je 12. na tabeli nema suštinski kvalitet koji može da parira Staroj dami. Uostalom, Juve planira i da se sveti za avgustovski poraz zabeležen sa minimalcem Empolija.

Idemo u Frankfurt, tamo gde Vulović od AJNTRAHTA i BAJERNA očekuje GG3+. Bavarci su u Ligi šampiona remizirali sa Salcburgom, a zatim se praznili Grojter Firt, koji su porazili sa 4:1. Ajntraht za sobom vuče neugodna sećanja na Volfsburg i Keln, pa se čini da je sredina tabele za njih trenutno i više nego zadovoljavajuća pozicija. Međutim, Bajern je sada u ekspanziji, i vrebaće osvetu za dva vezana GG3+ poraza od današnjeg rivala.

Sportski direktor KK Železničar, na poslednoj stanici odvaja duplu šansu X2, sa meča ATL. MADRID – SELTA. Gostujuća ekipa nije poražena na prethodnih pet utakmica u Primeri. Atletiko je pred ovaj susret odigrao nerešeno sa Mančester junajtedom, a u ligi je imao tu i tamo po neku poteškoću. Uprkos tome, snaga Simeonovog tima je neosporna, pa Selta verovatno da igra na zamor rivala, uz što je to više moguće zatvorenu igru.

I to bi bilo sve od Ilije Vulovića, sa Želovog terena koji je kompanija MOZZART još 2017. godine od kultnog, pretvorila i u izvanredno moderan košarkaški objekat. Železničar i Čačak, kao grad kraljice igara su to svakako zaslužili!

Želu neka je sa srećom na večerašnjem derbiju, a i nama sa njegovim sportskim direktorom koji je upravo odigrao utakmicu plemenitosti.

Ilija Vulović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara